19.02.10, 21:58
a więc, chodzi mi o to, czy udajecie przed kimś kogoś kim nie jesteś np. tylko po to by
zdobyć nową koleżankę, którą dużo osób uważa za 'słit' ? czy po prostu jesteście sobą, i nie
udajecie całkiem innej osoby ?

moim zdaniem 'nakładanie maski na twarz' jest co najmiej idiotyczne. nie rozumiem po co się
tak zgrywać, wolę niech zaakceptują mnie taką jaką jestem, a nie całkiem inną zmyśloną,
nieistniejącą osobę ?

czekam na wasze zdanie na ten temat. ;*
Obserwuj wątek
    • querty. Re: maska ? 19.02.10, 22:02
      Każdy zakłąda ową maskę. Nikt się nie przyzna.
    • dream Re: maska ? 19.02.10, 22:03
      inna__ napisał(a):

> a więc, chodzi mi o to, czy udajecie przed kimś kogoś kim nie jesteś np. tylko
      > po to by
      > zdobyć nową koleżankę, którą dużo osób uważa za 'słit' ? czy po prostu jesteści
      > e sobą, i nie
      > udajecie całkiem innej osoby ?
      >
      > moim zdaniem 'nakładanie maski na twarz' jest co najmiej idiotyczne. nie rozumi
      > em po co się
      > tak zgrywać, wolę niech zaakceptują mnie taką jaką jestem, a nie całkiem inną z
      > myśloną,
      > nieistniejącą osobę ?
      >
      > czekam na wasze zdanie na ten temat. ;*

udawałam przez długi czas, że wszystko jest dobrze..
      ale takich rzeczy długo nie idzie ukrywać.. w końcu straciłam siły kryć się.
      Poza tym codziennie przed kimś gram. Pokazuje różne maski w zależności od tego z kim
      mam doczyneinia.
      • karmel_ Re: maska ? 19.02.10, 22:50
        Staram się być sobą , raczej jestem naturalna.Choć w szkole zupełnie inaczej
        zachowuję się niż w domu. Społeczeństwo jest różne , może nie zaakceptować tej
        osoby. Bynajmniej zakładanie maski to nie dobry pomysł.

• mady_ Re: maska ? 20.02.10, 10:09
          każdy zakłada jakąś maskę.
          w 'mniejszym procencie lub w większym'
          zależy z kim ma się do czynienia. scared
          • twilightowa16 Re: maska ? 20.02.10, 21:24
            nie udaje ..zazwyczja xDD
            www.glitterz.de/empfehlen,SeRdUsZkO
          • mweezy Re: maska ? 20.02.10, 21:36
            taak, czasem udaję, jednak nie dlatego żeby zdobyć przyjaciół tylko żeby nie
            słyszeć że mam się rozchmurzyć. bywa jednak że mi nie wychodzi udawanie takiej
            hepi i krejzi i w ogóle.
        • martunia1 Re: maska ? 20.02.10, 21:43
          Staram się być sobą. Nie zmieniam się dla osób które chce poznać. Jestem sobą
          przeważnie. Ode mnie też zależy od dnia. Bo raz jestem spokojna, następnego dnia
          radosna z życia. Każdy z moich znajomych znalazł coś we mnie co m pasuje i już x3.
          Nie mam zamiaru zmieniać się
    • beauty12 Re: maska ? 20.02.10, 21:15
      Ja jestem po prostu sobą
    • cathylinton ; ] 20.02.10, 21:22
      całkowicie Cię popieram . ;p
      a jak zapomnisz założyć "maskę" to później wyjdzie , że byłaś inna , ble , ble , ble .
      a to nie prawda .
    • elliot Re: maska ? 20.02.10, 21:25
      no raczej nikt się nie przyzna.
      ja zawsze się staram być sobą, a jak ktoś udaje kogoś kim nie jest to mnie to
      niesamowicie wkurza. (pomijając fakt, że udawanie kogoś innego jest idiotyczne)
    • kasix_14 Re: maska ? 20.02.10, 21:42
      jestem sobą na zawsze haha
      • miqusia Re: maska ? 20.02.10, 21:59
        Powiedzmy, że przy znajomych zachowuję się inaczej niż na Kocie, ale nie udaję.
        Zawsze jestem naturalna. A że nie taka sama... to nie wiem. Ale upodobania,
        styl, ... wszystko jest takie samo. Tylko chyba ludzie mnie inaczej
        spostrzegają. Jestem sobą i nie wyuczyłam się kogoś charakteru na pamięć.
        • drama_queen Re: maska ? 20.02.10, 23:22
          zawsze starałam się być sobą. na początku co prawda bałam się trochę otworzyć,
          ale gdy już byłam w pełni sobą wytknięto mi, że nie jestem normalna ;x
          • taewunia8 Re: maska ? 21.02.10, 10:01
            przyznam, czasem przyłapuję się na tym, że chce być kimś innym . ale nie będę
            się zmieniać pod presją innych, tylko dlatego, żeby mieć "słitowe psiapsiółki" i
            niewiadomo jak wysokie ego ..
            moim zdaniem to jest gra nie warta świeczki ( ; .
            trzeba być zawsze sobą, oryginalnym i niepowtarzalnym ; D
            • taewunia8 Re: maska ? 21.02.10, 10:01
              i jeszcze miałam dodać, że zapraszam na nasz czat :
              klik !
    • slodkiporanek Re: maska ? 21.02.10, 09:54
      Maska... To nie tak, że ją zakładam. Po prostu w różnym towarzystwie zachowuję
      się inaczej.
      Nie to, że kogoś udaję. Nie.Zawsze jestem tym samym slodkimporankiem, ale
      dostosowuję swoje zachowanie do innych srodowisk.
    • chmurka_ Re: maska ? 21.02.10, 10:07
      Chyba każdy w niektórych sytuacjach zakłada maskę na twarz.
      Mi to niestety dość słabo idzie. Nie należę do tej grupy rozchichotanych, zawsze wesołych
      nastolatek, które non stop mają ataki śmiechu i głupawki. Jestem optymistką, ale mimo
      wszystko, nie lubię udawać takiej wiecznie uśmiechniętej, bo na nic mi się to nie przydaje.
      Nie mam supcio photobloga, na którym mogłabym umieszczać swoje słit focie i opisywać
      cały spędzony dzień z moimi NiUUUniaMIi ;* lOOofciam WaSs ;*
      To nie dla mnie, zwłaszcza, że raczej nie mam takich best friend ponad wszystko, które
      mogłabym wyzywać na NK z MIiłOOścIi.
      Ale w innych sytuacjach, żeby się dopasować - czasem po prostu milknę, może nie
      zakładam maskę na twarz, ale nie staram się pokazywać, jaka to jestem oryginalna czy
      coś. Myślę, że każdy z nas chociaż 5 razy zrobił coś takiego.
    • light Re: maska ? 21.02.10, 10:11
      Maska?
      A czy to nie jest po prostu brak szczerości?
      Nie chcę nikogo oskarżać, w końcu nie zawsze udaje się być sobą przy innych,
      lepiej dostosować się do ich stylu. Chociaż to nie najlepsze rozwiązanie.
    • mandy_jonas Re: maska ? 21.02.10, 10:12
      Owszem, czasem się zdarza. Ale nie udaje jakiś wielkich krejzolek i wgl, tylko
      dlatego że inne się tak zachowują. Nawet nie potrafiłabym.
      Chodzi mi tu o udawanie że wszystko jest w porządku, kiedy tak nie jest. Mam
      pewne sprawy, które chcę zachować tylko dla siebie i po prostu nie chcę dzielić
      się nimi nawet z najbliższą przyjaciółką.
      Kiedyś o mal się nie pokłóciłyśmy o to, bo ta cała maska coś mi nie wyszła;\

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka