amydenlee 16.03.10, 16:30 oglądacie ten serial? kogo najbardziej lubicie?Co o nim sądzicie ? Ja oglądam od dość dawna,ale nie zawsze ,bo czasem ,gdy ten film leciał byłam w szkole no i dziś niestetyna tvp2był ostatni odcinek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cukiereczek. Re: córki McLeoda 16.03.10, 16:38 znam - oglądałam - lubię , niestety nie mogę przypomnieć sobie imion żadnych z córek , lubiłam tą , która była niedawno w ciąży i blondynkę której kiedyś upozorowali śmierć ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredzio96 Re: córki McLeoda 16.03.10, 16:41 to jest mój najlepszy seriall.. najbardziej lubie Tess.. ALE JEJ nie ma;/..;** Odpowiedz Link Zgłoś
cupcakes_ Re: córki McLeoda 16.03.10, 16:43 lubię ten serial, ale nie mogę oglądać bo w tym czasie jestem w szkole.. ;c ej, a co się w nim stało?? najbardziej lubiałam Claire (czy jakoś tak) Judy i Alex'a Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: córki McLeoda 16.03.10, 16:44 jak byłam mała to fazowałam na Davida, tego weterynarza (mam nadzieję, że dobrze pamiętam imię). Oglądałam ten serial zawsze z moją mamą, ona była fanką Alexa :33 uroczy był ten serial. Odpowiedz Link Zgłoś
amydenlee Re: ja tego nie lubie :)) 16.03.10, 17:02 ta,co była w ciaży to chyba chodziłóo ci o Stevie(nie wiem,jak to się pisze),ten synek dzisiaj w odcinku miał 1 urodziny. A Alex nie żyje Odpowiedz Link Zgłoś