selena94 18.02.10, 08:09 Zna ktoś jakieś filmy z wampirami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinowa.lady Re: Filmy z wampirami 18.02.10, 10:44 "Dracula"... "Wywiad z wampirem"... Saga "Zmierzch"... "Pamiętniki wampirów" (serial)... Pogooglowałam trochę i znalazłam ciekawy link: snarkerati.com/movie-news/top-70-vampire-movies-of-all-time/ Może Ci się przyda Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Filmy z wampirami 18.02.10, 10:50 polecam serial "Pamietniki Wampirów" ( Vampires Dairies ) super to jest ,! x33 Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Re: Filmy z wampirami 18.02.10, 14:09 Wywiad z Wampirem Królowa Potępionych Blade: wieczny łowca Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Filmy z wampirami 18.02.10, 14:11 wywiad z wampirem, drakula - wampir bez zębów xd Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday Re: Filmy z wampirami 18.02.10, 14:12 Zmierzch jest do D według mnie, po prostu mnie śmieszy. Polecam ci serial Buffy - Postrach Wampirów. Uwielbiam go. Odpowiedz Link Zgłoś
sylus155 Re: Filmy z wampirami 18.02.10, 14:36 Saga Zmierzch Pamiętniki Wampirów (serial) Underworld (3części) Wywiad z Wampirem W objęciach wampira Dracula - wampiry bez zębów Buffy - Postrach Wampirów Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Filmy z wampirami 18.02.10, 14:17 "Pozwól mi wejść"- najlepszy film o wampirach jaki miałam okazję oglądać.. i może jeszcze "Pragnienie"(Bakjwi) Park Chan-wook'a (tego od Trylogi Zemsty- czytaj Oldboy'a, Pani Zemsty i Pana Zemsty) Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa16 Re: Filmy z wampirami 20.02.10, 18:08 wywiad z wampirem ;D z Bradem Pittem www.glitterz.de/empfehlen,SeRdUsZkO Odpowiedz Link Zgłoś
candie Re: Filmy z wampirami 21.02.10, 17:12 true blood xD vampire diaries . krolowa potepionych . wywiad z wampirem i oczywiscie zmierzch xD Odpowiedz Link Zgłoś
irrepleacable Re: Filmy z wampirami 21.02.10, 17:56 Buffy - postrach wampirów. Jeden z najlepszych seriali jakie oglądałam. Ostatnio nalogowo ściągam odc i oglądam <3. Wywiad z wampirem, Underworld- całkiem niezły, wczoraj oglądałam, Van Helsing- wspaniały, poryczałam isę na końcu. i wiele, wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś