kotek1234 08.02.10, 09:41 Napiszcie jaki jest wasz ulubiony film i książka . ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emerald Re: Jaki jest wasz ulubiony film i książka?? 08.02.10, 09:44 Filmy: Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną: Początek, Piła, Underworld, Nienarodzony, Wzgórza Mają Oczy, Wywiad Z Wampirem, Egzorcyzmy Emily Rose, Resident Evil, Zejście, Firewall, Niepokój, Ghost Rider, Oko, Ze Śmiercią Jej Do Twarzy, Titanic, Avatar Książki: Lśnienie, Szepty Zmarłych, Martwy Aż Do Zmroku Odpowiedz Link Zgłoś
mania14 Re: Jaki jest wasz ulubiony film i książka?? 08.02.10, 09:56 Filmy: Zmierzch, Titanic, Avatar, Troja itd. Książka: Saga Zmierzch, Marley i Ja Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Moje ulubione 08.02.10, 10:27 O ile mnie pamięć nie myli, to już taki temat był, ale napiszę Filmy: Bez mojej zgody, Avatar, Titanic, Pianista, Ślubne wojny, Pamiętnik, Szkoła uczuć Książki- Świat nocy(2 części) Trylogia jeźdźca miedzianego, Intruz Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Re: Jaki jest wasz ulubiony film i książka?? 08.02.10, 10:02 Krlowa potępionyych (film) książek jest więcej. Miasto Kości / Miasto Popiołów Wywiad z wampirem i Królowa potępionych Odpowiedz Link Zgłoś
syll1401 Re: Jaki jest wasz ulubiony film i książka?? 08.02.10, 10:06 książka /film - zmierzch i saga , harry potter film - tytanic, flicka , silver brumby , czarny książe , ..... książka- Naznaczona / Zdradzona Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Jaki jest wasz ulubiony film i książka?? 08.02.10, 10:08 pomijam, że było.... jeśli chodzi o książkę to nie mam jednej ulubionej. z polskiej twórczości cenię Jeżycjadę, Małgorzaty Musierowicz. Zagraniczne powieści to oczywiście Harry Potter (cała seria) J. Rowling i saga pani Meyer Zmierzch. Jeśli chodzi o tą ostatnią to też Intruz. Film? Nie mam też ulubionego, ba, nie mam nawet kilku tych `the best`, lubię dużo, naprawdę dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgirl Re: Jaki jest wasz ulubiony film i książka?? 08.02.10, 10:09 Film: Księżyc w nowiu, Mamma Mia, Duma i uprzedzenie (1995) Książka: Zaćmienie, Ogon Kici Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: Jaki jest wasz ulubiony film i książka?? 08.02.10, 10:31 ulubione książki : Saga O Ludziach Lodu. ulubiony film : Avatar Odpowiedz Link Zgłoś