kaarmel Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 10:32 dla mnie to jest tak, że to sobie wmówiłyście. chciałyście zobaczyć to już tak jakby wasza psychika tak podziałała, że ją widziałyście Odpowiedz Link Zgłoś
beeata_ Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 12:51 jak to przeczytałam zrobiło mi się strasznie .. Teraz boję się nawet poroszyć .. A co do wywoływania duchów,to nigdy nie wywoływałam i wywoływać nie będę .. Współczuję Ci.. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumiauu Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 12:55 Hm, nigdy nie wywoływałam duchów, i nie mam zamiaru ... Nawet jeżeli to tylko wyobraźnia, to wole nie ryzykować, zawsze lepiej nie zachodzić za daleko i nie zakłócać spokoju ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 13:17 ej no. kurde teraz to się o tym naczytałam i się boję ; s Odpowiedz Link Zgłoś
xxxshexxx Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 13:24 Współczuję Ci Ja jak najbardziej wierzę w duchy, ale NIGDY, prze NIGDY bym ich nie wywołała !!! Odpowiedz Link Zgłoś
angie_croft Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 13:20 Osobiście nie wierzę w duchy, zjawy, strzygi itp. Ale sporo czytałam o seansach spirytystycznych (raz nawet z XVIII książki) i wiem, że nie łatwo przywołać ducha, szczególnie bez pomocy medium. Jeżeli zaraz po seansie nie wymówiłyście pożegnalnej formuły to współczuje, bo podczas seansu duch uwięziony jest w kręgu stworzonym przez uczestniczących w nim ludzi. Po przerwaniu tego kręgu duch (jeżeli nie został wcześniej odesłany) zostaje uwolniony i jest spore prawdopodobieństwo, że będzie egzystować w twoim otoczeniu. Istnieje kilka rytuałów mogących odesłać ducha po przerwaniu kręgu z powrotem w zaświaty, ale żaden nie daje 100% pewności. Na poprawę humoru obejrzyj ''Stay Alive''. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyliberty Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 24.04.10, 20:32 pomódl się , szczera modlitwa pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
brand.of.heroin Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 02.08.10, 20:20 Módl się, szczerze. I chcę cię uświadomić, że to co zrobiłyście to grzech... Odpowiedz Link Zgłoś
olka973 Tu...xD 30.04.10, 13:04 Ja chyba nie wierzę Hmm... a jak wy wyłołujecie je? Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 02.08.10, 20:37 Kuzynka mojej przyjaciółki 'rozmawia' ze swoim zmarłym dziadkiem. Ma tak od urodzenia. Gada z duchami i się ich nie boi. Jej mama tak samo. Wierze w duchy, bo widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
oola ... 05.04.10, 13:21 w moje urodziny z koleżankami też "wywoływałyśmy" ją na wszystkie sposoby jakie znalazłyśmy w necie, nic się nie stało, więc sorry, ale Ci nie wierzę. :] Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 13:22 może tak w to wierzyłyście, wmówiłyście sobie i Wam się przyjśniło..? Odpowiedz Link Zgłoś
szprotka02 Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 13:26 yy..a czy to działa jak sie mówi to w myślach? bo mnie to w nocy przesladowało i sie bałam że kogoś wywołam : O : D Odpowiedz Link Zgłoś
london1 WEJDŹ TU 05.04.10, 13:35 też bałam sie tej krwawej mery i miałam podobna historie z tymi drzwiami ale nie boje sie jej już ;] Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: WEJDŹ TU 05.04.10, 14:29 jak w piątek na początku to przeczytałam to się trochę przestraszyłam no ale zaczęłam sobie słuchać piosenek i coś tam robiłam, generalnie o tym zapomniałam. później poszłam na telewizor tak ok. 23:00 oglądałam jakiś program no i bałam się spojrzeć w szybę lub w drzwi. skończył się program i sprawdziłam która godzina była równa 12:00, i poszłam spać przez ciemny korytarz bałam się iść. przebudziłam się w nocy i była 3:15 nad ranem akurat o tej godzinie w pewnym horrorze zaczynało straszyć znów sie przestraszyłam i owinęłam się w kołdrę no i po chwili zasnęłam. kto by pomyślał że po jednej historii mój mózg zaczął tak działać. i jak już mówiłam wierzę w duchy i nigdy nie będę z nimi zadzierać. Odpowiedz Link Zgłoś
nicely Re: WEJDŹ TU 30.04.10, 12:47 carlain napisał(a): > jak w piątek na początku to przeczytałam to się trochę przestraszyłam no ale > zaczęłam sobie słuchać piosenek i coś tam robiłam, generalnie o tym zapomniałam > . > później poszłam na telewizor tak ok. 23:00 oglądałam jakiś program no i bałam > się spojrzeć w szybę lub w drzwi. skończył się program i sprawdziłam która > godzina była równa 12:00, i poszłam spać przez ciemny korytarz bałam się iść. > przebudziłam się w nocy i była 3:15 nad ranem akurat o tej godzinie w pewnym > horrorze zaczynało straszyć znów sie przestraszyłam i owinęłam się w kołdrę no > i > po chwili zasnęłam. > > > kto by pomyślał że po jednej historii mój mózg zaczął tak działać. i jak już > mówiłam wierzę w duchy i nigdy nie będę z nimi zadzierać. 3:15 to godzina duchowa w filmach :d tak zawsze było i tak zawsze będzie więc w to nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 05.04.10, 14:45 Znam ta legende i jak czytalam jak sie ja wywoluje i co sie pojawia jak sie ja wywola to tak sie balam, ale mialam chec i chialam ja wywolac ale moj strach byl wiekszy od checi Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.04.10, 15:50 Ja to nie wiem kto to jest Krwawa Marry Ja ci wierzę ,nigdy nie wywoływałam duchów ale jak pójdę spać to nie raz słyszę jak coś chodzi oddycha i różne takie i strasznie się boję przeżyłam kilka historii związanych z duchami To okropne,że tak cię straszy teraz musicie coś wykombinować z koleżankami ale co to nie wiem powodzenia Jestem teraz sama w domu i kiedy o tym przeczytałam to się boję Napiszę moje historie związane z duchami : 1. W wakacje moim rodzice z młodszą siostrą pojechali do miasta na zakupy a ja zostałam w domu i oglądałam telewizję to była nawet sobota i jak sobie oglądałam telewizję to usłyszałam ,że w drugim pokoju tak jak by coś zeskoczyło z łóżka na podłogę tak się wystraszyłam ,że z krzykiem wybiegłam na dwór i tam czekałam aż przyjadą rodzice oni tam się śmieli i mówili,że jak jest taka cisza to się zdaje że coś chodzi itp ale ja naprawdę to słyszałam ten okropny czyjś skok z łóżka 2. W wakacje kiedyś nie mogłam spać w nocy było mi gorąco itp i poszłam to toalety bo chciało mi się siku i sobie weszłam przymknęłam drzwi i usłyszałam jak przy tych drzwiach coś przeszło czyjeś kroki to zrobiło mi się gorąco i słabo ze strachu potem szybko pobiegłam do łóżka i trzęsłam się pod kołdrą I tak wiele by pisał bo kiedyś widziałam zgarbionego ludka mi się ukazał na chwilkę kilka lat temu jak jechałam na rowerze i się odwróciłam by spojrzeć na swój dom to zobaczyłam coś to wyglądało na człowieka i miała na sobie coś czarnego z kapturem na głowie i potem się odwróciłam już tego nie było albo też moja siostra zawsze jak zasypia to zapala taką lampkę o kiedyś mama się zapytała kto zgasił to lampkę ja powiedziałam że ja to na pewno nie tata też nie moja siostra nie gasiła a mama też nie a wie ,że była zapalona bo ją sama zapalała i potem pomyślałam,że pewnie się przepalił ale też nie i nie wiem kto ją zgasił .Ja jestem strasznie bojąca teraz jestem sama w domu i aż się boję o tych historii Odpowiedz Link Zgłoś
simpson Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.04.10, 17:19 nie znam tej legendy Odpowiedz Link Zgłoś
asia27 Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 06.04.10, 17:29 wolę nie sprawdzać, ale w duchy wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mala___ja Brrr.. 06.04.10, 17:53 Gratuluję inteligencji. Wierzę w duchy i powiem,że żałuję,że przeczytałam te Wasze historie...Mam bardzo bujną wyobraźnię T.T Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 12.04.10, 19:12 nie wierzę w duchy.wywoływałam kiedyś duchy,jakieś 3 lata temu i jakoś nic ciekawego się nie stało,no oprócz tego,że zaczęło się robić zimno xd nie wierzę,ale nie mam zamiaru ich wywoływać. Odpowiedz Link Zgłoś
toffika Marry? 15.04.10, 16:15 gdzie mozna znaleźć tą historie o Krawawej Marry? Bo ja wiem z eto była taka brutalna królowa rządząca w angli i zabiła milony heretyków A znacie jakieś straszne historie?? Odpowiedz Link Zgłoś
nightmare_ Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 15.04.10, 16:24 no przepraszam cię bardzo. wywołujesz duchy i masz nadzieję, że cię 'nie odwiedzą'? no to gratuluję inteligencji! ksiądz na religii kiedyś opowiadał nam takie przypadki, gdy ludzi nawiedzają duchy... wolę nie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 18.04.10, 15:13 Kilka razy wywoływałam duchy z koleżankami, nigdy nic się nie działo. Sama nie wiem, czy w nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl H*E*L*L*O* 18.04.10, 15:30 Wiecie co,ja czasem wierzę w duchy,a czasem nie...To może i jest dziwne,ale tak o to nie wierzę w jakieś zjawy itp. ale jak się naczytam takich historyjek,to już sama nie wiem Poza tym zgadzam się z paroma osobami - podświadomość może wszystko.Jak sobie będziecie wmawiać duchy,wierzyć w duchy i myśleć że zobaczycie to...Zobaczycie Ogólnie:nie mam zamiaru wywoływać duchów.I nie będe wam pisać jakichś historyjek Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Strach napędza wyobraźnię. 18.04.10, 15:38 Gdy się boimy, widzimy, słyszymy, a czasem nawet czujemy różne dziwne rzeczy - to normalne, tak już pracuje nasz umysł. Z pewnością wraz z przyjaciółkami byłyście przerażone i podekscytowane; wątpię, aby krwawa Mary naprawdę istniała. Mi nawet po obejrzeniu horroru zdarzy się zobaczyć coś niepokojącego, jakiś cień, błysk czy ruch, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
lovemove Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 18.04.10, 15:40 Ja wierze w duchy al enie wywołuje ich Skoro my żyjemy spokojnie to dajmy i im Odpowiedz Link Zgłoś
daphnus Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 24.04.10, 20:11 ajć, i po co zaczepiać duchy ? Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 24.04.10, 21:01 wowow.. ja cie nie chce oczerniac i wmawiac ze jestes jakos swiruska tylko ja juz przestalam w takie rzeczy wierzyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 24.04.10, 22:48 nie wiiem czy to prawda, ale skoro tak to wolę z nią nie zadzierać. na Zielonej Szkole moi koledzy straszyli dziewczyny i moja koleżanka w nocy się bała i płakała. I musiałyśmy ją uspokajać heh. xD Odpowiedz Link Zgłoś
lucuch. Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 25.04.10, 13:44 Nic nie sądze, bo nawet nie wiem kto to ta Krwawa Marry, ale w duchy i owszem -wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 25.04.10, 14:21 Ja sądzę, że to wasza wyobraźnia . W duchy nie wierzę aczkolwiek nie chciałabym ich wywoływać . Odpowiedz Link Zgłoś
gaga_ Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 25.04.10, 14:37 cóż, nie wiem ile w tej historii prawdy, a ile ściemniania. btw, napisałaś, cytuję ; ,,wsadzcie sobie gdzieś swoje niedowiarkowe komentarze'', więc okey. napisałabym teraz, że coś wam się przewidziało, że wam się wyobraźnia uruchomiła, ale obawiam się, że wtedy mój komentarz mógłby zostać zakfilikowany do grupy ''wsadźcie sobie gdzieś te komentarze...''. no to się nie wypowiadam. chociaż nie, naszła mnie taka myśl ; za głupotę trzeba płacić. i wy teraz tą cenę płacicie. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka_10 Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 25.04.10, 15:05 A jaka jest wgóle ta legenda , słyszałam już kiedys o niej ale tak naprawde nie wiem kim ona jest . ! Odpowiedz Link Zgłoś
suprise_ Re: Legenda o Krwawej Marry - Co sądzicie? 26.04.10, 21:27 no cóż, wolę nie próbować mimo wszystko ;c Odpowiedz Link Zgłoś