fantabuu 19.02.10, 21:13 Hej . Co sadzicie o prostowaniu włosów ? Ja prostuje codziennie , uwierzcie nie chciały byscie mnie ozbaczyc z moją szopą a Wy prostujecie ? Zazdroszcze dziewczyna które maja naturalnie proste włosy .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martusia_16 Re: Prostownica . 19.02.10, 21:15 Oł tak prostuje bo jak umyje i wysusze moje siano na głowie wyglądam jak upiór i chciałabym mieć naturalne proste włoski ;**** Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Prostownica . 19.02.10, 21:24 Prostuję grzywkę ;P Chociaż jakiś miesiąc temu non stopa miałam wyprostowane ;P Mam z natury falowane włosy i zawsze kiedy je umyję grzywka ( obcięta "na bok") lekko się zakręca, chociaż czasami staje się cud i mam ją prostą bez prostowania xD Ojj jak ja marzę o prostych włosach ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: Prostownica . 18.07.10, 12:14 Kiedys codziennie, ale potem wypadały mi włosy więc przestałam. A teraz od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
easy_me Re: Prostownica . 29.08.10, 14:04 prostuję rzadko, tylko w krytycznym przypadku , szkoda mi włosów trochę Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa... Re: Prostownica . 29.08.10, 14:24 Czasami prostuje. Kiedyś prostowałam codziennie ale włosy mi się zaczęły łamać więc przestałam prostować tak często. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_29 Re: Prostownica . 29.08.10, 14:22 nie prostuje, bo mam naturalne proste Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Prostownica . 18.07.10, 17:29 ja mam prostownice , i prostuje czasem , bo ogl mam naturalne włosy , które mi się podobają . dlatego nie mam potrzeby prostowania codziennie. a jak ty je prostujesz codziennie to możesz sobie włosy zniszczyć , chociaż to również zależy od rodzaju prostownicy i różnych odżywek powinnaś stosować albo coś. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia4 Re: Prostownica . 25.08.10, 22:18 Mam ten problem co ty ale poprostu robię koczka zakładam opaske i wystarcza ale na jakieś okazje prostuję Ale zazdroszczę dziewczynom które mają proste włosy Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Prostownica . 28.08.10, 18:44 mam dokładnie to samo co green_color Odpowiedz Link Zgłoś
liveonce Prostuję. 30.08.10, 22:12 Ale efekty nie utrzymują się długo. Moje genialne kręcone włosy nie są bardzo podatne na wszelkie farbowania i prostowania. A szkoda, chętnie coś bym w sobie zmieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
demoniasta0897 Re: Prostownica . 19.02.10, 21:37 ja z natury mam proste i nie musze nic robic częsciej to ja lokuje włosy:p Odpowiedz Link Zgłoś
martuusia Re: Prostownica . 19.02.10, 23:04 prostuje, ale nie mam aż takich loków czy szopy Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka12 Re: Prostownica do czasu xDDD 21.02.10, 20:10 tak prostowałam codziennie do czasu gdy moja starsza siostra powiedziała mi że przez to prostowanie włosy zaczną mi wypadać i zaczą się niszczyć. Teraz prostuje je tylko 2 albo 3 razy w tygodzniu. zazdroszczedziewczynom co mają naturalne proste włosy Odpowiedz Link Zgłoś
monirraa Re: Prostownica . 24.02.10, 22:43 Mam ten sam problem i z tego powodu musze wszesniej wstawac zeby sie uczesac xDD ;p Odpowiedz Link Zgłoś
debilka_x3 Re: Prostownica . 29.08.10, 13:55 www.glitery.pl/polecam,KarolA090 , proszę wejdź tutaj ; )) to dla mnie ważne !!:- * Odpowiedz Link Zgłoś
rock_i_rock Re: Prostownica . 29.08.10, 14:20 Mam kręcone i czasem prostuje całe, a czasem tylko grzywkę żeby jako tako wyglądała, a reszta ta takie kręcone troche są. I bardzo bym chciała miec naturalnie proste włoski, ale do tych co ich nie mają falowane i kręcone są ciekwasze. Odpowiedz Link Zgłoś
aashley Re: Prostownica . 29.08.10, 16:56 yhm. ja mam naturalnie proste włosy . ale i tak prostuje prostownicą, bo jakoś końcówki sie kręca dziwnie. eee... . Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Prostownica . 19.02.10, 21:16 też prostuję... mam falowane włosy i czasem dam na nie piankę, czasem lokówką ale najczęściej prostownica. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis960 Re: Prostownica . 19.02.10, 22:14 chciała bym prostować . ale mam proste jak druty .. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Prostownica . 19.02.10, 21:19 nie prostuję , nigdy tego nie robiłam. Nie mam po prostu takiej potrzeby. c: Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Prostownica . 19.02.10, 21:18 kiedyś gdy zobaczyłam siebie w prostych włosach nie mogłam się oderwać od tego widoku. prostowałam też codziennie lub co drugi dzień. Czasami sama, a jak chciałam mieć dokładnie to już mama mi prostowała. ale ścięłam włosy i prostownica mi nie potrzebna. poza tym codzienne prostowanie bardzo niszczy włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Prostownica . 19.02.10, 21:20 To mamy ten sam problem.. Co ja bym oddala za proste włosy . Przez to prostowanie wyłysiejee . heeh Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Prostownica . 19.02.10, 21:19 Prostowałam ale przestałam.. Niszczyło mi to bardzo włosy.. Teraz pokochałam moje falowane zdrowe włosy!.. Kocham je.. : )) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor_pantofel Re: Prostownica . 19.02.10, 21:19 A może lepiej postarać się o dobrego fryzjera i fajną fryzurkę, żeby się włosy jakoś układały zamiast codziennego prostowania? Bo to okropnie nisczy włosy i będziesz żałowała. Ja prostuję okazyjnie, mam tak lekko kręcone, powiedzmy coś w deseń Cyrus i nie chcę ich niszczyć prostownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Prostownica . 19.02.10, 21:20 prostuję, ale nie często. już mam dość zniszczone włosy i nie chcę pogarszać sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Re: Prostownica . 19.02.10, 21:20 mam natural proste włosy , nie muszę prostować . a co do prostownicy , bardzo wysysza włosy i je łamie, gdy się jej używa warto mieć dobre szampony [ np ; do włosów suchych ] ,., Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Prostownica . 19.02.10, 21:23 uzywam własnie takiego na wysuszone włosy i zniszczone koncówki .. i bylam u fryzjera , mialam długie odp pasa ,i byly proste , po scięciu do ramion i wysieniowaniu mam mały problem z moja szoppą , najlepiej to było by sie ściąc na łyso xd dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
paramore2788 Re: Prostownica . 19.02.10, 21:21 Ja prostuje jak nie wysusze włosów. Jak wysusze to mam prościuteńkie Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Prostownica . 19.02.10, 21:23 Kiedyś prostowałam, ale dałam sobie z tym spokój. Wolę mieć zdrowe włosy . Teraz tylko grzywkę, bo ona jest bardzo trudna do ułożenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Prostownica . 19.02.10, 21:26 nie prostuję , to strasznie niszczy włosy . używam odżywki po której mam prostsze włosy . Odpowiedz Link Zgłoś
bella1309 Re: Prostownica . 19.02.10, 21:21 Ja prostuję tylko od czasu do czasu... Jak jest jakaś okazja. Naturalnie mam lekko kręcone i normalnie zazwyczja nie wyglądają najgorzej. A prostuję tylko jak jest jakaś okazja, np. na dyskotekę, koniec/rozpoczęcie roku, święta itp. Dlatego jako jedyna w klasie nie mam zniszczonych włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
ellacolvey Re: Prostownica . 19.02.10, 21:25 ja mam szopę jak afro jak włosów nie prostuję Odpowiedz Link Zgłoś
rossu Re: Prostownica . 19.02.10, 21:24 tak. czasem. na co dzień jak wcześnie wstanę. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Prostownica . 19.02.10, 21:28 prostuję. okazyjnie, nie na co dzień. ale osobiście nie chciałabym mieć zupełnie prostych włosów. są oklapłe. Odpowiedz Link Zgłoś
megg96 Re: Prostownica . 19.02.10, 21:33 ja w 6 kl codziennie prostowałam i teraz tego żałuję . na początku roku mialam strasznie zniszczone wlosy i ciągle je prostowalam az w koncu mialam takie suche i nic mi nie pomagalo ! po jakims czasie proste wlosy mi sie znudzily a teraz podobają mi sie falowane(moje naturalne) nie prostuje wlosow juz kilka miesięcy (no raz sie zdarzylo ;p) i juz nie są takie suche i sie nie pusza ! prostowanie codziennie zdecydowanie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
slyszaca_cisze tia 19.02.10, 21:29 prostuję, grzywkę ;] nie zazdroszczę dziewczynom z prostymi jak druty, naturalnymi włosami. moja mama takie ma. a koleżanka mówi, że wolałaby mieć moją szopę, niż, codziennie takie same, nudne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_12_ Re: Prostownica . 19.02.10, 21:32 nie prostuje bo nie mam takiej potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: Prostownica . 17.07.10, 10:09 tak , prostuje codziennie ;/ naturalnie mam proste włosy, ale w chwili obecnej mam je tak wycieniowane, że bez prostowania włosy wywijają się każdy w inną strone ;/ dlatego teraz zapuszczam bo nie chce mieć już tak wycieniowanych i codziennie ich prostować. Wtedy będę musiała najwyżej grzywkę Mi się włosy jak narazie włosy nie zniszczyły bo mam je dalej takie błyszczące. Teraz w wakacje daje im troche odpocząć od tego prostowania, ale czasem jak gdzieś idę to po prostu muszę ! Dziewczyny uważajcie z prostownicą bo to uzależnia ! Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Prostownica . 19.02.10, 21:35 no to możesz mi zazdrościć. c: mam prościutkie włosy + dłuuugie. c: i cieszę się z tego, że nie muszę prostować i ich jeszcze bardziej od tego niszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: Prostownica . 19.02.10, 21:42 Mam tak samo jak ty...codziennie prostuję włosy. Marzę, żeby mieć naturalnie proste, bo mam lekko kręcone włosy Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Prostownica . 19.02.10, 21:42 Pokręceni lub pofalowanie moich włosów zależy od tego jak się ułożę podczas snu. Jak mi się ładnie pofalują to zostawiam, ale jak mam szopę na głowie prostownica idzie w ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
patoo_x3 Re: Prostownica . 19.02.10, 21:45 ja czasem prostuję , czasem kręcę sobie xd różnie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Prostownica . 19.02.10, 21:51 od czasu do czasu...prostuje, kręcę, prostuje ...różnie Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: Prostownica . 19.02.10, 22:05 ja nie prostuje ale podobno gdy sie codziennie prostuje to wlosy sie strasznie niszcza wiec nie radzilabym ci codziennie prostowac bo moja kolezanka tez tak robila jak ty i ma od tego cale wlosy poniszczone i to wcale nie za ladnie wyglada wiec rob co chcesz...! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Prostownica . 19.02.10, 22:07 Moje są tak proste , że nie potrzeba mi tego robić . ; x Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up Re: Prostownica . 19.02.10, 22:15 proste mam z natury. chociaż gdy jestem w warkoczu - robią się fale i utrzymują 2-3 dni. wtedy używam prostownicy, ale tylko i wyłącznie do robienia zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Prostownica . 19.02.10, 22:15 Haha, ja mam naturalne, proste włosy. Nawet mi sie czasem ludzie pytają, czy prostuje, że mam takie proste. I całe szczęście, bo nie chciałoby mi sie codziennie prostować... Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Re: Prostownica . 19.02.10, 22:21 ja mam naturalnie proste, czasami podkręcają mi się końcówki. albo jak nie wysuszę włosów i kładę się z mokrymi : efekt=falowane włosy. czasem specjalnie zasypiam z warkoczykami , żeby mieć kręcone, falowane włosy . ` bardzo rzadko używam prostownicy, nie mam takiej potrzeby. a poza tym niszczy włosy. a już i tak po suszarce się niszczą,. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina0254 Re: Prostownica . 19.02.10, 22:22 Ja nie używam prostownicy i lokówki ani tych wszystkich sprzętów. Mam swoje proste włosy i mi się bardzo podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Prostownica . 19.02.10, 22:45 Powiem tak: Dziewczyny z prostymi włosami zazwyczaj właściwie prawie zawsze chcą mieć loki. Dziewczyny z lokami- proste włosy. Należy siebie zaakceptować, bo prostowanie to po pierwsze strata czasu, po drugie cholernie niszczy włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Prostownica . 19.02.10, 22:52 Często prostuję tylko grzywkę, bo strasznie mi się wywija. Jak sprężyna. Za to włosy mam prościutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: Prostownica . 19.02.10, 22:55 przez jakiś czas prostowałam codziennie, ale teraz to ograniczam. szkoda mi włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Prostownica . 19.02.10, 22:58 Widze ze wiele z Was prostuje wloski jak Ja Hmmm może postaram sie je prostować co drugi dzień , a nie codziennie .. Szkoda ze moja ''szopa'' nie przypomina loków, nie mósiala bym prostowac xd Odpowiedz Link Zgłoś
meerc yhym. 19.02.10, 23:01 czasem , sporadycznie wyprostuje , albo zrobie loczki prostownicą . ale to musi mi się chcieć . ale jako tako na codzień moje włosy nie potrzebują prostowania więc jest luz . Odpowiedz Link Zgłoś