hej, mam prosbe. musze napisac na zadanie pytania dziennikarza. odpowiedzi sa
napisane i trzeba dopisac pytania i wyprowadzone z poprzedniej wypowiedzi
odpowiedzi. pomozecie mi cos wymyslic??
dziennikarz:
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
rysownik : srednia wieku wynosi ok. 20 lat. na szczescie moi odbiorcy nie
starzeja sie razem ze mna.
dz:...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
r: z rysunkami jest jak z dziecmi, trudno powiedziec, ktore sie lubi
najbardziej. jedna sa madrzejsze, drugie glupsze. mam jednakowy sentyment do
wszystkich, poniewaz sam je w pocie czola splodzilam. dla mnie intotne sa
wszystkie razem. rysunek traktuje jak fragment duzej ukladanki, ktora dopiero
w calosci pokazuje moj stosunek do rzeczywistosci.
dz:...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
r: i bede sie tego trzymal. no moze nie ksiegowym, raczej psychologiem
amatorem albo archiwista.
r: smieszny pomysl to jeszcze nie wszystko. rozwnie razne, zeby byl dobrze
narysowany. rysunki wileu autorow sa swietne, mino ze nie sa wcale takie smieszne.
r: nikt nie lubi sie z siebie smiac. ja tez nie. ale trzeba by pomieszkac w
roznych krajach po pare lat, zeby powiedziec, jak jest gdzie indziej u
wlochow, niemcow czy chinczykow. trzeba miec skale porownawcza, ja jej nie mam
. to pytanie raczej do ssocjologow, do badaczy ludzkich zachowan.
prosze o pomoc !!