adam_ 20.02.10, 17:54 hej , jestem tu nowy i chciałbym się was zapytać drodzy użytkownicy czy są tu jacyś mężczyźni ? i jak znaleźliście się na kotku? ja osobiście zostałem zmuszony przez dzieło szatana ( moją przyjaciółke) do założenia ttu konta ;P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
light Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 17:56 Jest, jest: paru. Sami pewnie się zaraz zgłoszą, bo oni się muszą czuć tu samotni x33 . Odpowiedz Link Zgłoś
adam_ Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 17:58 o to ciekawe . myślałem że nie ma, gdyż moja koleżanka mówiła że tu są same dziewczyny przeważnie jeszcze dzieci. ; ) pozdrawiam Adam. Odpowiedz Link Zgłoś
love_you_boy Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 17:59 tak xd Jest kilku ^^ Jakiś pedzio czy ktoś tam xd Odpowiedz Link Zgłoś
smile23 Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 18:01 a jak koleżanka ma na imię?jest chyba mitchelmontana Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 : q 20.02.10, 18:02 Jest paru , np. miechaelmontana , pedzio_xd misiek_x3 < czy coś w tym stylu > To tyle co pamiętam , jest jeszcze kielku ale z tego co wiem , już tu nie wchodza . Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 18:03 zaraz zacznie się wielki pοdryw XD Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa16 .. 20.02.10, 18:01 chyba paru ich tu jest ;D www.glitterz.de/empfehlen,SeRdUsZkO Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 18:05 Hej . ;3 jest pedzio_xd daaaaaawid fanmiley [ nie pamiętam dokładnie nicków ] Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl2302 Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 18:15 jest jeszcze spad_ i michaelmontana Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 18:09 z tego co wiem to paru tu jest : Odpowiedz Link Zgłoś
smile23 Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 18:13 nearlaify masz racje jeszcze kilku i będziemy tu zarywać ,kotek sie nie plotkarski tylko randkowy Odpowiedz Link Zgłoś
adam_ Re: .. ;p 20.02.10, 18:22 kochane dziewczyny , zaproszeń przyjmować nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 18:21 są użytkownicy podający się za chłopaków, lecz czy są nimi naprawdę, nie wie nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_ Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 18:30 kuku_ a dlaczego niby dziewczyny miałby podawać się za chłopaków? xD dowartościowuje je to? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 18:34 Myśle, ze kotek robi sie coraz popularniejszy również w gronie chłopców ^ Odpowiedz Link Zgłoś
ixlovextwilight Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 18:36 oj adam adam, nie myśl sobie że my Wam tak zazdrościmy . ale tak na serio, to są w necie takie przygłupy co podają się za faceta moim zdaniem to jest chore tak troche .. ale ok - ich życie , ich sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 18:41 adam_ napisał(a): > kuku_ > a dlaczego niby dziewczyny miałby podawać się za chłopaków? xD > dowartościowuje je to? ^^ tak. już kilka razy spotkałam się z takimi przypadkami, nie na tej stronie. chyba robią tak dlatego, że nowa użytkowniczka - dziewczyna to nie sensacja, natomiast jeden chłopak wśród samych dziewczyn to wydarzenie roku. od razu się napalają. taka jest moja teoria. XD Odpowiedz Link Zgłoś
lorente @kuku_ 20.02.10, 18:57 Haha kuku_ Dokładnie.. Od razu zaczyna się podryw.. x d Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: @kuku_ 20.02.10, 19:19 żebyś wiedziała. trochę dziwne jeśli gość podoba im się po stylu pisania : D Odpowiedz Link Zgłoś
spad_ Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 18:47 Jest jakas dziwna moda na rejestrowanie sie na kotku przez chlopakow. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 18:52 Jest kilka.. ; ) nie jesteś sam.. ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
qazudi Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 18:56 Po pierwsze to witam ; D A po drugie tak jest tu kilku chłopaków ;P Odpowiedz Link Zgłoś
karusek1997 plz tu. :) 20.02.10, 19:18 Hej.. Sa tu chłopcy ale radziłbym ci konto usunąć jak się da bo za chwilę będziesz przyciągał wszystkie laski z kotka a najbardziej te dzieciaki bo wszystkie podrywają facetów na kotku xDD J a nie poderwę bo nie jestem tak głupia i wogóle mam chłopaka... Ale myślę ,że jesteś całkiem fajny i masz dobre serce xD Jak chcesz to znajdziesz tu nie jedną dziewczynę ale znajomości przez internet są niezbyt fajne Ale ja z moim chłopakiem przez neta się poznaliśmy bo on mieszka niedaleko mnie. xD na nk się z nim zaprzyjaźniłam Pozdrawiam cię Karina. ;** Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy jezusmaria ; x 20.02.10, 19:30 ale sie tym tak podniecacie, łaaa, zalogował sie na kocie chłopak, supcio, cieszmy się i radujmy -,-'' poza tym jest tu już kilku chłopaków. i za każdym razem to samo poruszenie, kiedy któryś radośnie oznajmi na forum że się zalogował, LITOŚCI. i od razu wszystkie się na chłopaka rzucają, no dobra - nie wszystkie, te normalne mogą nawet nie zwrócić na danego pana uwagi c: nie, nie napiszę ci że masz dobre serce i jesteś taki boski czy cośtam bo cię nie znam, ale myślę że reszta ci za mnie nasłodzi -,-'' Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 19:24 o DŻIZAS wątek już był, a poza tym tak - jest nieliczne grono chłopców na kotku. Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 19:26 taaaa, jest ich paru . ;d no, ja też radzę uważać, bo zaraz się w Tobie '0ptymistka' zakocha =o . Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 19:27 i chciałam jeszcze dodać, że zapraszam na czata xdd włazić . oto cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Chłopcy na kotek.pl 20.02.10, 19:30 tak jest kilku . i po co się przyznawać, że jest się mężczyzną ? od razu bd miał fanki : D Odpowiedz Link Zgłoś