eloelo 23.02.10, 15:08 Czy też macie tak? Dresy które straszą młodsze dzieci, chłopcy którzy chcą się przed nimi popisać i jarają szlugi? a może wasze środowisko jest spokojne? chronione, ogrodzone? kolegujecie się z takimi 'podwórkowymi dziećmi'? wypowiadać się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meerc aaaa 23.02.10, 15:25 no cóż , polska . mało w tym kraju jest pięknych , spokojnych podwórek . ; c ja osobiście nie zadaje się z żadnymi podklatkowymi łajzami . -.- Odpowiedz Link Zgłoś
variablee Re: aaaa 23.02.10, 17:53 u mnie na podwórku zazwyczaj ci starsi zadają się z starszymi a młodsi z młodszymi i jest git. nikt nikomu nie szpanuje... Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Patologiczne podwórka. 23.02.10, 15:26 jest sporo dresów, 12 latków i 12 latek które chca sobie nawzajem imponowac, robiac rozne glupie rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec pomożecie wreszcie czy nie?? 23.02.10, 15:28 jak zakłada sie wątek na kotku tak jak np. ten?????!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Patologiczne podwórka. 23.02.10, 15:26 znam takie osiedla. a u mnie jest 5/10 spokojnie. tak myślę, i taką mam nadzieję. :dd Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_ci_kota mam na to nazwę 23.02.10, 15:28 nazywam to fachowo "kinder mafia" latają po ulicy jakieś dzieci , które krzyczą "pikaczu wybieram cię" ... -,- Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl znam to xd 23.02.10, 15:31 taak, u mnie też jest pełno małych dzieci wrzeszczących nie wiadomo co i dresów koło których strach chodzić.. Raz wracałam do domu i przechodziłam koło dwóch siedmiolatków, którzy wydzierali się na całe gardło 'to ona, bogini seksu!' xD Odpowiedz Link Zgłoś
serena.x3 nie wiem. 23.02.10, 15:33 nie wiem jak tam jest bo mieszkam na strzeżonym osiedlu . Odpowiedz Link Zgłoś
gretik Re: Patologiczne podwórka. 23.02.10, 15:32 u mnnie są tacy na podwórku, ale się z nimi nie koleguje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: Patologiczne podwórka. 23.02.10, 15:35 u mnie jest taka patologia xd dzieci w drugich klasach podstawówki już klną gorzej ode mnie ; / Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Patologiczne podwórka. 23.02.10, 15:36 mieszkam w pobliżu centrum miasta. na pierwszy rzut oka w miarę spokojne blokowisko. cóż pozory mylą, nie? po mojej dzielnicy włóczy się sama hołota. większość z rodzin patologicznych. piją, ćpają, awanturują się w nocy, zaczepiają młodszych. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Patologiczne podwórka. 23.02.10, 15:43 U mnie na osiedlu, nie ma takich sytuacji raczej. Więcej jest jakiś bogatych bachorów, które popisują się jeżdżąc na swoich nowych skuterach i BMX-.- Wkurzające, ale przynajmniej dość bezpieczne dla otoczenia=) Odpowiedz Link Zgłoś
squash u mnie jest gorzej. 23.02.10, 15:45 dzieci w wieku 6 - 8 lat bawią się w podpalanie drzew, w sylwestra włóczą się wszędzie pijane dzięsięciolatki, co noc ktoś przewraca na dach samochody, rzuca butelkami po piwie w okna.. Dresy oczywiście też są, straszą dzieciaki, plują na nie. Patologia 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla :] 23.02.10, 15:57 u mnie na moim osiedlu jest w miarę spokojnie. młodzież nie wyśmiewa młodszych czy coś ;d ja mam 3 starszych braci a oni mają duuuuuużo kolegow może to dlatego. dresów jest dużo w tym mój braciak cioteczny więc mi tam oni zwisają ( uważają mnie za dziecko i wgle się nie odzywają bo to nie ich poziom ) kiedyś było dość niebezpiecznie bo wyrywali kosze na śmieci kopali butelki i wgle czasem koło szkoły siedzą takie łajzy co im się nudzi i wybijają okna kamieniami ale to nie są nawet dresy , to są jakieś nieopisane gatunki. a co do kolegowania się to nawet nawet. u nas jakoś specjalnie się nie kolegujemy ale każdy każdego zna i nie ma nic do niego ;] prawdziwa wojna jest między osiedlami - wypisują na murach różne rzeczy -.- ale to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
choppy_bunny Re: Patologiczne podwórka. 23.02.10, 15:55 Mieszkam niedaleko podstawówki i po prostu przeraża mnie widok dzieci 4-5 klasa, idących sobie w dresach z papierosem w dłoni, kozaczących się i słuchających hip-hopu. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Patologiczne podwórka. 23.02.10, 15:58 patologia? nie mam pojęcia. jest cała masa dresów w każdym wieku, choć patologią bym tego nie nazwała, jakaś subkultura raczej. i jest jedna dwunastoletnia dziewczynka, która zawsze włóczy się z wianuszkiem chłopaków. straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Patologiczne podwórka. 23.02.10, 16:00 u mnie nie , ale wracając ze szkoły czasem mijam takie osiedla. Na moim jeste spokojnie , jest monitoring i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa . 23.02.10, 16:30 moje osiedle jest ogrodzone i tylko klucze od bram i bramek mają ci którzy tam mieszkają; p. ale no wiadomo różni ludzie tam mieszkają , niektórzy jarają ale to już ich sprawa ; P Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Patologiczne podwórka. 23.02.10, 16:31 u mnie jest masa dresów, ale jak na chłopców w dresowych spodenkach są dosyć fajni c: jest jeszcze zgraja małolatów które bawią się w witch lub inne głupoty, jedno emo i jedna bezmózga barbie. Odpowiedz Link Zgłoś
variablee Re: Patologiczne podwórka. 23.02.10, 18:31 osiedle, itp. to jest zbiorowisko ludzi którzy powinni siebie szanować na wzajem a nie każdy kozaczy do siebie. dzieci myślą, że mają 7 lat to wszystko im wolno..;/ Odpowiedz Link Zgłoś