luukasz 21.03.10, 10:28 Tak, tak 21 marca - kalendarzowa wiosna, dzień wagarowicza U mnie wisona jako tako do dup... pada, jest szaro i jakoś ospale. xd Cieszycie się, że wreszcie zacznie się robić ciepło i słońce będzie przygrzewać? xP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikajb Wiosna! 21.03.10, 10:35 No pewnie że się cieszę U nas słonko już świeci i cieplutko jest ;] A nie mogę się doczekać lata xD Odpowiedz Link Zgłoś
luukasz Re: Wiosna! 21.03.10, 11:15 Fajnie masz, ja też chce słońce. xD Bez kitu, wakaaacje, jeszcze 3 miesiące. xP Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Wiosna! 21.03.10, 12:37 im więcej słońca tym lepsze samopoczucie i miłość jest czuć w powietrzu Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Wiosna! 21.03.10, 12:44 nie wiem czy się cieszyć, lubię jak jest pochmurnie. trochę słońca się przyda bo podobno to samopoczucie poprawia a mi ostatnio z tym samopoczuciem coś nie wypala. :d Odpowiedz Link Zgłoś
madziiucha Re: Wiosna! 21.03.10, 12:43 Pewnie, że się cieszę! Coraz więcej słońca=coraz bliżej lata i wakacji ; > Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl_xd Re: Wiosna! 21.03.10, 12:44 Jasne że się cieszę! Już nawet czuję wakacje xd (nie mogę się doczekać) U mnie słońce świeci...tęskniłam za tym Odpowiedz Link Zgłoś
extraordinary wiosna,wiosna,wiosna. 21.03.10, 12:46 O tak, nareszcie, do cholery. Słońce mi już się wdziera do pokoju przez okna, ptakom odwala, śnieg topnieje, yeah. Uwielbiam wiosnę bardziej od zimy, zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi wiosna,wiosna,wiosna. 21.03.10, 12:50 Bardzo się cieszę. Mam już dosć błota, śniegu, wiatrów i mrozu Chce ciepło ! Chce załozyc krótkie spodenki i okulary przeciwsłoneczne. Pragne wiosny, po tak surowej zimie, bez kitu <3 . Odpowiedz Link Zgłoś
xaneczkax Re: Wiosna! 21.03.10, 12:50 Bardzo się cieszę ! Już nie mogę się doczekać kiedy będzie taka naprawde ładna pogoda Już mam po dziurki w nosie tego całego śniegu . wgl. nie lubię zimy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Re: Wiosna! 21.03.10, 12:55 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! WIOSNA ! Zapomniałam ! aaa ! u mnie jest 14 stopni. szaro buro i ponuro. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Wiosna! 21.03.10, 12:58 już o tym pisałam, ale napiszę jeszcze raz. prawdopodobnie jestem jedynym człowiekiem, który nie raduje się początkiem wzrostu kwiatów oraz nieznośnych ptaków, które co roku drą się jak głupie. co roku wraca wiosna i tyle. preferuję jesień i zimę. jedynym pocieszeniem na moją najbardziej znienawidzoną porę roku jest in bloom nirvany. ave. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 Re: Wiosna! 21.03.10, 12:59 pewnie że się ciesze , mam już dość zimy ;x u mnie jest ciepło ale słońca nie ma , obraziło się -.- Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: Wiosna! 21.03.10, 13:09 nie raduje mnie to zbytnio. jedyne, co mnie jako tako pociesza, to fakt, że wraz z ciepłem mogę wybrać się nareszcie na rolki, co w zimę było raczej niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś