julka_18 03.04.10, 12:51 czy wasi nauczyciele też mają jakieś odruchy, teksty, których zawsze używają? u mnie pani od biologii, co drugie słowo mówi 'eee', albo były nauczyciel matmy cały czas, jak miał kredę w ręku, to drapał się nią po głowie. xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruki12 Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 12:55 Moja pani od przyrody zawsze jak coś tłumaczy wymachuje rekoma ... XD Odpowiedz Link Zgłoś
brook Hehe O.o 03.04.10, 12:57 Pan od Histori co drugie słowo mówi "no". A panie od matmy i od fizy cały czas się jąkają. Odpowiedz Link Zgłoś
ruki12 Re: Hehe O.o 03.04.10, 12:59 brook napisał(a): > Pan od Histori co drugie słowo mówi "no". > A panie od matmy i od fizy cały czas się jąkają. fajne masz panie ! Mój pan od W-f , jak moja klasa (dziewczyny) ćwiczą to on sobie siada , nie ważne czy to jest na dworze... siedzi na krześle czy nawet na trawie byle tylko nie stać.. Ja mam zczęście bo nie ćwicze na w-f bo mam zwolnienie ~juhu Odpowiedz Link Zgłoś
aga96r Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 15:44 pan od chemi zawsze jak coś tłumaczy drapie się po nosie i głowie. pani od polskiego ma zeza a jak się patrzy na ciebie to jedo oko ma na ciebie a drugie na drugą osobe , brrr. nie lubie jej -.- Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 12:58 facet od polskiego ( wychowawca ) Jego teksty to m.in. ' Lekcja to nie jest spotkanie towarzyskie' albo ' Chcecie zacząć dzień od uwag ' ;p i często żeby nas ( albo inną klasę) uciszyć wali w biurko xD Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka0050 ... 03.04.10, 16:21 Facet od chemi tak dziwnie gada " Uwaga prosze panstwa a teraz prosze uwazac. Co zrobie? Zamknę. A co? Okno." Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: ... 03.04.10, 17:51 haha. xD 'proszę państwa, uwaga. a co teraz zrobię? podrapię się. a gdzie? po tyłku.' XD Odpowiedz Link Zgłoś
th_33 Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 12:58 moja nauczycielna od angla cały czas mówi "więc tak" xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
groszekx3 Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 12:58 Moja "babka' (raczej babsztyl ;x) od matmy zawsze, jak piszemy temat: Szybciej, szybciej, temat, data, mam wam mówic co macie robić?!" Albo: "Coś tam, coś tam {Chrrryyyp} (xd) coś tam, coś tam {chryyyyyyyyyp} ;p" Odpowiedz Link Zgłoś
groszekx3 Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 13:04 Aha, i baba (;/) od reli cały czas: "Toczycie ze mną wojnę! Ale i tak ja wygram ;D" ;/, bo uczył nas taaaaaaaaaaaki extra ksiadz, ale nie Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 14:00 moja pani od histy ma coś takiego Że jak już opowie o jakimś temacie który zaczynamy brać to wtdy na koniec mówi: "prawda....(tu jakieś imię ucznia)" najpiewr tłumaczy a potem mówi "prawda asiu?" xd żal! a nasza babka od bioli i od angielskiego (bo jest jedna) to zawsze jak coś tłumaczy to sobie żartuje na każdej lekcji xd ona jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
guchaxd Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 13:00 mój nauczyciel od wdż przez całą lekcję chodzi po klasie i wkłada sobie rękę za marynarkę jak Napoleon ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 13:02 nauczycielka od matematyki w co drugim zdaniu używa słowa "wszak" i każdą lekcję zaczyna od tych samych słów "do tablicy podejdzieee na przykład .... ", kiedyś co lekcję chowała się za szafą i tańczyła, ale wyczaiła że o tym wiemy i mamy z niej ubaw i przestała. ksiądz co chwile poprawia sobie okulary środkowym palcem. pan od plastyki kiedy my rysujemy majstruje coś prze pasku od portek. ;p facetka od polskiego dziwacznie wykrzywia usta i "macha" nosem i lubi drwiąco patrzeć na swoich uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 13:09 Pan od Historii zazwyczaj jak coś tłumaczy to chodzi po klasie lub podpiera się ręką o biórko (i stoi). Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy oj, dużo tego. 03.04.10, 13:11 pani od polskiego bawi się ciągle włosami i mówi na nas cholery, pani od matematyki ma bardzo charakterystyczny głos i przy tablicy bardzo macha rękami oraz zdrabnia nasze imiona, katecheta mówi na nas robaczki, smerfy itepe oraz lubi z nas żartować kiedy czegoś nie umiemy albo nie słuchamy na lekcji, pani od geografii bawi się biżuterią i często ją sobie poprawia, pani od biologii często opowiada nam o swoim kocie, którego bardzo kocha i ogólnie lubi opowiadać o sobie. i nazwała szkielet w pracowni biologicznej Franek. ładnie, nie? ;* Odpowiedz Link Zgłoś
paramorefan Re: oj, dużo tego. 03.04.10, 16:22 matematyk nasz piekny mowi : Mam to wszystko w dupie ! yyy przepraszam za sformułowanie " hahaha nasza pani od geografii zawsze nas gnoi typu " gdyby głupota rosła to byś nam zarósł piotrusiu" pan od polaka naszczeście mnie nie uczy uhhh ma obsesje na punkcie żydów hahaha sam wyglada jak Żyd ymm pani od anglika " wygląda jakby ryczała cały czas " a to trzeba zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 13:05 Pani od polskiego ciągle ściąga sobie buty i hasa po klasie A od przyry to jak pisze krdą po tablicy ,Odkłada tą kredę i wycera we włosy XD. Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 13:07 Albo prawie każda nauczycielka "jak chcecie romansować to po lekcjach" i nie ważne czy chłopaki gadają ,Czy dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 13:08 babka od polaka cały czas gestykuluje czy jak to sie tam pisze XD ODP : www.kotek.pl/forum/02,3000,109586383,109586383,Twoj_Wlasny_Swiat.html Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 13:10 haha, Julita, pan Sroka był fajny XD jak się drapał po głowie ^^ XD , a jeszcze baba od biologii gdy mówi, to unosi górną wargę w prawo XD <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 13:16 pani od przyrody jak coś mówi, to co drugie słowo wplata wyraz `prawda` lub `co prawda`. c : Odpowiedz Link Zgłoś
szokobons Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 13:18 Eee , moja Histe[o]ryczka wali bambusem o swoje biurko , informatyczka mówi looknij , a odruch Pana od Polskiego to wstawianie pał PielÓóchowi i minusów całej klasie . XD Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Odruchy nauczycieli. ;d 03.04.10, 13:24 Nasz facet od anglika, gdy ktoś wariuje mówi 'gorzej Ci ?!'. x-d A pan od muzyki, kiedy nikt go nie słucha mówi 'do Lucynki i Lucjanowie, weźcie się do roboty...' ; o Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo ! KLIK ! ;DD 03.04.10, 13:42 `Pani od Biologi nazwała klasowego szkieleta Feluś . `Pan od WF zawsze jak ktoś głośniej coś powie, albo krzyknie to mówi: "Nie zachowuj się jak w domu!" `Pani od fizyki jak zaczynamy nowy temat to mówi: "No to jedziemy z koksem" ) `Pani od historii jak ktoś gada na lekcji to mówi: "Czy ja ci przeszkadzam ?!" `Katechetka jak wchodzimy do klasy to zawsze zapala światło i mówi: "Kogo tu dzisiaj oświecimy?" `Pani od angielskiego zawsze! mamy jakieś 15min. angielskiego, a później jak ktoś tylko poruszy temat gier komputerowych to ta całą lekcje już nawija o tych grach, bo jest i wielka fanką, a jakie emocje przy tym ma ! ;D ... i to by było chyba na tyle ;x Amen . Odpowiedz Link Zgłoś
meg_cullen Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 13:33 pani od przyry co drugie słowo mówi "na dobrą sprawę" pan od wf wstawia "wielkie minusy" pani od anglika ciągle wali kluczami od sali w biurko by nas uspokoić pani od polaka bawi się swoim wisiorkiem pan od historii się jąka Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 13:37 Pan z anglika kiedy piszemy kartkówkę/ sprawdzian rzuca taki tekst>> ''Kto ściąga?!? Ręka do góry!" albo przed kartkówką .. " Słyszałem że skarżyliście się panu dyrektorowi że mamy za mało ocen. Czas to poprawić! Wyciągamy karteczki!" Pan na Hiście zawsze gra pod biurkiem na komórce w samochodziki. Myśli że, nikt tego nie widzi. Myli się. c ; Pani z maty ciągle tylko 'eeee' 'yyyy' 'oooo'. ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat odruchy nauczycieli. 03.04.10, 13:48 pani od biologi co drugie słowo szeroko się uśmiecha, pani od polskiego wymachuje wciąż ręką, a pani od matematyki patrzy nam prosto w oczy. c ; Odpowiedz Link Zgłoś
lola048 Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 14:06 U mnie Pani od Religii na każdej lakcji po PARENAŚCIE RAZY mówi ,,obciążacie własne sumienie" a każdy ma z niej brecha . haha Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ odruchy nauczycieli. 03.04.10, 14:09 pan od matematyki cały czas powtarza 'ah joo, powiedział krecik' a polonistka strasznie akcentuje 'ą', 'ę', kiedy jest zdenerwowana. Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza Ehe. 03.04.10, 14:13 Historyk mówi co trzecie słowo "dobrze". Ej, ale niegrzecznie jest się naśmiewywać. Wy też przecież macie takie 'tiki' (; Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ odruchy nauczycieli. 03.04.10, 15:50 wuefista: *na cały głos* ZBIÓRECZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 drugi wuefista na dzień dobry zawsze odpowiada: zależy dla kogo dobry. dyrektorka zwykle zadaje sama pytanie, coś w rodzaju "a dlaczego?", i zawsze odpowiada sama sobie "ano dlatego...". Odpowiedz Link Zgłoś
meryll Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 15:54 wuefista : Dobra to teraz 5 kółeczek po bieżni . (wracamy) *ZBIÓREEEEEEEEEEEEEEEEEEECZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 * pani od polskiego - macha rękoma jak nie wiem co . pani od matematyki - ciągle krzyczy na nas. xdd pani od przyrody - zawsze jak wstaje to poprawia sobie bluzkę. i taaaak. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 15:54 nasza pani od języka polskiego jak coś tłumaczy to ciągle mówi " rozumieją?" a my "nieee..." Odpowiedz Link Zgłoś
limetka Haha 03.04.10, 16:01 Ohh mam... Pani od matematyki wali czasami takie teksty że szczęka opada... np. jeśli jest jakieś równanie np. 2c +3a to ona mówi to tak... jeśli dodamy dwie cytryny i trzy ananasy to ile będzie owoców??.. hah jaja są jak nie wiem... albo czasami jest cisza w klasie a ona krzyczy BUC albo jak ktoś gada mów : dziękuje że nie rozmawiacie... zajeb**** babka Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 16:10 Siostra od matematyki ciągle mówi : ' Ja mam czas , ja poczekam ' lub ' Ja to rozumiem - nie muszę tłumaczyć tego dla siebie '. Pani od historii ciągle mówi ' Moi mili państwo albo moi drodzy. Więcej nie pamiętam. : 33 Odpowiedz Link Zgłoś
pink.a Re: Haha 03.04.10, 16:11 to u mnie koles od fizyki ciągle mówi "Na chłopski rozum" Odpowiedz Link Zgłoś
paramorefan Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 16:17 hahah pewnie moj nauczyciel od matmy jest pośmiewiskiem całej szkoły uczniowie nawet strone internetowa o nim zrobili hahah np mowi cały czas : " jeszcze się z czymś takim nigdy nie spotkałem, ale w tym roku się spotkałem..."albo " podchodzimy czwórkami.. następna piątka prosze" lub "ta praca jest na 3 dostajesz 6 " ten koles jest najlepszy uwielbiam go xd Odpowiedz Link Zgłoś
98paula98 Re: odruchy nauczycieli. 03.04.10, 20:59 u mnie pani z polskiego mówi często: do jasnej choinki! albo jak przypadki są to robi takie jakby przysiady i macha rękami i ryczy kto co ? struś kogo czego? ie ma strusia itp Odpowiedz Link Zgłoś
chelseasmile Re: odruchy nauczycieli. 04.04.10, 21:54 babka z biologii jak coś tłumaczy to zamyka oczy i wymachuje paluchem. -_-' babka z infy mówi końcówki zdań sylabami. np: in ter...net. Odpowiedz Link Zgłoś