Dodaj do ulubionych

Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie?

• kaarmel Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 10:32
      dla mnie to jest tak, że to sobie wmówiłyście.
      chciałyście zobaczyć to już tak jakby wasza psychika tak podziałała, że ją
      widziałyście tongue_out
      • beeata_ Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 12:51
        jak to przeczytałam zrobiło mi się strasznie .. Teraz boję się nawet poroszyć .. A co do
        wywoływania duchów,to nigdy nie wywoływałam i wywoływać nie będę .. Współczuję Ci..
    • miaumiauu Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 12:55
      Hm, nigdy nie wywoływałam duchów, i nie mam zamiaru ... Nawet jeżeli to tylko
      wyobraźnia, to wole nie ryzykować, zawsze lepiej nie zachodzić za daleko i nie
      zakłócać spokoju tongue_out ^^
      • julii Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 13:17
        ej no.
        kurde teraz to się o tym naczytałam i się boję ; s
        • xxxshexxx Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 13:24
          Współczuję Ci uncertain Ja jak najbardziej wierzę w duchy, ale NIGDY, prze NIGDY bym
          ich nie wywołała !!!
          • twilight_6 strach xd 05.04.10, 13:35

ja bym się bała ;p
    • angie_croft Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 13:20
      Osobiście nie wierzę w duchy, zjawy, strzygi itp. Ale sporo czytałam o seansach
      spirytystycznych (raz nawet z XVIII książki) i wiem, że nie łatwo przywołać
      ducha, szczególnie bez pomocy medium. Jeżeli zaraz po seansie nie wymówiłyście
      pożegnalnej formuły to współczuje, bo podczas seansu duch uwięziony jest w kręgu
      stworzonym przez uczestniczących w nim ludzi. Po przerwaniu tego kręgu duch
      (jeżeli nie został wcześniej odesłany) zostaje uwolniony i jest spore
      prawdopodobieństwo, że będzie egzystować w twoim otoczeniu. Istnieje kilka
      rytuałów mogących odesłać ducha po przerwaniu kręgu z powrotem w zaświaty, ale
      żaden nie daje 100% pewności.
      Na poprawę humoru obejrzyj ''Stay Alive''.
      • ladyliberty Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 24.04.10, 20:32
        pomódl się , szczera modlitwa pomaga.
        • brand.of.heroin Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 02.08.10, 20:20
          Módl się, szczerze.
          I chcę cię uświadomić, że to co zrobiłyście to grzech...
      • olka973 Tu...xD 30.04.10, 13:04
        Ja chyba nie wierzę tongue_out Hmm... a jak wy wyłołujecie je?
      • x.pati.x Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 02.08.10, 20:37
        Kuzynka mojej przyjaciółki 'rozmawia' ze swoim zmarłym dziadkiem. Ma tak od
        urodzenia. Gada z duchami i się ich nie boi. Jej mama tak samo.
        Wierze w duchy, bo widziałam.
    • oola ... 05.04.10, 13:21
      w moje urodziny z koleżankami też "wywoływałyśmy" ją na wszystkie sposoby jakie
      znalazłyśmy w necie, nic się nie stało, więc sorry, ale Ci nie wierzę. :]
    • zuuzaa12 Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 13:22
      może tak w to wierzyłyście, wmówiłyście sobie i Wam się przyjśniło..?
    • szprotka02 Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 13:26
      yy..a czy to działa jak sie mówi to w myślach? bo mnie to w nocy przesladowało i
      sie bałam że kogoś wywołam : O : D
    • london1 WEJDŹ TU 05.04.10, 13:35
      też bałam sie tej krwawej mery i miałam podobna historie z tymi drzwiami ale nie
      boje sie jej już ;]suspicious
      • carlain Re: WEJDŹ TU 05.04.10, 14:29
        jak w piątek na początku to przeczytałam to się trochę przestraszyłam no ale
        zaczęłam sobie słuchać piosenek i coś tam robiłam, generalnie o tym zapomniałam.
        później poszłam na telewizor tak ok. 23:00 oglądałam jakiś program no i bałam
        się spojrzeć w szybę lub w drzwi. skończył się program i sprawdziłam która
        godzina była równa 12:00, i poszłam spać przez ciemny korytarz bałam się iść.
        przebudziłam się w nocy i była 3:15 nad ranem akurat o tej godzinie w pewnym
        horrorze zaczynało straszyć znów sie przestraszyłam i owinęłam się w kołdrę no i
        po chwili zasnęłam.

kto by pomyślał że po jednej historii mój mózg zaczął tak działać. i jak już
        mówiłam wierzę w duchy i nigdy nie będę z nimi zadzierać.
        • nicely Re: WEJDŹ TU 30.04.10, 12:47
          carlain napisał(a):

> jak w piątek na początku to przeczytałam to się trochę przestraszyłam no ale
          > zaczęłam sobie słuchać piosenek i coś tam robiłam, generalnie o tym zapomniałam
          > .
          > później poszłam na telewizor tak ok. 23:00 oglądałam jakiś program no i bałam
          > się spojrzeć w szybę lub w drzwi. skończył się program i sprawdziłam która
          > godzina była równa 12:00, i poszłam spać przez ciemny korytarz bałam się iść.
          > przebudziłam się w nocy i była 3:15 nad ranem akurat o tej godzinie w pewnym
          > horrorze zaczynało straszyć znów sie przestraszyłam i owinęłam się w kołdrę no
          > i
          > po chwili zasnęłam.
          >

>
          > kto by pomyślał że po jednej historii mój mózg zaczął tak działać. i jak już
          > mówiłam wierzę w duchy i nigdy nie będę z nimi zadzierać.

3:15 to godzina duchowa w filmach :d tak zawsze było i tak zawsze będzie więc w to nie
          wierze big_grin
    • famous_ash Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 14:45
      Znam ta legende i jak czytalam jak sie ja wywoluje i co sie pojawia jak sie ja
      wywola to tak sie balam, ale mialam chec i chialam ja wywolac ale moj strach byl
      wiekszy od checi
    • blondzia Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.04.10, 15:50
      Ja to nie wiem kto to jest Krwawa Marry indifferent

Ja ci wierzę ,nigdy nie wywoływałam duchów ale jak pójdę spać to nie raz słyszę
      jak coś chodzi oddycha i różne takie surprised i strasznie się boję przeżyłam kilka
      historii związanych z duchami surprised To okropne,że tak cię straszy teraz musicie
      coś wykombinować z koleżankami ale co to nie wiem powodzenia shock Jestem teraz
      sama w domu i kiedy o tym przeczytałam to się boję shock uncertain

Napiszę moje historie związane z duchami :

1. W wakacje moim rodzice z młodszą siostrą pojechali do miasta na zakupy a ja
      zostałam w domu i oglądałam telewizję to była nawet sobota i jak sobie oglądałam
      telewizję to usłyszałam ,że w drugim pokoju tak jak by coś zeskoczyło z łóżka na
      podłogę tak się wystraszyłam ,że z krzykiem wybiegłam na dwór i tam czekałam aż
      przyjadą rodzice oni tam się śmieli i mówili,że jak jest taka cisza to się zdaje
      że coś chodzi itp ale ja naprawdę to słyszałam ten okropny czyjś skok z łóżka
      sciana

2. W wakacje kiedyś nie mogłam spać w nocy było mi gorąco itp i poszłam to
      toalety bo chciało mi się siku i sobie weszłam przymknęłam drzwi i usłyszałam
      jak przy tych drzwiach coś przeszło czyjeś kroki to zrobiło mi się gorąco i
      słabo ze strachu potem szybko pobiegłam do łóżka i trzęsłam się pod kołdrą sciana

I tak wiele by pisał bo kiedyś widziałam zgarbionego ludka mi się ukazał na
      chwilkę kilka lat temu jak jechałam na rowerze i się odwróciłam by spojrzeć na
      swój dom to zobaczyłam coś to wyglądało na człowieka i miała na sobie coś
      czarnego z kapturem na głowie i potem się odwróciłam już tego nie było albo też
      moja siostra zawsze jak zasypia to zapala taką lampkę o kiedyś mama się zapytała
      kto zgasił to lampkę ja powiedziałam że ja to na pewno nie tata też nie moja
      siostra nie gasiła a mama też nie a wie ,że była zapalona bo ją sama zapalała i
      potem pomyślałam,że pewnie się przepalił ale też nie i nie wiem kto ją zgasił
      .Ja jestem strasznie bojąca teraz jestem sama w domu i aż się boję o tych
      historii tongue_out
    • simpson Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.04.10, 17:19
      nie znam tej legendy
    • asia27 Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.04.10, 17:29
      wolę nie sprawdzać, ale w duchy wierzę.
    • mala___ja Brrr.. 06.04.10, 17:53
      Gratuluję inteligencji.
      Wierzę w duchy i powiem,że żałuję,że przeczytałam te Wasze historie...Mam
      bardzo bujną wyobraźnię T.T
    • owad Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 12.04.10, 19:12
      nie wierzę w duchy.wywoływałam kiedyś duchy,jakieś 3 lata temu i jakoś nic
      ciekawego się nie stało,no oprócz tego,że zaczęło się robić zimno xd
      nie wierzę,ale nie mam zamiaru ich wywoływać.
      • toffika Marry? 15.04.10, 16:15
        gdzie mozna znaleźć tą historie o Krawawej Marry?
        Bo ja wiem z eto była taka brutalna królowa rządząca w angli i zabiła milony
        heretyków

A znacie jakieś straszne historie??big_grin
    • nightmare_ Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 15.04.10, 16:24
      no przepraszam cię bardzo. wywołujesz duchy i masz nadzieję, że cię 'nie
      odwiedzą'? no to gratuluję inteligencji! ksiądz na religii kiedyś opowiadał nam
      takie przypadki, gdy ludzi nawiedzają duchy... wolę nie mówić.
    • satini Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 18.04.10, 15:13
      Kilka razy wywoływałam duchy z koleżankami, nigdy nic się nie działo.
      Sama nie wiem, czy w nie wierzę.
    • laura.pl H*E*L*L*O* 18.04.10, 15:30
      Wiecie co,ja czasem wierzę w duchy,a czasem nie...To może i jest dziwne,ale tak o to nie
      wierzę w jakieś zjawy itp. ale jak się naczytam takich historyjek,to już sama nie wiemuncertain

Poza tym zgadzam się z paroma osobami - podświadomość może wszystko.Jak sobie
      będziecie wmawiać duchy,wierzyć w duchy i myśleć że zobaczycie to...Zobaczyciecool

Ogólnie:nie mam zamiaru wywoływać duchów.I nie będe wam pisać jakichś historyjektongue_out
    • scarletrose Strach napędza wyobraźnię. 18.04.10, 15:38
      Gdy się boimy, widzimy, słyszymy, a czasem nawet czujemy różne dziwne rzeczy -
      to normalne, tak już pracuje nasz umysł. Z pewnością wraz z przyjaciółkami
      byłyście przerażone i podekscytowane; wątpię, aby krwawa Mary naprawdę istniała.
      Mi nawet po obejrzeniu horroru zdarzy się zobaczyć coś niepokojącego, jakiś
      cień, błysk czy ruch, więc...
    • lovemove Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 18.04.10, 15:40
      Ja wierze w duchy al enie wywołuje ichtongue_out

Skoro my żyjemy spokojnie to dajmy i im smile
    • yzz. Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 24.04.10, 19:56
      wierzę w duchy.
    • daphnus Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 24.04.10, 20:11
      ajć, i po co zaczepiać duchy ?
    • th4ever Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 24.04.10, 21:01
      wowow..
      ja cie nie chce oczerniac i wmawiac ze jestes jakos swiruska
      tylko ja juz przestalam w takie rzeczy wierzyc..
      • rikki Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 24.04.10, 22:48
        nie wiiem czy to prawda, ale skoro tak to wolę z nią nie zadzierać. na Zielonej Szkole moi
        koledzy straszyli dziewczyny i moja koleżanka w nocy się bała i płakała. I musiałyśmy ją
        uspokajać heh. xD
    • lucuch. Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 25.04.10, 13:44
      Nic nie sądze, bo nawet nie wiem kto to ta Krwawa Marry, ale w duchy i owszem
      -wierzę.
      • msthic Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 25.04.10, 14:21
        Ja sądzę, że to wasza wyobraźnia .
        W duchy nie wierzę aczkolwiek nie chciałabym ich wywoływać .
    • gaga_ Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 25.04.10, 14:37
      cóż, nie wiem ile w tej historii prawdy, a ile ściemniania.
      btw, napisałaś, cytuję ; ,,wsadzcie sobie gdzieś swoje niedowiarkowe
      komentarze'', więc okey.
      napisałabym teraz, że coś wam się przewidziało, że wam się wyobraźnia
      uruchomiła, ale obawiam się, że wtedy mój komentarz mógłby zostać zakfilikowany
      do grupy ''wsadźcie sobie gdzieś te komentarze...''. no to się nie wypowiadam.
      chociaż nie, naszła mnie taka myśl ;
      za głupotę trzeba płacić.
      i wy teraz tą cenę płacicie.
    • smerfetka_10 Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 25.04.10, 15:05
      A jaka jest wgóle ta legenda , słyszałam już kiedys o niej ale tak naprawde nie
      wiem kim ona jest . !
      sad
    • suprise_ Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 26.04.10, 21:27
      no cóż, wolę nie próbować mimo wszystko ;c

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka