andziaaa97 15.03.10, 18:58 denerwuje mnie to że nie mogę oglądać filmu bo wyskakuje limit. Jak go można ominąć gdy ma się stałe IP ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicia377 Re: jak omiąć limit na playtube.pl ? 23.03.10, 21:29 rozłącz internet, a potem spowrotem włącz i wejdź na stronkę. tak robie na nnych stronach i działa. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca @kicia377 24.03.10, 08:32 ona ma stałe IP, czyli nie może 'wyłączyć i włączyć internetu' -.- to działa tylko z neostrady i kilka innych sieci. ja pamiętam, że zawsze sztukowałam się z ominięciem limitu - jak zmieniłam ip to net zacinął, a film się nieładował. Po zmianie na neostrade było lepiej, bo mogłam zmienić ip po wyciągnięciu kabelka. xd na google jest dużo takich sposobów, wystarczy tylko wpisać w wyszukiwarke. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 klakierzyca 25.03.10, 15:02 wiem że jest stałe IP. Ja tak robie i jest dobrze. warto spróbować, co szkodzi. PS. na tej str co ona podała to jeszcze nie byłam, ale oglądam filmy na: kino-online.name/ tam ten trik działa. Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza Re: jak omiąć limit na playtube.pl ? 24.03.10, 08:16 Jeśli masz stały, jest mało sposobów, wpisz w Gugle "Jak zmienić stały adres IP", gugle nie gryzą. Na dynamiczny, wystarczy rozłączyć neta lub ipconfig /release ipconfig /renew w "Uruchom" Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: jak omiąć limit na playtube.pl ? 24.03.10, 08:21 proponuję popytać znajomych albo poszukać w google c: Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo Re: jak omiąć limit na playtube.pl ? 25.03.10, 15:03 sorki, ale nie wiem =P . Odpowiedz Link Zgłoś