gosia1127 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 13:31 Błyszczysz jak cholera-.- KOSZ Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl .... 01.04.10, 13:36 Najlepsze ? Chyba najbardziej bezczelne . Współczuje twojej nauczycielce że jeszcze nie zwariowała i jednocześnie podziwiam że nic z tym nie zrobiła . To że jest na tyle silna i nie reaguje na twoje zaczepki nie znaczy że można ją gnębić . Ja do nauczycieli odnoszę się z szacunkiem i dlatego mnie lubią . Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: .... 01.04.10, 13:48 myhorses13 - zgadzam się. A u nas tak bezczelnie to chyba nie jest.xd Ale reaz kolega skarżył się wychowawczyni, że pani od autobusu sie na nich wyzywa, a drugi takie coś do pani: 'ja bym jej tam powiedział ty chuuu.... ..liganie ty.!' xD Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 13:55 Do takiego młodego księdza, co nas uczył religii - Ale ksiądz ma sexi fryzurę (jest łysawy) I jeszcze dużo tego było, ale jak czasami sama się z tego śmieje do siebie, to teraz nie mogę sobie przypomnieć nic I wiem, wiem, skleroza nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
aga199549 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 13:55 Niektóre teksty mojej facetki od matmy: Nieprawdą to jest A co to za swobodne rozmowy? lub jeden tekst, który ta pani powiedziała do mojego kolegi z klasy: Odwal się! Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 13:58 jesteś żałosna, beczelna, chamska, perfidnie głupia, a do tego uważasz się za niewiadomo kogo. i nie wmawiaj mi, że oceniam Cię nie znając. Twój 'tekst' nie jest ani śmieszny, ani fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 01.04.10, 14:08 Ja kiedyś powiedziałam do nauczycielki od angola " spier*alaj " jak mnie chciała wstawić jedynkę , nawet nie pamiętam za co xD Ona znaczy się pani mi odpowiedziała " no to nie , to spierdal*j " xD Ale to było trochę przegięcie xP Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 02.04.10, 19:15 gość tłumaczy nowy temat a ja tak ''ale to jest zjebane''. Babka się mnie pyta czego się nie nauczyłam ja jej mówię że mnie w szkole nie było i mi się nie chciało a ona : a co ci się chce. A ja mówię że siku mi się chce a ona mi mówi że dostaję pałe i uwagę pytam się za co uwagę a ta mi na to że ją obrażam a ja jej mówię " przecież ja powiedziałam że mi się chce siku a nie że obsikam panią'' I jeszcze do gościa od matmy powiedziałam że jest głupi jak ziemniak xD Przeginam czasami Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Jesteś strasznie bezczelna - jak tak można? 03.04.10, 12:45 Widzę że nie masz szacunku do tej nauczycielki. To ani fajne, ani zabawne tylko idiotyczne i żałosne. ;// Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa Re: Jesteś strasznie bezczelna - jak tak można? 03.04.10, 12:57 jakie to żałosne...;/ trochę szacunku dla starszych, co do swojej mamy też byś tak powiedziała? gdybym była tą nauczycielką do której tak powiedziałaś wstawiłabym ci -100 pkt i wysłała do dyrektora...;/ myślisz, że to fajne jak kogoś obrażasz? jeszcze straszych? i to nauczycieli? widać, że jesteś niewychowanym i głupim dzieckiem....myślisz, że wszystko ci wolno? gdybym cię zobaczyła na ulicy bym ci ryja siekierą odrąbała...rozpieszczony bachor z ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 a ja... 03.04.10, 12:52 do gościa od polaka powiedziałam 'no chyba cię coś piecze', a on mnie do pe - dagoga wysłał. xD Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 "ej, wy, chłopczyki!" 08.04.10, 21:03 - naszej baby od hity. i jeszcze oczywiście "nie trzepcie tak tymi paluszkami!" Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 pomyliłam trochę wątek... 08.04.10, 21:14 "najlepsze teksty nauczycieli" myślałam, że jest. ale dorzeczy. podpisuję się pod ostatnimi postami. To, że palniesz jakieś g*wno do nauczyciela, nie znaczy, że jesteś fajny, tylko nie wychowany. Ja tam mam umiarkowany szacunek do ludzi dorosłych, traktuję ich normalnie. Czyli ani dobrze, ani źle. Byle tylko im nie przeklinać i nie podskakiwać pierwszemu, skoro jest dla ciebie w miarę miły. I basta. Ale takie chamskie odzywki zachowajcie dla siebie. To nie jest fajne, tylko żenujące. Swoją drogą niektórzy to mają bogate słownictwo. Co drugi wyraz to "ku*wa". Powinni zamknąć japy, bo to się frustrujące zaczyna robić. Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: lol 09.04.10, 07:47 ohh bo my kochamy plastiki !!!!111 <13654 szczerze ? to nawet nie wierze , że tak do niej powiedziałaś . a nawet jeśli - nie udało ci sie popisać i zdobyć sympatii chyba u nikogo c: na przyszłość, szacunek dla nauczycieli też powinien być. jesteś niewychowana . kultura , kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 13.04.10, 21:41 Nasz fiziek od fizy wyciąga coś, a taki jeden " ale ma pan super, zajebistego sprzęta " Odpowiedz Link Zgłoś
peerverse huehue ;d 13.04.10, 21:49 my mamy lekcje z siostrą zakonną. i na religii kolega z klasy do niej 'siostrzyczko, a te buty to za MSZOWE' a ona : tak, tak hahaha nie pokapała się i musieliśmy jej pisać na tablicy za mszowe oddzielnie xd i pokapała się a potem : nie, za swoje xd Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl mam pytanie. 13.04.10, 22:02 Czy twoi rodzice uczyli cie kiedys szacunku do innych ludzi? Rozumiem żarty-są na kazdej lekcji(u mnie), ale nie takie bezczelne teksty, bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
niusiaa Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 13.04.10, 21:58 Ktoś w klasie zgasił światło.Pani je zaświeciła na to jeden z kolegów : Bravo Jasiu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mrmarciulka Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 13.04.10, 21:59 ja powiedziałam do pani od matmy - ssij jaja , bo mi kazała poprawić przykład a okazało się , że miałam dobrze XD. Odpowiedz Link Zgłoś
paramore2788 Re :) 13.04.10, 22:58 Moja koleżanka gadała z gościem na lekcji a baba od polaka powiedziała :Nie romansuj z Konradem. A ta jej : Wie pani co, pani bardziej przydała by sie miłość niż mnie. Babe zatkało i wrąbała jej -20 pkt : D Odpowiedz Link Zgłoś
julcia10 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 15.04.10, 20:53 jak mnie mocno zdenerwuję to jej coś nieraz powiem ale nie coś tak aż bezczelnego... jak jej się zas;luży no to nic już nie mówię ale bez powodu to bezczelne! extra/! Odpowiedz Link Zgłoś
selena..dupina Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 15.04.10, 21:00 mileykademka.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 15.04.10, 21:09 najlepsze? nauczyciel jest dorosłym człowiekiem, którego mimo wszystko trzeba szanować. rozumiem kogoś nie lubić, nie być miły i wgl, ale od razu takie teksty. to było po prostu bezczelne i chamskie. nie wyobrażam sobie żebym mogła się tak zwrócić do nauczyciela ani jakiegokolwiek dorosłego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 15.04.10, 21:07 Jaki szacunek? Nauczyciele to nieudacznicy swoich zawodów - kto by chciał pracować cały miesiąc za tysiąc dwieście i znosić 20-30 nastolatków .? Ciekawa jestem. Szacunek bym miała jakby mieli doktorat a nie ledwo studia albo maturę. ;] Po za tym cały czas starają się nas zmieniać ,doszukują się błędów np: moja pani od matematyki dzisiaj do naszego kolegi ,że chyba nie chce mieć trójki na koniec bo ona się postara żeby miał kape. Sorry ,ale mówimy tu o szacunku? Mam gdzieś szacunek oni nam go nie okazują ,chociaż są nieliczne wyjątki. Jak ktoś jest dla mnie miły ja jestem dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
light Nie, nie błyszczysz... 15.04.10, 21:07 W takich chwilach to się zastanawiam, czy zwierzęta jednak nie mają więcej kultury... Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 to jest żałosne!!! 15.04.10, 21:13 nawet komentowac tego mi sie nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
diana96 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 15.04.10, 21:14 Moim zdaniem jest tak, że każdy do każdego powinien mieć szacunek,a jeśli nauczyciel nie ma do ciebie szacunku z jakiegoś błahego powodu choć wcale nie zachowujesz się źle to moim zdaniem ty też nie powinieneś mieć mimo tego, że jesteś młodszy... Co się dziewczyny czepiacie i zgrywacie dorosłe! xD I dobrze xD Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine.123 zgrywacie dorosłe! 16.04.10, 21:19 zgrywacie wszystkie dorosłe. chyba każdy ma czasem chamskie teksty do nauczycieli. Ogólnie mam do nich szacunek, ale jak mnie ktoś wkurzy to mówią po prostu: spier.dalaj. HAHA.jeszcze się nigdy nie skapneli, że to do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_frog234 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 15.04.10, 21:14 nasz gościu od przyrody cos tam nam opowiadał cos tam[niewiem co co chdzi bo go nie słychałam]i nagle wyskakuje z tekstem:śmiech na sali a my tak z niego sikalismy albo teraz jak była ta katastrofa to rozdawali te wstążeczki to kolezanka powiedziała że nie wie czy wezmie bo szaleje za mateuszem a ten sam gościu mówi:ty sie nie śmiej a jak ci kots ci w rodzinie zmarnie?? my mamy taka polewke a tego że sikamy pod ławka Odpowiedz Link Zgłoś
pauulinkax3 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 15.04.10, 21:15 jonasik napisał(a): > MOj to do babki od niemca powiedzialam {chodziło mi o jej okulary} Ściąg te bry > le bo cie z dupą pomyle.....ona sie tylko popatrzyła....ona jakas niedorąbana t > roche....;]ale nie raz mamy z niej nie zła polewke....;] Strasznie żałosne. Z nauczycielami da się pożartować na poziomie, a Ty po prostu jesteś niewychowana. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka3005 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 15.04.10, 22:19 Jesteś bezczelna ! Nauczycieli powinno się traktować z szacunkiem. Jeżeli tylko chcesz by cię dobrze zapamiętano w szkole. Pamiętaj, że nauczyciele też przy wystawianiu ocen biorą pod uwagę zachowanie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 15.04.10, 22:36 Krótki dialog nauczycielki z uczniem : - nie dam pani tej pracy, jest moja ja ją robiłem i nie chcę, aby wisiała na gazetce .. a zresztą słyszałem, że pani te prace zatrzymuje ! - Co za wredny typ ! xdd ! A reszty nie pamiętam ale moja szkoła jest mała .. a więc dużo rzeczy się tam dzieje codziennie ! Odpowiedz Link Zgłoś
agvleczka Re: Najlepsze teksty do nauczycieli ;] 16.04.10, 22:18 wiesz co ci powiem? jesteś beznadziejna żeby mówić w taki sposób do nauczycieli??? Odpowiedz Link Zgłoś