humusek 07.04.10, 16:14 Kto oglądał? Ja właśnie jestem w trakcie. I wiecie co!? Po prostu zaje film. ;-D Jak ktoś zechcę t0o mogę podać Link. *.^ Aha, i co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anne05 ja oglądałam. 08.04.10, 20:27 Jestem w połowie książki, film jest super. Bardzo mi się podobał, potrafił oddać właściwy klimat, choć wszystko było trochę pomieszane...... Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Nostalgia anioła 08.04.10, 20:33 niestety jeszcze go nie widziałam :C może mi dasz link ? Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Nostalgia anioła. 08.04.10, 20:35 nie oglądałam, choć bardzo, bardzo, bardzo chciałam. w mojej skromnej, malowniczej mieścinie tego nie puszczali, a szkoda. mama stanowczo zakazała mi iść, podobno niektóre sceny mrożą krew w żyłach. chyba właśnie dlatego tak mnie do niego kusi. na pewno obejrzę, zwłaszcza, że polecasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha22 :)superrr 08.04.10, 20:37 juz w pazdzierniku jak go zobaczylam w reklamach w kinie to sobie obiecalam ze na niego poja de .pojechalam i bylo super naprawde bardzo fajny film.az sie poplakalam Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: Nostalgia anioła. 09.04.10, 15:58 Musze obejrzeć jak najszybciej, na tej stronie oczywiscie, bo w kinie też nie moge. Uwielbiam tego typu filmy, z dreszczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Nostalgia anioła 08.04.10, 20:41 filmu nie wiedziałam . ale mam zamiar przeczytać książkę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Nostalgia anioła 09.04.10, 15:47 a moja kolezanka jest podobna do tej bohaterki., x dd ps.nie ogladalam. Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: Nostalgia anioła 20.08.10, 00:36 oglądałam go z mamą . jest świetny . Płakałam z trzy razy . Odpowiedz Link Zgłoś