marta9821 24.03.10, 18:48 Hejka Mam pytanie jaki tytuł nosił odcinek Hannah Montana gdzie Jackson został jej menagerem , Hannah nagrywała teledysk do piosenki I Got Nerve . To bardzo ważne !! Szukałam na youtube i google i nic nie znalazłam !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laska.bieberaxd Re: Pomocy !!! 24.03.10, 19:48 Nie posiadam takiej przegródki w mózgu . Odpowiedz Link Zgłoś
marta9821 Re: Pomocy !!! 25.03.10, 07:07 Jak nie posiadasz to się nie odzywaj !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 o jeju . ? xD hahah . 25.03.10, 08:06 tam nie ma żadnych tytułów .. .;DD Odpowiedz Link Zgłoś
dychaa Re: Pomocy !!! 25.03.10, 08:08 "To bardzo ważne " - a jak się nie dowiesz to co ? ; ) Ja nawet nie wiedziałam że te cos ma tytuły . x d Moze 2 razy na oczy to widziałam . x d Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek Re: ten serial chyba nie posiada tytułów... 25.03.10, 08:43 posiada posiada i on się nazywa Moj brat-asystent ale nie wiem czy to znajdziesz na youtube bo on chyba tego nie wyszuka Odpowiedz Link Zgłoś
amazinga proszę bardzo:) 25.03.10, 08:46 No trochę poszperałam I myślę że ten tytuł to: "Moj brat-asystent" "We Are the Family - Now Get Me Some Water" pl.wikipedia.org/wiki/Lista_odcink%C3%B3w_serialu_Hannah_Montana w tym linku jest spis odcinków (nazwy, streszczenia) i chyba chodziło ci o dwudziesty drugi ___________________________________________________________________ Ja nie oglądam "hannah montana", ale mój brat (8 lat) ogląda wszystko na kanałach 'bajkowych', więc czasem coś podejrzę... Odpowiedz Link Zgłoś