magduusia Re: Gdybyś był(a) piosenkarzem/piosenkarką... 04.07.10, 13:14 1. Grał(a)byś w zespole czy raczej był(a)byś solist(k)ą? 2. Jak byś nazwał(a) swój zespół/siebie? Imieniem i nazwiskiem czy pseudonimem i jakim? 3. W jakim języku byłyby Twoje piosenki? 4. Jaki rodzaj muzyki byś grał(a)? 5. Gdzie byś mieszkał(a)? 6. Covery jakich piosenek byś nagrał(a)? 7. Z kim sławnym zaśpiewał(a)byś duet? 1. Solistką 2. Wolałabym pseudonim, ale nie wiem jaki xD 3. Polski, angielski 4. Tam gdzie mieszkam - Polska - Kraków. (Choć dobrze mi idzie z angielskim czy niemieckim nie potrafiłabym mieszkać za granicą :[) 6. Eee, nie mam pojęcia ;P 7. Chciałabym z Gagą/Beyonce. Mają śliczny głos! Odpowiedz Link Zgłoś
ftsx3 Re: Gdybyś był(a) piosenkarzem/piosenkarką... 04.07.10, 13:26 1. Zespół 2. Na pewno wymyślilibyśmy sobie jakiś pseudonim. *-* Nie wiem. 3. polskim? angielskim? japońskim? 4. Rock & Metal 5. W domu -,- 6. Bo ja wieeeem. *__* 7. Ruki (The Gazette) xD i Miyavi. xD Odpowiedz Link Zgłoś
kaapelusik Re: Gdybyś był(a) piosenkarzem/piosenkarką... 04.07.10, 13:33 1. zespół 2. nazwa: Colours ;D 3. angielski, polski ;P 4. rock, pop 5. w Usa, miasta dokładnie nie wiem 6. - 7. Bruno Mars ;O Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo whyduckxoo 04.07.10, 13:39 1. w zespole, 2.pseudonimem. Nie wiem jakim. 3.angielski\niemiecki. czasem polski. ogolem-laczylabym wszystkie jezyki... 4. rock 6. smell like teen spirit- nirvany 7. Chesterem Benningtonem. Odpowiedz Link Zgłoś
zaprzepaszczona Re: Gdybyś był(a) piosenkarzem/piosenkarką... 04.07.10, 18:52 > 2. Jak byś nazwał(a) swój zespół/siebie? Imieniem i nazwiskiem czy pseudonimem > i jakim? > 3. W jakim języku byłyby Twoje piosenki? > 4. Jaki rodzaj muzyki byś grał(a)? > 5. Gdzie byś mieszkał(a)? > 6. Covery jakich piosenek byś nagrał(a)? > 7. Z kim sławnym zaśpiewał(a)byś duet? 1. W zespole zapewne , może po jakimś czasie solo ;p 2. Jeszcze nie wiem... ;p 3. Polski i/lub Angielski. Może kiedyś po hiszpańsku 4. Rock, Punk, Emo, z dodatkiem electro czasem. 5. W Łodzi, albo gdzieś w USA. 6. Coheed And Cambria- Always and Never, Metallica- Nothing Else Metters , 7. Z Papa Roach, Adamem Lambertem, Green Day'em, Lamb Of God, Kornem... i podobnymi ;p A z Polski to ze Strachami, Comą, T.Love, Akurat, Lao Che.... no i pewnie jeszcze z kimś bym chciała xD Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Gdybyś był(a) piosenkarzem/piosenkarką... 04.07.10, 19:42 1. Przez 6 lat grałam na wiolonczeli i dwa na fortepianie, więc instrumenty nie są mi obce. Są też trzy lata chóru. to wszystko w szkole muzycznej...Tak więc myślę, że mogłabym śpiewać, jednocześnie grając na jakimś instrumencie. 2. Raczej pseudonimem, ale ja wiem jakim? Tak na poczekaniu nie mogę wymyslić, ale gdybym naprawdę grała w zespole, byłaby to decyzja wspólna, razem poszukalibyśmy czegoś idealnego. 3.Angielskim. 4. Rock, może alternatywa 5. Miałabym trzy domy. W Nowym Yorku, w Los Angeles i w Glasgow. Tylko żeby to zrealizowac, zespół musiałby najpierw sporo zarobić. 6. Żadnych. Miałabym własne pomysły. 7. Wszystko, czego dotknie się Timbaland, zamienia się w złoto. Myślę, ze to on mógłby rozsławić naszą kapelę. Ale i tak mam zupełnie inne plany na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Gdybyś był(a) piosenkarzem/piosenkarką... 04.07.10, 19:03 1. zespół, bo nie jestem indywidualistką. 2. to głębsza sprawa, ale na poczekaniu wymyśliłam- 'hard heart'. 3. angielski 4. rock 5. daleko stąd 6. covery green day'a, nirvany 7. z armstrongiem, gagą ... Odpowiedz Link Zgłoś
becia123x Re: Gdybyś był(a) piosenkarzem/piosenkarką... 04.07.10, 19:05 1. Solistka 2. Pseudonimem, ale jeszcze nie wiem jakim xD 3. Po angielsku. 4. nie wiem, może pop, ale coś w stylu Rihanny, a nie np. Miley Cyrus. 5. W Holiłuud, oczywiście 6. Micheal'a Jackson'a - Thiller i coś Seleny Gomez, bo mam podobny do niej głos. 7. Z Jacksonem ! Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Gdybyś był(a) piosenkarzem/piosenkarką... 04.07.10, 19:13 1. Byłabym solistką. 2. Nazywałabym się pseudonimem, ale jakim to na razie nie wiem 3. Po angielsku. 4. Punk, rock, pop. Coś pomiędzy tym. Mniej więcej podobnie jak Avril, The Cranberries i inne moje ulubieni wykonawcy. Taka wybuchowa mieszanka 5. W Los Angeles. 6. I tak pewnie nikt nie zna. Zombie i Ode To My Family - The Cranberries, kilka piosenek Avril ( dokładnie nie wiem jakie musiałabym się zastanowić) i innych, ktorych lubię 7. Chciałabym ze wszystkimi, których uwielbiam. Patrz na mój profil Odpowiedz Link Zgłoś
cranberri acril993 05.07.10, 10:58 Jak to nikt nie zna Ja się cieszę, że nareszcie jakaś osoba kocha równie jak ja The Cranberries ! Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Gdybyś był(a) piosenkarzem/piosenkarką... 04.07.10, 19:32 Gdybyś był(a) piosenkarzem/piosenkarką... 1. RACZEJ SOLISTKĄ, A JAK W ZESPOLE TO Z TAKĄ ŚWIETNĄ DZIEWCZYNĄ, ALBO MEGA CIACHEM ... ;D 2. WYMYŚLIŁABYM ŁATWĄ KSYWKĘ, A JAKBY BYŁO NAS DWOJE TO NAZWĘ ;D 3. ANGIELSKIM OF COURSE ;d 4. COŚ SZYBKIEGO, CHWYTLIWEGO, WPADAJĄCEGO W UCHO, COŚ A'LA EMINEM&RIHANNA - "I LOVE THE WAY YOU LIE" ALBO ADAM LAMBERT - "WHAT YOU WANT FOR ME" ALBO ... ALEXANDRA BURKE - "BROKEN HEELS".... 5. CALIFORNIA, USA !! 6. "DOWN" - JAY SEAN, "I LOVE THE WAY YOU LIE" - EM&RIRI, "BLA BLA BLAH" I "TIK TOK" - KESHA 7. Z JASONEM DERULO, JAY SEANEM, JUSTINEM TIMBALANDEM, EMINEMEM ALE PROBLEM W TYM, ŻE NIE UMIEM ŚPIEWAĆ ;D Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Whoa... 05.07.10, 12:18 1. Nie wiem, chyba solistka. 2. Imię i nazwisko raczej. 3. Angielski (amerykański) i może niektóre pl. 4. Rock, hard rock. 5. LA, oczywiście. 6. Dużo, dużo Guns'ów na pewno. ;D 7. Axl Rose , Slash i Izzy na gitarze oraz Duff McKagan na basie. No i może Matt Sorum na perkusji. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka1313 Re: Gdybyś był(a) piosenkarzem/piosenkarką... 05.07.10, 12:22 1 solistka 2 samym imieniem 3 angielski 4 różnie, może rok ale taki inny 5 na obrzeżach jakiegoś dużego miasta 6 pisze własne piosenki i nie nagrywała bym covera 7 Anahi Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Gdybyś był(a) piosenkarzem/piosenkarką... 05.07.10, 12:26 1. Solistka. 2. Nie wiem xD 3. Angielskim. 4. Pop chyba ;d 5. W Los Angeles 6. Nie wiem ;d 7. Katy Perry, Lady GaGa, Linkin Park ( ; x ) Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug c; 05.07.10, 12:43 1. zespół 2. nazwa przychodzi wspólnie, ale teraz mam ESTRUS. 3. angielski 4. classic rocka, alternatywnego, progressiva, indie oraz synth popa 5. na zadupiu, to mi wystarczy 6. Guns N Roses - Paradise City, You Could Be Mine, Don't Cry, November Rain, Since I don't Have You i Aint it fun od MGMT bym jeszcze Flash Delirium, Kids, Electric Feel itd itp. 7. Z N. Jonas, Axl Rosem i Andrew VanWynGardenem z MGMT. Odpowiedz Link Zgłoś
julka17 Re: Gdybyś był(a) piosenkarzem/piosenkarką... 06.07.10, 10:43 1.Solista 2.Mój pseudonim artystyczny w przypadku solisty nie zespołu byłby Elaya. 3.Język angielski i francuski 4.Pop i R&B 5.We Włoszech * w toskani lub w New York 6.Rihanna- I Hate That I love You, Beyonce- Why Don't You Love Me, Lady Gaga- Alejandro, Adam Lambert-whataya you want from me, K'naan- Waving Flag, Shakira- Waka Waka,Katie Melua- Red Baloons. 7. LADY GAGA, RIHANNA , BEYONCE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_angel Re: Gdybyś był(a) piosenkarzem/piosenkarką... 06.07.10, 11:05 Gdybym ja była piosenkarką [to moje marzenie],wolałabym być solistką . Wiadomo-błysk fleszy byłby na mnie,nie na pozostałych członkach bandu ; ) A poza tym,znając samą siebie,atmosfera byłaby nie do zniesienia,bo lubię się kłócić . Raczej występowałabym pod pseudonimem, nie wiem jakim,ale jakimś oryginalnym ; ] Śpiewałabym oczywiście po angielsku,marzę też o nauce hiszpańskiego,więc kawałki hiszpańskie też wchodzą w grę ; ] Grałabym taką mieszankę popu,r'n'b oraz rocka ; ) To moje ulubione gatunki muzyczne ; ) Mieszkałabym w Mieście Aniołów,to oczywiste ; ) Los Angeles to raj dla młodych artystów ; ] Chociaż Nowy Jork też jest w porządku , ale marz o tym pierwszym . Covery ? Nie mam pojęcia,wolę wykonywać własne utwory . Jednak przyjrzałabym się piosenkom Rihanny,Jordin Sparks i Kelly Clarkson,uwielbiam też Hinder,więc kto wie ? Do współpracy zaprosiłabym wielu artystów,od raperów po wykonawców jazzu ; ) Myślę,że duet z 50-Centem , Ne-Yo to byłoby coś ! ; ) Z przyjemnością nagrałabym utwór z Beyonce,Rihanną,Adamem Lambertem,30 Seconds To Mars,Linkin Park,Alexandrą Burke,Alicią Keys,Leoną Lewis,Britney Spears; ) Współpracą z Miley Cyrus,bądź Christina Aguilerą też bym nie pogardziła ; ] Wiesz,mam szeroko rozwinięte horyzonty muzyczne,więc tych duetów byłoby duuużo ; )) A tak na marginesie,pisze teksty piosenek , jeśli chcesz,to pisz,chętnie poznam twoją opinię na ich temat ; ) mój mail : yass@poczta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniacyrus Re: Gdybyś był(a) piosenkarzem/piosenkarką... 06.07.10, 11:38 1.Grałabym w zespole 2.Pseudonimem "BAD" 3.Angielskim i Polskim 4.Pop rock 5.Nie wiem w dużym mieście 6.Nie wiem 7.Timbalandem albo z zespołem 30 second to mars Odpowiedz Link Zgłoś