Jestem ciekawa czy u Was chłopacy są normalni,czy tak jak u mnie cierpią na tzw.
"głupawkus pospolitus" czyli "ciemnotyzm i cymbalizm" ;P
Ale nie tak na seiro.
Chodze do 1 gimn. my mamy gimnazjum połączone z liceum,ale to nie ważne .
No i prawie jak w każdej klasie są tacy "jajcarze" .
U nas jest takich czterech , ale mi chodzi o dwóch .
jeden z nich :
Wysoki,wysportowany,o urodzie latynowksiej,wzrotst 178 .
Drugi :
Blondyn,błękitne oczy , gra na gitarze
wzrost 168.
I tak,idziemy z dziewczynami z klasy korytarzem .
Widzimy , blondynek kacperek (imię zmienione) siedzi pod ścianą z gitarą i nawet na niej
nie brzdąka,tylko udaje ,że stroi .
Jeszcze siedzi na widoku,no to oczywiście podlatują drugo gimnazjalistki no
i siadają obok niego i jest "och,ach" bo gościu niedość ze przystojny to jeszcze gra na
gitarze,a na dziewczyny w klasie równoległej nie zwraca uwagi i się nabija a tam przy nich
stara się być taki poważny,dorosły że (dla mnie) wychodzi na ciemnotę,oczywiście,drugi
Maciek (imię zmienione) gdzieżby przypuścił okazję i sie do nich przysiada zachowując się
jak prawdziwy chłopak taki już 16 letni . Wiecie u nas drugo i trzecio gimnazjalstki w
klasach nie mają dużo chłopaków bo to gimnazjum francuskie. A dziewczyny opierają im
głowę na ramieniu, chichoczą,romzawiają i czuję się takie no...no jakby się im podobali .
Może być niewiem jak brzydka dziewczyna i mała,ale starsza to lepsza od równoległej
ślicznej i szczupłej . Jeszcze z nas się nabijają,a przy tamtych starają się być
dorośli

Wnerwia mnei,to jak widzę tego faceta z gitarą w towarzystie jakieś
druga,trzecio gimanzjlasitki i taki jest poważny,taki dumny , że najchętniej wzięłabym mu
tą gitare i zaczęła walić nią po jego i jej głowie. I co z tego,ze gra,ja też gram,a jakoś nie
latam podniecona z nią do szkoły .
Jestem zdziwiona,ze dziewczyny starsze się z nich nie nabijają,tylko jeszcze podlizują i co
więcej bujają sie wnich . No bo sorry,nie byłby to dla Was obciach teraz chodzić z
młodszym facetem?
Wnerwia mnie to przerażliwe,wy tez tak macie?

Jeśli był tak iwątek kosz