lovedisneystars 25.03.10, 20:49 A więc, mam białą bokserkę i nie wiem do czego ją włożyć. Proszę o pomoc. xxD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileylove. Re: Bokserka. 25.03.10, 20:54 biały do wszystkiego pasuje. możesz założyć czarne rurki i czarną kamizelkę c: Odpowiedz Link Zgłoś
googlefan Re: Bokserka. 01.05.10, 19:14 Masz ogromne możliwości! Spódnice, spodnie a także pod sukienkę na ramiączkach. Ja bym chętnie założyła do spódnicy Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 banalne.. x d 25.03.10, 20:58 bokserki można nosić niemal do wszystkiego! ja np.w zimie zakładałam rurki, trampki, bluza i pod nią bokserka. gdy jest cieplej ta sama opcja tylko ze bez bluzy . xd Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Bokserka. 25.03.10, 21:13 owmordę, przecież to pasuje do wszystkiego. widzę, że gdzieś tam wyżej zapytałaś, czy założyć do kardiganu. oczywiście, że tak. taka bluzka jest idealna, bez żadnych kwiatów, zdobień, cekinów i innych głupot. pasuje do wszystkiego. ave. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Bokserka. 25.03.10, 21:15 Biały faktycznie pasuje do wszystkiego. Ale przyznam, że z określeniem "bokserka" spotykam się po raz pierwszy (jeśli chodzi o koszulki). Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu .. ehe 25.03.10, 21:18 bardzo trudne pytanie . przeciez biały pasuje do wszystkiego ; / .. załoz czarne spodnie . ja przewaznie nosze spudniczkee albo rurki Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka3005 Re: Bokserka. 26.03.10, 17:49 Ja ma kilka bokserek (bo je uwielbiam) łączę je z żakietem, koszulą z LEE. Ogólnie to jest wiele kompozycji tylko musisz poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
another_drama Re: Bokserka. 26.03.10, 17:54 O matko. Wszystko możesz do niej założyć bluzy, koszule w kratkę, jakieś jinsowe kamizelki. Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Bokserka. 26.03.10, 17:58 gdybym ja miała takie problemy, to była bym świetna. możesz założyć wszystko, to co wyżej wymieniono. ew. może jakaś koszulka kolorowa bez rękawów na nią? Odpowiedz Link Zgłoś
geisterfahrer Re: Bokserka. 26.03.10, 18:01 Dzieci. Załóżcie wątek pt. Jestem pojebaną SwEeT nAsTkĄ i zakładam pojebane wątki. Tam zróbcie zbiór tego co niepotrzebne i nie zaśmiecajcie tego forum pustaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
justinkowaa5 Re: Bokserka. 26.03.10, 18:05 No biały pasuje do wszystkiego. Możesz załozyc czarne, zielone, niebieskie, czerwone, zółte rurki lub spódniczkę jeśli ta bokserka jest krótka bo długa bluzka i spódniczka nie wyglądają efektownie, a na to jeansowa kamizelka bluza lub jakaś koszula rozpięta, albo możesz założyc np. gładka bluzkę czarną z krótkim rękawkiem a na to tą białą bokserkę. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Bokserka. 01.05.10, 19:10 do wszystkiego? dzieci, jakie wy macie problemy! po to wymyśloną białą bokserke, żeby pasowała do wszystkiego! nawet do sraczkowatych kalesonów! Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: Bokserka. 01.05.10, 20:07 no do wszystkiego można ją założyć. :d ja przynajmniej tak sądzę. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Bokserka. 01.05.10, 21:16 do kardigadu, owszem. i do spódnic i do szortów i do bluzy . do wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever yhyh 01.05.10, 20:55 inwencja twórcza! Do białej zwykłej bokserki bd wszystko pasować Jak założysz czarne rurki,jakieś korale,mała torebeczkę i żakiecik (albo kamizelke) to bd elegancko a jak załozysz spódnice w kwiatki (według mnie obleśną) i balerinki to bd świezo i modnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: Bokserka. 23.05.10, 02:41 ja też mam białą i można do wszystkiego ja najbardziej lubie do rurek Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: Bokserka. 28.05.10, 21:18 mozesz ja zalozyc np. pod t-shirt z duzym dekoldem albo ubierz ja na w-f. ja mam biala i czarna bokseke i nosze je zazwyczasj do t-shirtów Odpowiedz Link Zgłoś