julka_18 28.02.10, 11:34 pisałam już o Słonecznej Sonny, a teraz o Alex Russo. co o nim sądzicie? mi się czasami niedobrze robi, bo te stroje serio ma straszne O.o ale podoba mi się ten zestaw: jest świetny! tylko trochę mi te leginsy nie pasują, gdyż takich nie lubię... ale do niej jak najbardziej pasują. i ten mi się podoba. :3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforia_ Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 28.02.10, 11:36 ona ubiera się świetnie, ma super ubrania i styl Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 28.02.10, 11:39 Zgadzam się .Świetnie się ubiera.Ma fajny styl ,ale niektóre stroje są beznadziejne albo nie pasują jej jakieś rzeczy np.W jakimś odcinku miała taką fioletową sukienkę i założyła do niej legginsy.Moim zdaniem beznadziejnie to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus_mil Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 28.02.10, 11:47 Świetne niektóre stroje a niektóre takie dziwnę Odpowiedz Link Zgłoś
irreplaceable Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 28.02.10, 11:40 to jest straszne. tu brzydko, ale nie najgorzej. mi się nie podobają jej ciuchy , chociaż czasami ma jakieś fajne trampki , czy chociażby rurki . Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 28.02.10, 11:48 mi się nie podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
ulusia Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 01.03.10, 22:27 mi sie podoba lubię ją jako aktorke i piosenkarkę ma świetny styl i różni się charakteram od innych bohaterek Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja04053 Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 28.02.10, 11:53 Lubię taki styl Odpowiedz Link Zgłoś
annoyinghannah Hm... 28.02.10, 11:59 Mnie się nawet podoba. Ale czasami na serio jest straszny Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 28.02.10, 12:00 nie podoba mi się. taki bunt na przymus. Odpowiedz Link Zgłoś
trish_ Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 28.02.10, 20:43 Raz wygląda świetnie a raz masakrycznie. Ale ogólnie jej styl jest ok. Czasem kiedy mi sie nudzi nawet oglądam czarodziejów tylko po to żeby dokładnie zobaczyć jak ona wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
charme . 28.02.10, 20:48 Czasami nawet fajnie,a czasami tak se Jakoś nie pociąga mnie jej styl,ani trochę Odpowiedz Link Zgłoś
lola013 Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 01.03.10, 17:29 Mi bardzo podobają się jej stroje ;P Takie orginalne.. Ja lubie takie mixy ;P Szkoda tylko że nie jestem tak odważna i szczupła.. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 01.03.10, 22:23 Ja uwielbiam postać, styl Alex w Czarodziejach. Zawsze się meeegaa ubiera. Nie chce mi się szukać zdjęć, ale najbardziej mi się podobało zestawienie gdy miała rurki, długą bokserkę, długi sweter rozpięty, i na tali pasek. bosko to wyglądało. Ogólnie wzoruję się na jej stylu i staram się go czasem... kopiować ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 01.03.10, 22:30 Uwielbiam jej ubiór, ale wolę normalną Selenę Gomez; ** Ma świetne wyczucie stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 02.03.10, 16:42 Według mnie Selena wygląda bosko w każdym odcinku "Czarodziejów...". Mają świetnego stylistę, chciałabym się tek ubierać, ale cóż... nie mam kasy na kupowanie takich ciuchów... Odpowiedz Link Zgłoś
pffy Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 02.03.10, 17:52 mi się ogólnie podoba styl Alex Russo. Odpowiedz Link Zgłoś
give Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 02.03.10, 18:00 mi się czasami podoba jej ubiór , a czasami nie . ;;bb Odpowiedz Link Zgłoś
oola Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 02.03.10, 18:02 selena zawsze ślicznie wygląda. kochusiam jom. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 02.03.10, 18:06 Mi się bardzo podoba styl Alex. fajnie jest ubrana Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside to nie jej styl. to zasługa stylistów. c: 02.03.10, 18:08 nie ma się wiec czym podniecać. Odpowiedz Link Zgłoś
t.a.a. Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 02.03.10, 18:16 Fajny ma styl ;** Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 02.03.10, 18:17 Czeemu ci się nie podoba?! Selena (Alex) jest cudnie zawsze ubrana.. mi sie jej trampki podobają hah ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 02.03.10, 18:21 znowu to samo - podobaja mi się, ale byłyby jeszcze lepsze, gdyby było mniej kolorów. taka to ja jestem, szaara. :x Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_w Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 02.03.10, 18:24 Mi się podobają jej stroje nie tylko jako Alex Russo. Odpowiedz Link Zgłoś
syll1401 żal .! 02.03.10, 18:25 nie lubie Seleny Gomez(zwana Wielkim Łbem) . Uważam , że jej stroje są do kitu , obciachowe i strasznie tandetne . ; / chodź , ten komplet jest całkiem niezły... ale nie dla niej . ;dddddd Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: ubiór Alex Russo (Selena Gomez). ; D 02.03.10, 18:35 ` no. fajnie ją tam ubierają. Odpowiedz Link Zgłoś