banal_princess Re: TEAM Stefan czy TEAM Damon . ?? 25.02.11, 15:27 Oczywiście, że team DAMON! Ja po prostu ubóstwiam Iana i Damona. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_celica Re: TEAM Stefan czy TEAM Damon . ?? 25.02.11, 16:06 trudny wybór Stefano bardzo lubię, ale chyba jednak wolę Damona, bo jest taki niegrzeczny Odpowiedz Link Zgłoś
arya555 Team StefanO 25.02.11, 16:15 On jest boski (w realu też) Jest przystojny, świetnie gra i ma ładną(kwadratową z odstającymi kośćmi policzkowymi) twarz mmm... Ale Ian(Damon) te jest świetny i ten jego cięty język (chociaż to nie jest jego zasługa) ale ma też boskie spojrzenie Odpowiedz Link Zgłoś
domelciaxdd Re: TEAM Stefan czy TEAM Damon . ?? 25.02.11, 16:28 Team Stefan, bo jest ładniejszy i ogółem taki super;* Damon tez nie jest zły Odpowiedz Link Zgłoś
elitherine_ Re: TEAM Stefan czy TEAM Damon . ?? 02.03.11, 11:18 team damon ! team delena! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte Re: TEAM Stefan czy TEAM Damon . ?? 02.03.11, 18:44 lubię ich obu ;** choć preferuję bardziej stefana bo jest Polakiem <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: TEAM Stefan czy TEAM Damon . ?? 03.03.11, 19:16 Obaj są fajni, ale chyba bardziej Team Damon Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta TEAM mafia ANTY bieberowska!!!! 04.03.11, 22:16 Nasza kochana armia Pozdro dla wszystkich członków ekipy anty JB Odpowiedz Link Zgłoś
ianlove Re: TEAM Stefan czy TEAM Damon . ?? 06.03.11, 11:39 team Damon, chociaż Stefana też bardzo lubie, jest taki uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: TEAM Stefan czy TEAM Damon . ?? 09.03.11, 15:01 lubię Stefana, ale team DAMON . Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: TEAM Stefan czy TEAM Damon . ?? 09.03.11, 21:19 Ach, ciężko zdecydować. Chyba Team Damon, chociaż Stefan tez jest boski Odpowiedz Link Zgłoś
milk.a Mały Potwór 21.03.11, 19:25 Team Piotr Pevensie!!! Mam gdzieś wasze Damony i Stefany Niech żyje Narnia!! Odpowiedz Link Zgłoś
wildfire Re: TEAM Stefan czy TEAM Damon . ?? 22.03.11, 18:54 Od kiedy pojawił się pierwszy raz w KSIĄŻCE jestem oczarowana Damonem - jest przystojny, zmysłowy, niebezpieczny i seksowny, kocham go!!! tak więc: TEAM DAMON Odpowiedz Link Zgłoś
queenzuz Re: TEAM Stefan czy TEAM Damon . ?? 30.03.11, 20:21 Jeśli można, to ja jestem pośrodku.. Nie mogę się zdecydować.. Ale Damonek jest taki biedny.. <br /> A Stefan taki.. też biedny, ale inaczej.. xD Koocham ich <.3 Wiem, że to ma się nijak do tematu, ale mam do was sprawę tak jakby.. Lubicie 'Pamiętniki Wampirów'.? Jeżeli tak, to na pewno Wam się spodoba.. Więcej szczegółów na naszej stronie: thescreeningbookshow.tnb.pl/ Zapraszamy.. Tori & Zuz ;* Odpowiedz Link Zgłoś
justynka.90 Re: TEAM Stefan czy TEAM Damon . ?? 07.04.11, 21:41 zdecydowanie Damon. <33 jego mimika twarzy, ruchy, spojrzenia, sposób mówienia. jest cudowny po prostu. <3 a jego charakterek tylko dodaje mu uroku. która dziewczyna nie marzy o odrobinie niebezpieczeństwa? DAMON. <3 Odpowiedz Link Zgłoś