kasia1512 06.02.10, 18:18 JAki robicie lekki mocny czy się wogóle nie malujecie ?? Ja osobiście się na razie wogóle nie maluję ) Piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziorekmuah Re: Makijaż? 06.02.10, 18:22 lekki zazwyczaj to tylko tusz do rzes i błyszczyk czasem kredke ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Makijaż? 06.02.10, 18:28 Makijaż do szkoły: - korektor do twarzy, - tusz do rzęs, - jasne cienie, - pomadka ochronna. Makijaż wyjściowy: - korekto do twarzy, - tusz do rzęs, - brązowe cienie, - błyszczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsesska Re: Makijaż? 06.02.10, 18:35 wogóle, u mnie w szkole chłopacy tego nie cierpią Odpowiedz Link Zgłoś
stasiaaxd Re: Makijaż? 06.02.10, 18:37 do szkoły nakładam podkład, lekko maluję oczy kredką i tuszem . poza szkołą, mocniej kredką, i może jakiś cień, ale rzadko .;d i puder czasami . żeby się nie świecić ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
annie_vampire Re: Makijaż? 06.02.10, 18:35 od czasu do czasu używam kredki i mascary nie chce mi się na codzień malować, ale z makijażem wyglądam korzystniej Odpowiedz Link Zgłoś
madierfakier Re: Makijaż? 06.02.10, 18:41 Nie maluję się na co dzień, szkoda mi czasu i atłasu. Raz do roku użyję szminki, pudru, tuszu do rzęs i cieni do powiek. Odpowiedz Link Zgłoś
nastoletnia1 Re: Makijaż? 06.02.10, 18:38 Lekki Bardziej dziewczęcy . . . Bo z takim make up ala "lala Barbie" to kobieta strasznie sztucznie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Makijaż? 06.02.10, 18:50 a więc ja ogólnie sie maluje.. z wyjątkiem do sql (matka i TE sprawy) no ja robie sobie tylk kreski czarne pod oczami... no czasami jak mi odbije to pomaluje i powieki xD Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: . 06.02.10, 18:57 Podkład : fluid + puder, tusz do rzęs, czasami jakieś cienie jak zdąże ... i błyszczyk ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
aveglitchi Re: Makijaż? 07.02.10, 01:18 Raczej stawiam na naturalność więc maluje się tylko puderem sypkim ,a w najgorszych przypadkach trochę fluidem i sypkim pudrem , a tak poza tym to tylko błyszczyka używam . Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Makijaż? 07.02.10, 11:43 Ja się tylko maluje kredką i to lekko bo się często rozmazuje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
marcia19xd Re: Makijaż? 07.02.10, 11:45 Ja tez raczej sie nie maluje.. No chyba ze jest jakaś impreza czy cos..to wtedy tylko rzęsy i kredka czasem.. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Makijaż? 07.02.10, 11:49 Do szkoły to pomadka ochronna, bo mi ostatnio coś usta się buntują. A poza szkołą dosyć mocno, lecz bez pudru. Odpowiedz Link Zgłoś
billie_jeanxd ;D 07.02.10, 11:52 Ja sie nie maluje ; ) Chyba, ze na serio jakas impreza ( nie dyskoteka szkolna xd haha). Np. 12 lutego mam polowinki i mam zamiar delikatnie sie pomalowac tzn. blyszczyk, tusz do rzes, kredka i brazowe cienie. Zadnych pudrow fluidow itp. bo to po prostu nieszczy skore ; / Moze nie po jednym razie, ale ja po prostu nie toleruje takich kosmetykow. Niektore moja kolezanki malowaly sie od malego (przecietnie 11 lat), a teraz narzekają, ze maja syfy ; / Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Makijaż? 07.02.10, 12:41 Nie maluję się, bo i po co? Chlust wody i już rozmazany, a ty wyglądasz jeszcze gorzej niż poprzednio. Odpowiedz Link Zgłoś
thespragniona Re: Makijaż? 07.02.10, 12:43 Czasami tylko błyszczyk, tak to w ogóle. c; Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Makijaż? 07.02.10, 14:42 Do szkoły nie maluje się Robie tylko delikatny na jakąś impreze Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Makijaż? 07.02.10, 15:57 Do szkoły nie można się malować, niestety, więc tylko lekko pociągam usta błyszczykiem, czasem użyję też korektora. A na inne wyjścia (np. zakupy) używam korektora, błyszczyka lub szminki, tuszu do rzęs, czarnej kredki, rzadziej cieni do powiek. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Makijaż? 08.02.10, 00:58 Nie , nie maluję się , a zresztą w mojej szkole i tak nie wolno. Ale po prostu nie czuję potrzeby.Naturalne dziewczyny są ładniejsze. Poza tym makijaż niszczy skórę , więc nie zamierzam , jak będę babcią żałować , że się malowałam. Wolę jeszcze poczekać trochę lat. Odpowiedz Link Zgłoś