ecka 31.01.10, 17:01 Co robicie,gdy jesteście zmęczone? Jestem strasznie zmęczona a przecież rano byłam wyspana i nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić. Jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xooxoo Re: Zmęczenie... 31.01.10, 17:50 kawa . czekolada . łóżko . i zmęczenie przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Zmęczenie... 31.01.10, 17:54 jak jestem zmęczona to jeśli mogę piję kawę . ;P Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Zmęczenie... 31.01.10, 17:57 Mi się rzadko zdarza żebym była zmęczona w połowie dnia no chyba ze jak wrócę ze szkoły to wtedy zjem i usiądę sobie i już nie jestem zmęczona i każdy ma jakiś dzień w którym jest nie do życia . I kiedy jestem nie do życia to wytrzymuje jakoś Ale w twoim przypadku kiedy jesteś zmęczona codziennie to jedynie musisz być śpiochem i spać codziennie np po godzince tak jak moja koleżanka kiedy wraca ze szkoły to zje obiad i kładzie się spać na godzinkę albo dwie zależy .A może jesteś zmęczona bo długo śpisz jak nie chodzisz do szkoły to też możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 Re: Zmęczenie... 31.01.10, 17:57 poczytaj książkę pooglądaj tv idź na spacer przynajmniej ja tak se radzę ze zmęczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
ecka Re: Zmęczenie... 31.01.10, 19:47 Dzięki za wszystkie rady Niestety chyba jestem chora.Ale kawa i czekolada pomogły. Chciałabym móc się jutro wyspać, lecz niestety u mnie ferie dopiero od 15 lutego Odpowiedz Link Zgłoś
chemik Re: Zmęczenie... 31.01.10, 20:14 ja bym tak nie radziła drzemać w ciągu dnia, bo potem z kolei nie będziesz mogła zasnąć w nocy. *wiem z własnego doświadczenia, zasnę w dzień na piętnaście minut, a potem w nocy do trzeciej nie mogę zasnąć* ja piję kawę i różne napoje energetyczne, co też nie jest za dobrym pomysłem ; d. ale też kiedy jestem zmęczona idę poćwiczyć albo na spacer. Zawsze po takiej wyprawie mam pełno energii. (: Odpowiedz Link Zgłoś