cynamon_ 27.04.10, 19:51 Witam, Kotowiczki! Potrzebuje waszej pomocy. Nigdzie nie mogę znaleźć szablonu na bloga. Chciałabym, by przedstawiał on dziewczynę i chłopaka, ale w żadnym razie nie był romantyczny! Pomożecie? PROSZĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emily. Re: Szablon na bloga. 27.04.10, 19:54 Eee, chodzi ci o szablon na bloga z onetu, czy innej strony? Bo to jest raczej ważne. Bo jeśli blog.onet.pl, to możesz sobie poszukać na www.zakazane-szablony.blog.onet.pl, laski z tamtego bloga wymiatają. A jeśli chodzi o inne, to raczej nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Szablon na bloga. 27.04.10, 19:54 [url=http://zakazane-szablony.blog.onet.pl/]Zakazane[/url], szablonowy, szablonownik - najlepsze szablonarnie, z czego szczególnie polecam tę ostatnią ; > Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Szablon na bloga. 27.04.10, 19:55 Rany... przepraszam, coś mi się schrzaniło w pierwszym linku ^^'' Odpowiedz Link Zgłoś
cynamon_ Re: Szablon na bloga. 27.04.10, 19:59 Na Onet.pl. Patrzyłam do szabloniarni, ale nic takiego nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: Szablon na bloga. 14.05.10, 10:53 Poszukaj na jakiś blogach ,albo ,,zamów'' u kogoś ;d Odpowiedz Link Zgłoś