Dodaj do ulubionych

czy boisz się ciemności/are you afraid of the dark

14.04.10, 12:01
ciekawa jestem czy ktoś z Was pamięta ten serial ? ;d
ja się na nim wychowałam i zawsze jak przychodziłam do domu ( czy to z przedszkola,
czy tez ze szkoły) siadałam przed tv i go oglądałam ;d pamiętam jak potem się bałam
( miałam przecież zaledwie 6/7 lat) spać w nocy xd
chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Was go pamięta ? ;d lubiliście to oglądać?
baliście się ? ile mieliście lat wtedy ? jaki odcinek najbardziej utkwił Wam w pamięci ?
ja szczególnie pamiętam odcinek z domkiem dla lalek ;d wypowiadajcie się ;d
Obserwuj wątek
    • zjem_ci_kota Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 14.04.10, 14:40
      nie pamiętam
      być może, ale mam słabą pamięć jeżeli chodzi o filmy, książki, seriale itp ;p
      ale za to pamiętam bajkę "witaj"franklin" ;D
      zawsze przed wyjściem do przedszkola musiałam obejrzeć smile
      • zbieramchmury Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 16:38
        nie pamiętam tego. gęsią skórkę pamiętam big_grin
      • chotnick Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 22.04.10, 17:58
        pamietam ;D na rtl7 leciał, jeśli dobrze pamietam. świetny był ten serial.
        najbardziej utknął mi w pamieci odcinek z klaunem, ktory zciągał twarze z ludzi
        paznokciem ;D
        • jula__ Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 25.04.10, 18:57
          Niee. Gesia skorka - to byly czasy xd .
    • liveincolor Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 14.04.10, 15:59
      Ja pamiętam , mi utkwił taki fragment jak ludzie bez oczu nosa i ust byli ;p
      Zawsze się tego bałam wink
      • meva_ Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 15:08
        nigdy nie bałam się ciemności. zawsze wręcz ją uwielbiałam.
        takie moje dziwactwo.
    • freya. Tak, pamiętam ;D Ale zobacz, czy to to... 15.04.10, 15:19
      Ja nie wiem ile miałam lat, ale na pewno wtedy jeszcze nie chodziłam do zerówki,
      nyczy że chyba byłam bardzo mała. Nie wiem, czy to ten serial, ale mi utkwil w
      pamieci odcinek z takimi małymi drzwiczkami. To było to?
      • durex_ durex wolał Olinka Okrolngilnka. 15.04.10, 15:24
        • chmurka_ Olinek wymiata <333 ahh, dzieło sztuki. 15.04.10, 16:17
          • bellacullenx Olinek ! Kocham Was ;* 22.04.10, 17:26
            Kurdę... nie mogłam sobie za nic przypomnieć jak nazywała się ta bajka ! wink
            To były czasy...
            Uwielbiałam Olinka Okrąglinka... i ten jego dziadek xd

dzięki ;*;*
      • stokrotka_q Re: Tak, pamiętam ;D Ale zobacz, czy to to... 15.04.10, 21:57
        może to ;d akurat tego odcinka nie pamiętam ;d mogę ci podpowiedzieć, że zawsze
        na początku odcinka grupa nastolatków siedziała nocą przy ognisku ;d
    • idiotka_ Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 16:15
      nie kojarzę.
    • violet_ czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 16:23
      nigdy tego nie oglądałam.
    • owad Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 16:25
      nie,nie słyszałam o tymbig_grin
      ale wręcz kochałam gęsią skórkę^^
      • imperativ Teletubisie , przed wyjściem do przedszkola <3 15.04.10, 16:29
        zawsze musiałam oglądnąć. haha xd
    • irrepleacable Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 16:25
      Pamiętam tooo, jak byłam mała to to oglądałam i raz zainspirowana jednym
      odcinkiem pomalowałam moją lalkę na czarno.

Ale tak naprawdę bałam się chyba tylko takiego jednego odcinka - że był jakiś
      dom w górach i taka dziewczyna w czerwonej kurtce i czarnych włosach ścigała po
      tym domu chłopaka miała takei świecące oczy. Coś tam z kotem jakimś to było
      związane... Pamietam to, mimo że oglądałam gdzieś ok.9 lat temu.
      • mweezy nie pamiętam. 15.04.10, 16:29
        na którym leciał kanale? tongue_out
        • stokrotka_q Re: nie pamiętam. 15.04.10, 21:55
          leciało to na RTL 7 (teraz TVN 7)
          jeśli ktoś jest zainteresowany to na YouTube dostępne są odcinki z polskimi
          napisami wink
      • natishia_jonas Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 16:32
        OMG od kilku miesięcy szukałam nazwy tego serialu ! Dziękuje ci bardzo ! Uwielbiałam to oglądać w przeszłości big_grin
        • stokrotka_q Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 21:58
          niema sprawy ;d
    • anielica54 ja pamietam... 15.04.10, 16:29
      Pamięta choć mieszają mi się odcinki z tymi z gęsiej skórki....
      Uwielbiałam.
      Moim ulubionym odcinkiem był ten z makietą miasteczka w, której zostają
      uwięzieni zwykli ludzie. ( nie wiem czy to z gęsiej czy z czy boisz... )
    • dulcexamargo Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 16:37
      pamietam bardzo dobrze. w przedszkolu z kolezanka zawsze o tym gadalysmy ;P najbardziej pamietam odcinek jak wszystkim leciała taka niebieska slina ;P
    • misskinga TAK 15.04.10, 16:38
      Tak pamiętam, jestem w twoim wieku więc też miała ze 6 lat smile I dokładnie tak
      jak ty najbardziej utkwił mi w pamięci odcinek z domkiem dla lalek smile I
      pamiętam tez cos o strachu na wroble i taksówce, która się zjawiała jakos w
      lesie i kierował nia jakiś umarlak smile
    • kiskowa Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 16:40
      pierwsze słysze...
      ale już na yt włączyłam xd
    • star_96 Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 16:47
      jeśli oglądałam, to nie pamiętam.
      oglądał z was ktoś Tutenstein'a? taka bajka na jetix. ;p?
    • xizax95 Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 16:48
      pamietam, mialam mniej niz 6 lat, bardziej w pamieci utkwila mi gesia skorka, z tego
      pamietam tylko jak te dzieciaki siedzialy przy ognisku...
    • dulcexamargo Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 16:57
      pamietam bardzo dobrze. w przedszkolu z kolezanka zawsze o tym gadalysmy ;P
      najbardziej pamietam odcinek jak wszystkim leciała taka niebieska slina ;P
      • esme1 Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 17:00
        haha... big_grin a to o serial chodzi xdd.
        a ja jak zobaczyłam nazwę postu, to pomyślałam, że to jakieś kolejne nawiązanie
        do duchów, czy coś xd. :p
        nie, nie pamiętam tego serialu.. : (
        • olusia_rbd Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 17:08
          Jeżeli się nie mylę to tak! Pamiętam że zawsze z bratem ciotecznym oglądaliśmy taki serial, z jakimiś strasznymi historyjkami (to znaczy strasznymi dla dzieci w sześciu lat) No właśnie wtedy tyle mielismy, i zawsze chwalismy się pod takim materacem jak było coś strasznego! O lol pamietam to jak dziś!
          • maddie2909 pamiętam 15.04.10, 17:21
            niby to nie było aż takie straszne ale jak byłam młodsza to mnie to przerażałowink
    • oola nie widziałam -.- 15.04.10, 17:40
      • niesmaczna Oczywiście xd 15.04.10, 17:49
        Jasne, że pamiętam ; d
        Jeden z lepszych starych seriali jakie oglądałam kiedykolwiek .
        < 333
    • klauduk5 Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 18:09
      nie pamiętam tego serialu.....
    • lorelei_ Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 21:08
      ja oglądałam ten serial.
      widziałam chyba wszystkie odcinki.
      zawsze po tym bałam się spać w nocy. pamiętam, jak wydawało mi się, że ktoś siedzi w szafie albo chowa się pod łóżkiem.
      jednak serial bardzo lubiłam.
    • fantabuu Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 22:01
      sory ale nieogladałam tego . xd
    • mandy_jonas Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 15.04.10, 22:44
      Pierwsze słyszę.;o
      • stokrotka_q Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 22.04.10, 17:05
    • jazzmine Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 22.04.10, 17:10
      nie wiem w ogóle, co to jest.
      • matsuri Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 22.04.10, 17:20
        Pamiętam.
    • lolcia15 Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 22.04.10, 17:15
      he pamiętam to big_grin
      oglądałam każdy odcinek i też później się bałam
      hehe...

nie pamiętam już żadnego odcinka uncertain
      ostatnio tak sb siedziałam i wspominałam filmy które oglądałam w dzieciństwie i właśnie
      przypomniał mi się ten film big_grin
    • pauu26 Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 22.04.10, 17:19
      naweet tego nie kojarzę xd
    • jo. o matko, nawet nie przypominaj... 22.04.10, 17:24
      karmazynowy klaun śnił mi się przez trzy lata.
    • nearlaify Re: czy boisz się ciemności/are you afraid of the 22.04.10, 18:04
      Coś mi świta, ale na daną chwilę nie sposób mi sobie przypomnieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka