qazudi 26.03.10, 20:30 Jak wiele dziewczyn lubie sage Zmierzch.. Czy znacie może jakieś fajne, ciekawe opowiadania Fan Fiction oczywiście Zmierzchu...<br /> A może same coś skrobiecie ? Jak tak to możecie się podzilić tym w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rathbone Re: Fan Fiction..."Twilight" 27.03.10, 15:23 ja znam fanfiki o harrym potterze bardzo ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_w Re: Fan Fiction..."Twilight" 27.03.10, 15:32 Ja polecam "Pamiętniki Wampirów" i "Świat Nocy". Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka Re: Fan Fiction..."Twilight" 01.04.10, 11:48 nie znam żadnych opowiadań, za to na youtube i też gdzie indziej są świetne parodie, np: newtwilight.eu albo thehillywoodshow.com Odpowiedz Link Zgłoś
natasha2222 Re: Fan Fiction..."Twilight" 01.04.10, 14:33 Niz zwiazanego ze zmierzchem (oczywiscie KOCHAM Zmierzch) ale polecam film ELITA!!!!!!!!!! Nie jest zadnym horrorem ale tam sa bardzo fajne teksty!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bryndzia Re: Fan Fiction..."Twilight" 04.04.10, 18:53 hej dużo ff-ów związanych z Twilight znajdziesz na chomikach Odpowiedz Link Zgłoś
bella_la_swan Moje opowiadanie 04.04.10, 19:03 Ja piszę od jakiegoś czasu opowiadanie o Zmierzchu. Zapraszam cię na nie www.zmierzch-hayley-stevenson.blog.onet.pl Jesli ci sie spodoba to skomentuj Odpowiedz Link Zgłoś