lovemebaby_ 06.04.10, 14:22 no właśnie chciałybyście się związać z jakąś gwiazdą tak na stałe ? ale tam np. że w przyszłości ślub ? nie przeszkadzałoby wam że wszyscy nad nim wzdychają ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
light Re: wymarzona gwiazda <na długi związek> 06.04.10, 14:25 Jeśli los by stwierdził: 'a niech ta light się cieszy i wreszcie dostanie tego swojego Mamoru Miyano'. I bym go spotkała... I w rzeczywistości był taki, jakiego sprawia wrażenie w wywiadach, i jakiego od zawsze sobie wyobrażałam [chodzi o charakter]... W dodatku mnie pokochał... Chyba bym umarła ze szczęścia przy ołtarzu O.O Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat wymarzona gwiazda <na długi związek> 06.04.10, 14:27 jesli bym kochała ta gwiazdunię to by mi nie przeszkadzało . a z jaką ? hmm, trudno jest mi powiedzieć . bo wygląd i kasa są ważne, ale nie najważniejsze . dlatego ci nie opdowiem . c ; Odpowiedz Link Zgłoś
czarna9208 Re: wymarzona gwiazda <na długi związek> 06.04.10, 14:28 No marze o tym by spedzic reszte z Justinem Bieberem <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy lol. 06.04.10, 14:34 nie mam pojęcia czy którykolwiek sławny facet był na tyle zdesperowany żeby brać ze mną ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl Re: lol. 09.04.10, 08:50 Hm, dużo jest takich osób. *.* Chciałabym być z Ryanem Raynoldsem, Ericiem Danem, Gerardem Butlerem, Gerardem Pique i Thierrym Henrym. Najlepiej z wszystkimi na raz! (: Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... ;)) 06.04.10, 14:29 Jeżeli miałabym iść do ołtarza, zamieszkać i mieć dzieci z moim.... kimś c; To nie zawahała bym się i umarła ze szczęścia c; Ach... jakie piękne są marzenia c; Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgirl Re: ;)) 06.04.10, 14:32 No cóż stanąć do ołtarza z np. Taylorem Lautnerem albo Kellanem Lutzem to by było coś Ale chyba bym zwariowała z zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: wymarzona gwiazda <na długi związek> 06.04.10, 14:31 fajne pytanie zadałaś emm, gdy Robert Pattinson był facetem takim lub choć w połowie takim jakiego sobie go wyobrażam, możliwe, że bym chciała się z nim związać. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: wymarzona gwiazda <na długi związek> 06.04.10, 14:34 Co? Nie bujam sie w osobach, ktorych nie znam XD Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex ze Slash ' em . 06.04.10, 14:36 oo tak , . chciałabym z nim być . oczywiście on wyglądałby jeszcze jak za początków Guns n Roses , a starzelibyśmy się razem : 3 . podoba mi się w nim wygląd takiego niepoprawnego chłopca , bandyty ^ , ^ . no i ma duże poczucie humoru [ oglądałam z nim dużo wywiadów ] Odpowiedz Link Zgłoś
alex_x3 Re: wymarzona gwiazda <na długi związek> 06.04.10, 14:38 Łooo strasznie bym chciała XD Moze te 'wzdychania' byłyby meczace, ale co tam Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna. Re: wymarzona gwiazda <na długi związek> 06.04.10, 14:48 Chciałabym, gorzej z tym z kim chciałabym wsiąść ślub . Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Re: wymarzona gwiazda <na długi związek> 06.04.10, 14:42 nie chciałabym być z gwiazdą, chyba najbardziej przeszkadzał mi by brak prywatności Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaa_xx Re: wymarzona gwiazda <na długi związek> 06.04.10, 15:45 To by było piękne ślub z Taylorem Lautnerem albo z Boo Boo Stewartem ... Nie przeszkadzałoby mi że tyle dziewczyn za nim wzdycha ... Ale wolę kogoś kogo bardziej znam i na serio kocham ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: wymarzona gwiazda <na długi związek> 06.04.10, 15:49 Coś boskiego. Chociaż ja bym musiała mieć z 4 mężów . Taka już jestem, że tyle mi się ich podoba xd Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: wymarzona gwiazda <na długi związek> 06.04.10, 16:29 cóż. Nick Jonas, to od kilku lat (tak, tak... Kilku lat) I Paul Wesley. Tak nawiasem mówiąc, to ja się zauroczyłam w Stefano, nie w nim, ale cóż... Ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: wymarzona gwiazda <na długi związek> 07.04.10, 17:43 z żadną gwiazdą nie chciałabym wziąć ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Z Justinem ; 3 07.04.10, 20:55 Takk , ale równie dobrze ta osoba mogła by nie byc gwiazdą .x DD Kasa i sława nie są najważniejsze . Prawda . c: ? Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaczek001 Re: wymarzona gwiazda <na długi związek> 09.04.10, 08:41 Z pewnoscia Robert Pattinson uwielbiam go Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: wymarzona gwiazda <na długi związek> 09.04.10, 15:58 jeżeli Justin po za wyglądem miałby chociaż połowę cech takich, które chciałabym by miał mój chłopak, to rzecz jasna On. : 3 i w ogóle to ślubu nie wzięlibyśmy raczej bo ja nie zamierzam xd. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudzior Re: wymarzona gwiazda <na długi związek> 09.04.10, 16:37 Nick Jonas Taaa fajnie pomarzyć Odpowiedz Link Zgłoś