nightsun 06.04.10, 19:02 wiem, że jest wiele takich wątków na temat " piszę swoją książkę co sądzicie" itp.. dlatego napiszę wam swój fragment Mam nadzieję, że wam się spodoba.. Jeśli uznacie to za spam to proszę - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia741 Szczerze... 06.04.10, 19:13 To jest nudne opisuje sytuację zwykłą, codzienną co może przydarzyć się każdemu. Do połowy przeczytałam i nie chciało mi się więcej. Gdybyś wprowadziła akcję tajemniczość i poznanie tych dwóch ludzi w jakiś romantyczny sposób byłoby lepiej. Nikomu się nie chce czytać o incydentach i sytuacjach zaistniałych w szkole. Poczytaj różne młodzieżowe książki które są na szczycie list ''najczęściej czytane'' zobaczysz jak jest opisane. A tak ci też radzę załóż bloga tam ludzie będą cię oceniać i będziesz wiedziała co poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Szczerze... 06.04.10, 19:21 co bym powiedziała ? normalne opowiadanie najlepiej to załóż bloga podaj nam tego linka i wtedy ocenimy bo musiałabyś trochę więcej napisać Odpowiedz Link Zgłoś
heb Nic ciekawego 06.04.10, 19:23 podsumowując dziewczyna nie lubi chłopaka, chłopak to zakochany maczo... i jeszcze incydent na fizyce, ale nie wiadomo o co chodzi... w dodatku temat romansidła, wszystko strasznie oklepane... Poza tym wolę fantastykę, takie rzeczy to nic nowego i specjalnego Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: co sądzicie ? 06.04.10, 19:23 To jest beznadziejne. To "co stało się na fizyce" powinno w czytelniku budzić dreszczyk emocji tak? Bo nie budzi. Odpowiedz Link Zgłoś
elenka.kaulitz Re: co sądzicie ? 06.04.10, 19:28 Bardzo ciekawe i powiem szczerze, że mnie wciągnęło. Ja też piszę książkę. Jak chcesz przeczytać fragment to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
outside Re: co sądzicie ? 06.04.10, 19:36 fajne nawet, aczkolwiek wkurza mnie to wyrwanie z jakiegoś wątku, nie wiem ocb dokładniej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
didi14 Re: co sądzicie ? 06.04.10, 20:00 może być, ale powinnaś napisać tu od początku, a nie tak "wyrwane" z wątku, bo nikt nie wie o co chodzi: jaki incydent na fizyce? Odpowiedz Link Zgłoś