Dodaj do ulubionych

Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[

• klama_kcmil Staraj sie być sobą. 04.05.10, 17:33
      ... ale z umiarem, bo wiem, że nikt nie lubi byc odrzucony przez rowieśników , bądź sobą
      zawsze, ale staraj sie nie przesadzać, tak, aby inny Cię akceptowali kiss
    • naomi_neko Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 04.05.10, 17:37
      Olej to! Bądź sobą a jeśli ktoś cie nie akceptuje to sr*j na to na pewno jest ktoś w twojej
      szkole kto jest podobny do ciebie i też lubi Hanne Montane i wgl Disneya tongue_out
    • toffi_15 Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 04.05.10, 18:56
      każdy lubi co chce.nie powinnaś przestać słuchać i oglądać tego co lubisz, ale gadżety z
      hannah montana w gimnazjum no to rzeczywiście siara.musisz trochę przystopować bo
      gwiazdki disneya rzeczywiście kojarzą się z obciachem i dziecinadą.
      • toffi_15 a jeszcze jedno 04.05.10, 18:57
        tak uwielbiasz hannah montana a nawet nie masz jej wpisanej na profilu.dziwne...przeciez
        to twoja idolka
        • toffi_15 Re: a jeszcze jedno 04.05.10, 18:59
          toffi_15 napisał(a):

> tak uwielbiasz hannah montana a nawet nie masz jej wpisanej na profilu.dziwne..
          > .przeciez
          > to twoja idolka
          a nie.sory.weszłam na inny profil przez pomyłke
    • vici Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 04.05.10, 19:01
      A gdzie można kupić bluzkę z Justinem
    • inees Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 04.05.10, 19:02
      Słuchaj.. jak ja bym się miała ludźmi przejmować to bym już dawno kwiatki od dołu
      wąchała..
      Wiem że to oklepane hasło ale bądź sobą i nie udawaj kogoś kim jesteś..
      Powodzenia życze wink
    • zuuzaa12 Wejdź. Kobieto ; ] 04.05.10, 19:04
      Powinnaś być sobą. Ja np. bardzo chcę być sobą, ale i tak podporządkowuje się
      innym. Dlatego czekam, bo chcę iść do gimnazjum - tam pójdę sama i wszyscy - mam
      nadzieję, nie będą nic o mnie wiedzieć ... bez sensu to moje gadanie. smirk
      • agus2341 Re: Wejdź. Kobieto ; ] 04.05.10, 19:12
        Nie wiesz kim być? Bądź sobą, nie Rysiem Ochudzkim, nie Kubą Wojewódzkim i nie
        Majdanem, i nie Dodą.
        Bądź sobą! I tylko sobą.
        Nie wiesz kim być? Bądź sobą, nie Rysiem Ochudzkim, nie Kubą Wojewódzkim i nie
        Majdanem, i nie Dodą.
        Bądź sobą! I tylko sobą.
        he,he skojarzenie wink No co ja będę mówić ? Bądź sobą ! Ja uwielbiam wampiry
        serce A u mnie połowa dziewczyn nie,i niektóre mnie wyśmiewają. Ale co z tego
        ? Przecież nie każdy musi lubić róż i lalki Barbie! Dlatego mówię Ci bądź sobą !
        A tych rzeczy szkoda,chociaż ja nienawidzę Hannah Montana.
    • xxxnikusxxx Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 04.05.10, 19:08
      matko, dlaczego dajesz sobą tak manipulować? jeśli miałabyś chłopaka, którego
      byś bardzo kochała, to ze względu na koleżanki- bo im się on nie podoba-
      rzuciłabyś go?
    • sylwek11 Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 04.05.10, 19:08
      Część osób napisała ci że masz się nie przejmować ,ale wątpię żeby ktoś sam w to
      wierzył . No może jakieś 1 % z was .

Ja osobiście wolę bluzki bez gwiazd. Nie mam jakiejś ukochanej gwiazdy z którą
      mogłabym sobie kupować bluzki . Może lubię Zmierzch i mogłabym sobie kupić
      jakąś bluzkę nie wiem ,, I serce zmierzch " lub coś ,ale bez przesady.
    • paulinusia4 Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 04.05.10, 19:09
      E tam się przejmujesz. Mój kolega ma długopis z Hanką, śmieją się z niego, a on
      ma to w dupie. Rób tak samo.
    • ewa12 Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 04.05.10, 19:11
      NO oczywiście, bądź sobą, ale jeśli chodzi o rzeczy typu bluzki z z gwiazdami , to
      radziłabym sobie odpuścić gdyż moda mija a koszulki zostają smirk
      • romady przez 'koleżanki' zniszczyłam wszystko . 04.05.10, 19:27
        ja też uwielbiam mileyy xdd. na początku roku ja też miałam piórnik z hannah.
        bardzo mi się podobał. kiedy przyszłam do szkoły odrazu wszyscy, że z
        'montańciąą'. niezbyt obchodziły mnie te ich komentarze. i prawdę mówiąc
        ludzie przyzwyczalili się do tego, że jestem fankąą miley. i nie jest tak źle.
        albo ostatnio takie dwie klasowe 'koleżanki': bo był jakiś tam projekt z
        angielskiego o muzyce. i chętni mogli o kimś tam napisać. więc ja się
        zgłosiłam i odrazu napisałam o miley. jako że nie miałam zbyt wielu zdjęć
        cyrusowej dałam takie hannah. i one ( te 'koleżanki'), że jaka siara, bo to
        sweet miley, głupia cyrusowa itp. . więc, nasza nauczyczelka do nich, że jej
        zazdrościcie ( no, że miley) bo jest ładna, utalentowana i bogata. a ta jedna
        (no, ta koleżanka) przyniosła projekt z seleną. więc się jej pani pyta czy ta
        'naturally' (czy jakoś tam xdd) to jej piosenka (znaczy, że seleny). a ona że
        tak! a pani: - no, to a dopiero nie potrafi śpiewać xdd. Zatkało dziewczynom
        (tym wrednym, fankom seleny) koparyy. i teraz już nie mają nic do mnie, ani do
        mileyy. xddd

ahh, jak ja się rozpisałam. mam nadzieję, że nieliczni wytrwali przeczytająą. xdd
        a poza tym, tym koleżankom należy pokazać, że ty lubisz miley ( ona ma swoje
        jakieś tam wady), ale ich idol (tych coś nie lubiąą miley) też nie ma samych
        zalet. niech ich trochę przytkniee xdd ( nie wiem, czy ktoś wgl wie co to
        znaczyy xdd) .
    • heyyeah mam dokładnie odwrotnie... 04.05.10, 19:16
      przynajmniej jeśli chodzi o gatunek muzyczny xD
      mi ostatnio "koleżanki" nie pozwalają chodzić w bluzce z AC/DC, bo to jest taki "żal"
      Ah, powalająca inteligencja.
      Och, jagoda, nie zapomnę ci tych słów.
    • karka_97 Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 04.05.10, 19:16
      Z Hannah Montana ? ;/
      Nie dziwie się im że się z cb śmiały tongue_out
      Pomyśl teraz: Jakbyś zobaczyła kogoś w gim. w bluzce z Hannah Montana to co byś sb
      o takiej osobie pomyślała?
      Ja mam swój styl, nie noszę bluzek, plecaków itd. z jakąs ulubioną gwiazdą tylko normalne
      ubrania np . z NewYorker tam są super ubrania;P
    • truskawkooowaa. Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 04.05.10, 22:02
      ehh no niewiem, sama musisz zdecydować co jest dla cb ważniejsze . . .

ja bym nie nosiła. w domu możesz nosić rzeczy i słuchać ich piosenek, ale w szkole po
      prostu wyluzuj .wink
    • justinek123 Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 04.05.10, 22:22
      U mnie 3 dziewczyny (razem ze mna kochaja sie w justinie jeden chlopak mnie wysmial ale nieprzestalam. Ja mam tak ze ja moge dogadac ale jak bedzie do 10 osob ale pozniej juz gorzej. Ale wlasnie dzisiaj moja "przyjaciolka" zaczela gadac o justinie ze 1.jak moze byc slawny jak jego piosenki caly czas sie powtarzaja np. baby baby baby och!! i maja ta sama melodie baby , love me a ostatnio mowila ze lubi jego piosenke bigger. ja tez juz nie wiem ... jak ktos ci odpisze dobra odpowiedz to napisz mi justinek123 xd
      • hilary_fanka Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 04.05.10, 22:29
        Mozna lubić gwiazdki Disneya, czy Biebera, ale nie trzeba popadac w skrajność. Kupowanie
        sobie ubrań i dodatków z twarzą ulubionej gwiazdy to przesada. Nie wystarczy doceniać
        jej/jego twórczość oglądając filmy lub słuchając muzy?
    • aries Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 09.05.10, 10:06
      ja lubię pare piosenek miley i słucham też justina ale plecak i koszulki z nimi to troche
      obciach ;/;/
    • michaelmontana Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 09.05.10, 10:13
      Bądź sobą ! Zignoruj ich. To twoja sprawa co lubisz i co nosisz. Możesz sobie
      chodzć do szkoły nawet nago jeśli u was wolmo big_grinbig_grin Zignoruj chamów i prostaków
      • durex_ I tak one Ciebie nie lubią... 09.05.10, 10:17
        więc je olej i bądź sobą.
        zresztą jakim prawem one niszczą twoje rzeczy?
        eh te problemy nastolatek >3
    • alanta Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 09.05.10, 10:14
      jestes dziecinna
      • rooshgirl ;? 09.05.10, 10:21
        Olej je i bądź sobą !
        • 7_things Re: ;? 09.05.10, 10:25
          bądź sobą i miej te koleżanki gdzieś ! ;*
    • summerangel Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 09.05.10, 10:24
      słuchaj , nie chce być nie miła ale...do gimnazjum z przyborami dla dzieci w
      wieku 7-8 lat ?!!!
    • euforia_ Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 09.05.10, 10:25
      ja to się nie dziwię że ci za Justina dokuczają, ale bądź sobą
    • anahi011 Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 09.05.10, 10:28
      zdecydowanie wole normalne ciuchy bo to mój styl beż bibera czy innychbig_grin twoi znajomi
      z jednej strony mają rację bo jesteś w gim.to może czas odstawiś bluzki dla
      przedszkolaków shockale z drugiej nie mogą ci mówić w co masz się ubierać jesteś wolnym
      człowiekiem brawo
    • julka_18 c ; 09.05.10, 10:31
      najważniejsze jest, żeby być sobą! szczerze? ja też
      lubię Hannah & Miley. nie wstydzę się tego. a jak
      ktoś się czepia, to mówię ''ja przynajmniej potrafię
      być sobą. nie oglądam RBD, bo jest modne, jak
      wy. robię to, co lubię & kocham, wiec się odwalcie''.

pamiętaj, bądź sobą! kiss
    • sandrolaxd Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 09.05.10, 10:34
      nie podporządkowuj się innym w końcu każdy ma swój styl a ty nie powinnaś ich
      słuchać skoro lubisz miley i inne gwiazdki disneya.
    • marsjanka115 no wiesz... 09.05.10, 10:36
      moim koleżankom też się nie podoba to że kocham rocka ale mam to gdzieś ;] ich
      sprawa tongue_out
    • pysia14 Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 09.05.10, 10:38
      Ja akurat nie mam zadnych rzeczy z gwiazdkami disneya.. Bo nie zabardzo mi sie podobaja.
      No ale mi by tam nie przeszkadzalo gadanie innych.. byla bym soba smile czyli bym ich tyrala ^^
      suspicious
      • cukierek97 Re: Przez "koleżanki" zniszczyłam wsystko. ;[ 09.05.10, 10:53
        ja też się bd bała czy mnie nie wyśmieją pierwszego dnia w gimnazjum iwgl . bo
        jestem w 6 klasie . Dużo osób się śmieje że ktoś np. nosi ciuchy z Hanny Montany
        a tak naprawdę ją lubi . Moja koleżanka ma ciuchy z hanny i też się z niej
        śmiali a mianowicie tez się z niej śmiała moja kolezanka , która sama lubi hanne
        montane . Mogłas tych ciuchów nie niszczyć . Jak naprwadę , naprawdę już byś
        ich nie chciała nosić to przydały by ci się do czego innego , np mogła byś w
        nich spac jako piżama albo chodzić w nich po domu itp. Ja zrobiłam tak samo z
        cióchami które np mają jakiś dzcinny wzorek itp. to w nich śpię i różne . Ja mam
        kilka bluzek z Justinem i mam to gdzieś jak pójdę do gimnazjum i mnie wyśmieją .
        Po prostu ich oleje i ty wtedy powinnaś zrobić to samo . kisskiss Nie bój się być
        sobą . kisskiss
    • twilight OLAĆ ich. 09.05.10, 10:58
      dokładnie, olać. Ja też często noszę różne rzeczy albo słycham muzyki której nikt inny nie
      słucha. I co? Czasami się śmieją ale mnie to gówno obchodzi. nie będę jak wszystcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka