paramore2788 04.04.10, 22:54 www.gadu-gadu.pl/5456183364274456581/zakuli-12-latke-w-kajdanki-za-rysunek-na-lawce Co sądzicie? Ja uważam że to szczyt głupoty! Sama na ławce rysuje jakieś obrazki na lekcji a nikt na to uwagi nie zwraca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagas95 Re: Za rysunek na ławce? 04.04.10, 22:58 hamstwo! moze przyjaciół jej zazdroszczą..? yhh.. em.. głupota i tyle! u nas jeśli kogoś złapią to wszystkie ławki w sali pucuje.. a sama już tyle narysowałam..! xD ale nikt się nie zorienotował! " Odpowiedz Link Zgłoś
paramore2788 Re: Za rysunek na ławce? 04.04.10, 23:03 No ze mną jest tak samo x) Odpowiedz Link Zgłoś
arbd Re: Za rysunek na ławce? 04.04.10, 23:05 U nas jak ktos maluje to mu tylko uwage zwracaja i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: Za rysunek na ławce? 04.04.10, 23:07 ja kocham pociągi! *.* xD wiesz.. coś w stylu że ktoś tam pierwszy lokomotywę narysował i napisał "jesli cie się nudzi to dorysuj wagonik" i całe ławki w wagonikach są ! Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd dagas95 04.04.10, 23:50 to moja ulubiona zabawa ja narysowałem 56 wagoników na różnych ławkach (oczywiście łącznie) ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mrmarciulka Re: Za rysunek na ławce? 05.04.10, 09:12 lekka przesada - ja rysuje i nikt się nie przyczepia . ; - 3 Odpowiedz Link Zgłoś
united12 Re: Za rysunek na ławce? 04.04.10, 23:41 ja se malowałem też po ławkach i co? na praktykach piszę se słowa Hymnu Manchesteru United i to jeszcze klejem maluje i co? i mi nic nie robią ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Że co? 04.04.10, 23:06 Haha ja bazgrole ściągi i nikt się nie przyczepił Powiem tak: Ludzie coraz dziwniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
squash milion dolarów odszkodowania, ahaha. 04.04.10, 23:08 a myślałam, że to u mnie w szkole pisanie po nowych ławkach jest prawdziwym przęstępstwem. cóż, myliłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: milion dolarów odszkodowania, ahaha. 04.04.10, 23:13 O rany o.O Ja cały czas rysuję po ławce Ostatnio narysowałam chyba z 30 wagoników < 333 Napisałam ; Nie płacz, kiedy odjadę .. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lily28 O kur*a 04.04.10, 23:14 LOL. Ja to piszę po ławce codziennie po kilkadziesiąt słów, nie mówiąc już o dłubaniu i robieniu dziur cyrklem. No, ale cóż... Nie moja wina, że lekcje są takie nudne. A co do tematu, to zanim wzywać policję to niech dyrektorka tej chorej szkoły przejdzie się po szkole i zobaczy ile ławek jest popisanych. Jak jej i policji tak zależy na zamykaniu uczniów to niech całą szkołę zawiozą na ten posterunek, bo jestem pewna, że każdy chociaż raz w swoim życiu pomazał ławkę. Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: Za rysunek na ławce? 04.04.10, 23:15 to to przegięcie. a oni zawsze się przyznają do winy po fakcie Odpowiedz Link Zgłoś
lily28 Żal 04.04.10, 23:17 LOL. Ja to piszę po ławce codziennie po kilkadziesiąt słów, nie mówiąc już o dłubaniu i robieniu dziur cyrklem. No, ale cóż... Nie moja wina, że lekcje są takie nudne. A co do tematu, to zanim wzywać policję to niech dyrektorka tej chorej szkoły przejdzie się po szkole i zobaczy ile ławek jest popisanych. Jak jej i policji tak zależy na zamykaniu uczniów to niech całą szkołę zawiozą na ten posterunek, bo jestem pewna, że każdy chociaż raz w swoim życiu pomazał ławkę. Jak drugi raz to samo napisałam to sory, ale coś mi się psuje i notki się nie wyświetlają. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Za rysunek na ławce? 04.04.10, 23:21 DEBILE założę się, że gdy oni byli nastolatkami robili to samo ja też na lekcjach kreślam na ławkach to że ta dziewczyna trafiła na policję świadczy o gigantycznej głupocie dyrektora i policjantów dyrektor tej szkoły jest człowiekiem najgłupszym, podłym, chamskim, durniem, frajerem, wariatem ( itp. ) i jego samego powinno się zawieść na policję, a wcześniej do psychika Wiecie ??????????????????? Mam świetny pomysł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może niech w ogule nas wszystkich skują ?! Odpowiedz Link Zgłoś
united12 Re: Za rysunek na ławce? 04.04.10, 23:36 kajka11 napisał(a): > DEBILE > założę się, że gdy oni byli nastolatkami robili to samo > ja też na lekcjach kreślam na ławkach > to że ta dziewczyna trafiła na policję świadczy o gigantycznej głupocie > dyrektora i policjantów > dyrektor tej szkoły jest człowiekiem najgłupszym, podłym, chamskim, durniem, > frajerem, wariatem ( itp. ) i jego samego powinno się zawieść na policję, a > wcześniej do psychika > Wiecie ??????????????????? > Mam świetny pomysł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Może niech w ogule nas wszystkich skują ?! > w 100 % popieram ej mam lepszy pomysł może my na posterunku napiszemy HWDP policji? Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Za rysunek na ławce? 04.04.10, 23:25 ale jazda. to nienormalne. mój kumpel pomalował połowę ławki markerem, a nauczycielka na to : ' dobrze tylko po lekcji chcę by to było zmyte'. Odpowiedz Link Zgłoś
united12 Re: Za rysunek na ławce? 04.04.10, 23:24 uważam ze to jest szczyt głupoty jak sam tytuł tego linka wskazuje ona ma 12 lat więc uznajmy ze nie wie co robi Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Za rysunek na ławce? 04.04.10, 23:31 Ej no dobra, że wyprowadzili ją w kajdankach to nic (może złamała status szkoły?) ale że jej matka domaga się MILIONA DOLARÓW odszkodowania? <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
czaqdra_ Re: Za rysunek na ławce? 04.04.10, 23:34 haha , debile : - D ja ostatnio obkleiłam całą ławkę papierem XD i namalowała moja koleżanka krzyż markerem XD ( była lekcja religii ) Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy O.O 04.04.10, 23:44 to... CHORE. ale za to mogliby przymknąć 3/4 mojej szkoły jak chcą, nie będę się gniewać. Odpowiedz Link Zgłoś
mitsuko Re: Za rysunek na ławce? 05.04.10, 08:26 To jakieś nienormalne. U mnie w szkole każdy rysuje po ławkach, a jak nauczyciel zauważy, to ten uczeń musi myć wszystkie ławki, ale żeby policję wzywać? o.O Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: Za rysunek na ławce? 05.04.10, 09:05 Jak oni mogli??? Za durny rysunek naławce Odpowiedz Link Zgłoś
holiday Re: Za rysunek na ławce? 05.04.10, 16:54 u nas na ławkach był taki pociąg i pisało: kto się nudzi niech dorysuje wagonik . Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Za rysunek na ławce? 05.04.10, 17:59 To ja już powinnam być skazana na dożywocie Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Za rysunek na ławce? 05.04.10, 19:58 A ja się z nimi zgadzam. Ktoś zapłacił za tę ławkę, a ona to zniszczyła. to nic, że łatwo to da się zmyć, ale samo to, że wgl. pomazała. aczkolwiek co do kajdanek to się z nimi nie zgodzę. Odpowiedz Link Zgłoś