alice94_ Re: Test językowy 29.04.10, 15:51 w zad 6.1 w przykaładowych odpowiedziach jest błąd bo powinno być will decorate , a nie decotare... wiem, bo sprawdziałam jeszcze raz ten arkusz.> btw nie sugerujcie sie tymi odpowiedziami bo pewnie jeszcze niektóre będą źle... Jak sb spr. to miałam 40 p. ale może będę trochę więceej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
fanta15ooo Re: Test językowy 30.04.10, 13:18 alice94_ napisał(a): > w zad 6.1 w przykaładowych odpowiedziach jest błąd bo powinno być will de > corate > , a nie decotare... > wiem, bo sprawdziałam jeszcze raz ten arkusz.> > > btw nie sugerujcie sie tymi odpowiedziami bo pewnie jeszcze niektóre będą źle.. > . Jak sb > spr. to miałam 40 p. ale może będę trochę więceej ;] ufff to dobrze bo tak zaznaczyłam wiec powinnam miec 41pkt Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Test językowy 30.04.10, 14:10 Zobaczymy, kiedy będą wyniki oficjalne, ale wydaje mi się, że czas sam wskazuje na to, że powinno być samo "decorate". Mam takie przeczucie. No cóż, zobaczymy ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Test językowy 30.04.10, 16:37 Jak ja zdawałam, nie było jeszcze egzaminów z języka. To dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Re: Test językowy 30.04.10, 16:58 Prosty Ja miałam z angielskiego, jestem strasznie zadowolona Żadnych problemów Odpowiedz Link Zgłoś