ziba96 16.03.10, 19:01 Potrzebuję 3 angielskich piosenek które mogłabym zaśpiewać i są dość proste, a! i żeby dało sie do nich tańczyć Pomożecie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziba96 Re: Prosta, angielska piosenka 16.03.10, 19:03 ziba96 napisał(a): > Potrzebuję 3 angielskich piosenek które mogłabym zaśpiewać i są dość proste, > a! i żeby dało sie do nich tańczyć > Pomożecie??? a i jeszcze jedno jakbyście mogły to do tych 3 piosenek napiszcie w jakich strojach mogłabym z 2 koleżankami tańczyć Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Prosta, angielska piosenka 17.03.10, 17:41 ziba96 napisał(a): > ziba96 napisał(a): > > > Potrzebuję 3 angielskich piosenek które mogłabym zaśpiewać i są dość pros > te, > > a! i żeby dało sie do nich tańczyć > > Pomożecie??? > a i jeszcze jedno jakbyście mogły to do tych 3 piosenek napiszcie w jakich > strojach mogłabym z 2 koleżankami tańczyć ej ,Ty weź trochę pomyśl W końcu tu chodzi o Cię ,A może my nie wiemy w co sięubierasz itp.? A poza tym ,Google nie gryzą Odpowiedz Link Zgłoś
ziba96 Re: Prosta, angielska piosenka 16.03.10, 19:13 jest tu ktoś? prosze to dla mnie bardzo ważne, przesłuchałam już 43 piosenki... Odpowiedz Link Zgłoś
ziba96 Re: Prosta, angielska piosenka 16.03.10, 19:14 a! i stroje do nich też by się przydały do tańczenia oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Prosta, angielska piosenka 16.03.10, 19:17 proste piosenki??? po popstu "wielkie" hity typu ke$ha i te inne.. np. i kissed a girl Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmine Re: Prosta, angielska piosenka 16.03.10, 19:16 " Down by the river side " i coś takiego, nie znam tytułu " if you're happy and you know it clap your hands, if you're happy and you know it clap your hands, if you're happy and you know and you really want to show it ; f you're happy and you know it clap your hands " Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch4ever Re: Prosta, angielska piosenka 16.03.10, 19:20 Justin bieber Where Are you Now Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzik. Re: Prosta, angielska piosenka 16.03.10, 19:20 bardzo prosta jest ta, i szybka, i energiczna, i na dodatek łatwa. c; Marina Łuczenko - Hello, I'm love you. Odpowiedz Link Zgłoś
ziba96 Re: Prosta, angielska piosenka 17.03.10, 17:37 Proszę piszcie!!!! a! i najlepiej jak będą to śpiewały 2 dziewczyny lub zespół dziewczym Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Prosta, angielska piosenka 17.03.10, 17:49 przecież już Ci kilka dziewczyn udzieliło odpowiedzi ... ! a co do piosenek do może.. tej Keshy, Miley Cyrus niektóre też ma proste.. posłuchaj sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
titka Re: Prosta, angielska piosenka 17.03.10, 18:41 Nie wiem jak dla cb,ale dla mnie są proste.Jeżeli uczysz się języka 6 lat to nie powinny sprawić Ci trudności: -"Shooting star" (Amy Diamond) -"One of the one's " (Amy Diamond) -"Stay my baby" (Amy Diamond) -"Up" (Amy Diamond) -"Dance Like Nobody's Watching" (Amy Diamond) -"This is my life" (Tiffany Giardinia) -"So yesterday" (Hilary Duff) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmine Re: Prosta, angielska piosenka 17.03.10, 18:41 Polecam Taylor Swift - You belong with me z dziewczynami non stop to śpiewamy ;] Odpowiedz Link Zgłoś