szukajmnie Re: Internetowe znajomości. 30.03.10, 19:58 Ja...raczej nie Nieraz jak napisze ktoś do mnie np. na zapytaj to tak ogólnie rozmawiamy :] Ale kogoś takiego co pisze częściej to nie Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Internetowe znajomości. 31.03.10, 17:14 Jasne, ale ja wolę nawijać z kimś w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Internetowe znajomości. 31.03.10, 17:28 jest taka jedna dziewczyna. ja wiem jak wygląda ona, ona jak ja. poznałyśmy się przez internet na tamtych wakacjach kiedy jeszcze miałam obsesję na punkcie fikcyjnej naszej klasie. od tego się zaczęło pisałyśmy tam, później przez wiadomości podałyśmy sobie linki do realnych kont. po czym gg, nr. telefonu. utrzymujemy ze sobą kontakt do teraz. ale nie widziałam się z nią nigdy w realu, dość daleko ode mnie mieszka. :c Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Internetowe znajomości. 31.03.10, 17:42 hmmm....miałam. teraz już tak nie gadam xd ale głupek z niego był aż się pośmiać można było xd Odpowiedz Link Zgłoś
natasha2222 Re: Internetowe znajomości. 02.04.10, 20:32 Ja na facebooku czatuje z jakimis obcymi osobami z ameryki. Pisza ze sa to prawdziwe Avril Lavigne lub Bridgit Mendler. Ja nie wiem czy im wierze bo moze to ktos inny sie pod nie podszywa ale mi wszystko jedno. Oczywiscie nie daje im swojego adresu czy nr. telefonu ale czatuje z nimi. Sa bardzo fajne, wszystko jedno czy to sa prawdziwe avrilki i bridgetki czy nie. Jeszcze samantha boscarino Odpowiedz Link Zgłoś
martyniuuk Re: Internetowe znajomości. 03.04.10, 16:44 Mam, nawet kilka. Ale trzeba uważać, iż ostatnio spotkałam "fałszywca". Dziewczyna powyzywała mnie od najgorszych tylko dlatego, że lubię co czego ona nie cierpi. Przepraszam bardzo ale to jest chore. Kotkowicze ! Musicie uważać na takie znajomości, bo NIGDY nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie monitora. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah twój nick idealnie odzwierciedla moje zdanie. 03.04.10, 16:49 Jeśli chodzi o tam np. kumpli, to ok. Ale jak laska się "Zaakochuje" przez internet, to coś jest nie halo Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Internetowe znajomości. 03.04.10, 16:55 mam. konwersuję sobie z wieloma osobami z internetu, większość z nich ma te same zainteresowania. rozumiemy się. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
haditaa Taaaak. 03.04.10, 16:55 Znam wiele. Są to na prawdę fajne osoby ;] Z niektórymi znam się już ponad rok i nadal utrzymujemy kontakt czasami ci kumple są wierniejsi niż ci w rl. warto mieć takich Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Taaaak. 03.04.10, 17:04 tak, z kilkoma rozmawiam na gadu c: w ogóle uważam że zawieranie znajomości przez internet to bardzo fajna rzecz, można poznać wielu fajnych ludzi którzy być może mają takie same zainteresowania co Ty i wtedy fajnie się rozmawia z nimi. : > Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Internetowe znajomości. 03.04.10, 17:03 ahh, oczywiście. <3 nie widziałyśmy się bo mieszkamy w innych miastach. ale mamy swoje numery telefonów, gadamy ze sobą. mamy tematy do gadania no i fajnie się nam razem wygłupia xD Odpowiedz Link Zgłoś