rockville. Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 11:41 kup sobie droższe, a z lepszej firmy. powinny ci dłużej służyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 11:44 www.panasonic.pl/oferta.php?prod=4432 te miałam jakieś dwa, trzy mioesiące, ale zaczęłam je gryźć. www.panasonic.pl/oferta.php?prod=4438 te kupiłam następnie i mam już je od października, nie psują się. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 11:49 kupuj jakieś droszsze bo te za kilka złotych to zawsze tak robią ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 11:51 słuchawki są niestety bardzo delikatne kabelki się urywają. ale akurat moje trzymają się długo, chociaż leżą w nieładzie. najlepiej nie kupować takich tanich i badziewnych, tylko jakieś z lepszej firmy, może wtedy będą dłużej działać. aa i jeszcze coś: nie machaj nimi, nie kręć itd. bo wtedy się łatwo urywają. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 11:51 nie , mam jedne słuchawki , muzyki słucham na okrągło i są jeszcze dobre ,. nie wiem co ci poradzić ... Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne nie ale mimo wszystko <klik> !!!!! 01.05.10, 11:51 mam słuchawki AKG model K430. Do tego jest specjalny pokrowiec. Są to porządne słuchawki. Mam je od grudnia i wciąż sprawdzają się rewelacyjnie! Poza tym świetnie grają! Twoje słuchawki się rozwalają pewnie dla tego że są kiepskie i tyle. Kable się plączą, sama tego nie lubię. Jeżeli już chcesz zamawiać słuchawki to tylko firmy AKG! Nie kupuj jakiegosz szajsu Skull candy bo to się nawet na uszach nie trzyma. Wiem co mówię, to już moje drugie AKG. No i jeszcze sennheiser Mam nadzieję że pomogłam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne i dodam! 01.05.10, 12:01 Że firmy AKG i sennheiser to są dwie w tym momencie górujące firmy na rynku jeżeli chodzi o "audio douszne " Poprzednie AKG są w domu do dzisiaj i wciąż są w świetnym stanie, tylko ktoś inny ich używa. Są to słuchawki wytrzymałe. Zawsze w komplecie są jakieś pokrowce, futerały czy inne takie żeby schować słuchawki. Poza tym nadają się do grania każdej muzyki od hip hopu - po heavy metal! Trzeba je tylko na początku "rozegrać", a później tylko rozkoszować się dźwiękiem. tu masz parę linków: Te ci się spodobają bo są w różnych kolorach Te są do uszne Te mam ja i są super! Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 11:51 miałam mp3 chyba z 3 lat i nigdy nie popsuły mi sie słuchawki, ciagle miałam te same. Raz tylko chłopcy rzucili moim plecakiem gdzie była mp3 no i jedna słuchawka się popsuła... Teraz mam mp4 z 2,3 miesiące i słuchawki działają ; ) Zgadzam się: bardzo dużo zależy od jakości. Lepiej kupić droższe ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi? 01.05.10, 12:05 ja też tak miałam. kupowałam byle jakie aż w końcu się wkurzyłam i kupiłam troszkę droższe i mam je do teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Dzieki ;) 01.05.10, 12:05 dzieki . kupiłam droższe za jakies (wow, kieszonkowe poszło , ale działa ;DD ) około 40 złotych ??? no , dobrze sie trzymają, fajnie słychać, dobra długość i są super wyrzuciłam opakowanie a na nich nie pisze marka więc nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 12:10 tiaa,tylko w moim przypadku słuchawki nie psują sie same.zawsze trochę im pomagam c: Odpowiedz Link Zgłoś
starlight_ Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 12:11 Myślałam,że tylko ja mam taki problem z tym dziadostwem...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 13:02 zainwestuj w jakieś dobre, takie po wyżej 40 zł, na pewno tak szybko się nie zniszczą Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 13:46 Mi też taz sie popsuły od SE, więc kupiłam sb zamienniki i na razie jest okey. Odpowiedz Link Zgłoś
sunshinexd Noo ; ( 01.05.10, 13:53 Zawsze tak mam! Jedna sluchawka sie psuje po 2 miesiacach.. ; / Kupuje wtedy nowe i znowu to samo ; / Nie wiem dlaczego.. Ogolnie teraz mam zepsuta cala mp4 i normalnie zdycham! Odpowiedz Link Zgłoś
leanne ... 01.05.10, 14:04 www.panasonic.pl/oferta.php?prod=4438 Takie kupiłam w Avansie chyba za 19 złotych. Trzymają już ponad pół roku, jestem zadowolona. : > Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 13:58 ja tez tak mam ; / ale teraz słucham już w takich dużych słuchawkach niestety mają mikrofon bo gadam z nimi przez skype ale ujdzie x d./ Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 14:07 Mi też się psują po ok. 5 mies. Żałosne aż się robi . Odpowiedz Link Zgłoś
aguu93 Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 14:08 moje na szczęście działają , a mam z samsunga , były razem z telefonem . Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 14:16 nie, nie robi mi się tak, bo ich nie ciągam. Kilka miechów temu kupiłam w media markt słuchawki firmy creative. Co prawda kosztowały z 80 zł, ale nadal je mam i nadal mi się nie popsuły c; Odpowiedz Link Zgłoś
mickey66 Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 14:31 mi to się w ogóle nie psują mimo tego że robię z nimi różne głupie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 14:35 Niestety, mam ten sam problem Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 14:39 a ja ma swoje 3 lata . xd w życiu miałam tylko jedne słuchawki i do tej pory działają jak nowe . oczywiście już nie mają na sobie żadnych gumeczek czy czego tam ale bardzo dobre są . Odpowiedz Link Zgłoś
fidzia97 Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 14:44 Ja mam ciągle inne . albo kabel sie urwał albo ten plastik odlaeciał ;/ Masakra ! Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 14:44 ja tak nie mam, mam już rok słuchawki i mi się nie psują tylko żebym nie zapeszyła... Odpowiedz Link Zgłoś
coco_modnisia_ Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 14:50 to co ty robisz z tymi słuchawkami, dziewczyno?? Zależy też jakiej jakości masz mp4, ja bym ci radziła kupić iPoda Nano albo coś w tym stylu, jest drogi wiem ,ale posłuży ci na dłużej, a z kasą wyjdzie na to samo, bo w kółko kupować słuchawki , to wydatek jakiś jest Odpowiedz Link Zgłoś
weleka Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 14:51 Nie ma na to rady Kabelki przy wtyczce się urywają i słuchawki do śmieci Można je naprawiać, ale się nie opłaca Najlepiej kupić jakieś nowe i NIE ZWIJAJ KABLA to może wytrzymają dłużej Ale słuchawki już takie są Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_94 Re: Słuchawki - wam tez sie tak robi?? 01.05.10, 15:12 Takie niestety są Musisz kupić sobie oryginalne, co oznacza, że wydasz trochę więcej pieniędzy. Ja za swoje dałam 40 zł i już trzeci rok mi działają ! Odpowiedz Link Zgłoś