angel1117 31.01.10, 14:08 chcę sobie zrobić jakieś fajne fotki na nk żeby były orginalne i wgl. proszę podajcie pomysły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angel1117 Re: Jak zrobić fajną fotkę..? 31.01.10, 14:39 no halo jest tu ktoś...? Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: Jak zrobić fajną fotkę..? 31.01.10, 16:09 no więc daj koleżance aparat, ustaw się jakoś, a potem niech koleżanka naciśnie taki przycisk, którym robi się zdjęcie. jeśli sama sobie chcesz zrobić zdjęcie, to włącz aparat(BARDZO WAŻNE!) odwróć go obiektywem do twarzy(też ważne, bo jak tego nie zrobisz, to nie będzie cię na zdjęciu!) a potem naciśnij przycisk, który powoduje zrobienie zdjęcia . Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Jak zrobić fajną fotkę..? 31.01.10, 16:25 Upsiiik, ja ffjem jakie som fajjne fotechqki i wogle. W LUSTERQQQ SOM SŁIIIT I SEKSII I ORDŻINALNEEE! Jeez, jak chcesz, żeby były oryginalne to wymyśl sama. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
melissa_x3 Re: Jak zrobić fajną fotkę..? 31.01.10, 16:55 Ludzie, nie wystarczy popatrzeć się w obiektyw, żeby wyszło super zdjęcie. Popatrz na lepsze zdjęcia innych (niekoniecznie na photoblogu), pomyśl trochę i zdecyduj... czy chcesz poświęcać czas na doskonalenie swojej fotografii, czy wolisz dalej cykać fotki swoim przyjaciółkom. Zostajesz przy tym drugim? No problem, ale nie licz na to, że będziesz miała niezwyczajne zdjęcia. Jeśli zdecydowałaś się na pierwsze... powodzenia, ale musisz zrozumieć, że dobre zdjęcie wymaga pomysłu i wykonania, oraz że ani tego ani tamtego nikt ci na forum nie napisze. Interesuje sie fotografia juz od kilku lat wiec mam nadzieje ze pomoglam. Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt_ Re: Jak zrobić fajną fotkę..? 31.01.10, 17:03 melissa_x3 napisał(a): > Ludzie, nie wystarczy popatrzeć się w obiektyw, żeby wyszło super zdjęcie. > Popatrz na lepsze zdjęcia innych (niekoniecznie na photoblogu), pomyśl trochę i > zdecyduj... czy chcesz poświęcać czas na doskonalenie swojej fotografii, czy > wolisz dalej cykać fotki swoim przyjaciółkom. Zostajesz przy tym drugim? No > problem, ale nie licz na to, że będziesz miała niezwyczajne zdjęcia. > Jeśli zdecydowałaś się na pierwsze... powodzenia, ale musisz zrozumieć, że dobr > e > zdjęcie wymaga pomysłu i wykonania, oraz że ani tego ani tamtego nikt ci na > forum nie napisze. > Interesuje sie fotografia juz od kilku lat wiec mam nadzieje ze pomoglam. Ja też interesuje sie fotografią od paru dobrych lat , ucze sie w liceum o profilu fotograficznym i wiem też że nalezy umiec rozróżniać ZDJĘCIE od FOTOGRAFI. robiać zdjęcie wystarczy sie uśmiechnać i pstryknac . a w fotografii czasem trzeba pomyśleć zanim sie coś zrobi. Ale zgadzam sie w tym że nie da sie po prostu napisac jak zrobic coś fajnego. sama musisz miec dobry pomysł. btw. melissa_x3 chyba mam taki sam aparat. (chyba bo nie widze dokładnie symbolu , w każdym bądź razie też NIKON, ) Odpowiedz Link Zgłoś
melissa_x3 Re: Jak zrobić fajną fotkę..? 31.01.10, 17:20 ja tez zaczelam nauke w lieceum profilowanym na oddziale fotografi . ;] noom Nikon ;] Odpowiedz Link Zgłoś
fredencja Re: Jak zrobić fajną fotkę..? 31.01.10, 17:26 Muszę się przyznać że też się tym interesuje. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Jak zrobić fajną fotkę..? 31.01.10, 17:24 wystarczy mieć dobry sprzęt, idealne światło i inteligencję w móżdżku, a wszystko pójdzie jak z płatka. c: Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Jak zrobić fajną fotkę..? 11.04.10, 19:20 sama bym chciała wiedzieć. ale wymysl cos sama wtedy bedzie najorginalne. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_miley ęhę ^^ 31.01.10, 17:29 no to fajnie sie poubierac porobic smieszne makijaze i fryzury ^^ ja mam kilka takich smiechowych a zarazem fajnych na profilu to wbij i zobacz ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ęhę ^^ 31.01.10, 17:38 ułóż usta w dzióbek, stań przed usyfionym lusterkiem i pstryknij swojemu odbiciu słit focię ;* -,- trochę inwencji, kochana. możesz zainspirować się sesjami zdjęciowymi różnych gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Re: Jak zrobić fajną fotkę..? 22.03.10, 12:57 no nie wiem załóż smiechowe ciuchu zrob fajną fryzure i make up. Możesz tez dobrac fajną scenerię np. łączka pelna kwiatów albo nad rzeką przy drzewie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Jak zrobić fajną fotkę..? 11.04.10, 09:52 Jak chcesz być oryginalna, to w ogóle nie wstawiaj tam swoich fotek. Odpowiedz Link Zgłoś