karcio 25.04.10, 16:31 ja mam pare miskow i lale ;D czasami chce sie nimi pobawic ale nie mam z kim xD boje sie ich pozbywac bo wtedy traci sie dziecinstwo ;/ a wy macie zabawki ? jak było to kosz . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sysiek4444 Re: to jak ?;P 25.04.10, 16:40 Maam , kiedyś gdy byłam mała , mama codziennie kupywała mi kinder niespodzianki x d Mam teraz tego setki w kartonach sie przewalają . x d Mam mojego miśka , i dwie lalki , a i takiego słonika , do tej pory leży u mnie na biórku , kocham go do tej pory . Też nie kce ich wywalać , chcę by chociaż to pozostało z mojego dzieciństwa . < po za zdjęciami > . Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: to jak ?;P 25.04.10, 17:35 mam. w piwnicy. szkoda ich wyrzucać, ale jeszcze bardziej szkoda mi miejsca i czasu, żeby je tu przechowywać i cały czas czyścić, wycierać. Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: to jak ?;P 26.04.10, 00:25 W piwnicy stoją worki z moimi zabawkami ; p jeden z 'mini kuchnią' inny z lalkami barbie czy myscene czy jakoś tak xd a w pokoju na półce stoi kilka misiów :] Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka36 Re: Macie jeszcze zabawki ? 25.04.10, 17:32 Mega dużo miśków . xDD Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Macie jeszcze zabawki ? 25.04.10, 17:40 Mam mam. To pamiątki, poza tym zajmują miejsce na półkach, które bez nich byłyby puste. . Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ jasne. 25.04.10, 17:40 Ja mam jeszcze swoją lalkę MyScene Kenedy ; p Nie bawię się nią ale wiadomo sentymenty mnie trzymają i nikomu jej nie chce oddać ; d Jak mi się nudzi to ją sobie czesze ; o Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Macie jeszcze zabawki ? 25.04.10, 17:43 Oczywiście, że mam jeszcze zabawki. Prawie całość na strychu w workach, ale je mam. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Macie jeszcze zabawki ? 25.04.10, 22:20 mam całe koszyki zabawek z kinder niespodzianki . w tym roku miałam remont pokoju , więc większość zabawek została oddana mojej kuzynce. w piwnicy zachowałam gry , lego , lalki barbie. jakoś mogłabym je wyrzucić , nie przypominają mi dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Macie jeszcze zabawki ? 26.04.10, 16:23 mam. pochowane w pudełkach. szkoda ich wyrzucać. tyle wspomnień. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Macie jeszcze zabawki ? 26.04.10, 18:34 taa mam fajną zabawkę . palcat, którym biję brata . Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Macie jeszcze zabawki ? 26.04.10, 18:28 Pluszaki, Pet Shop'y, Polly Pocket... Mam do tych rzeczy sentyment i nie mogę się ich pozbyć... Odpowiedz Link Zgłoś