Dodaj do ulubionych

Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotku.

01.05.10, 21:57
Wątek generalnie został założony w celu spytania się niektórych kotek- nie możecie dojść do
siebie po smierci prezydenta? Nie rozumiecie, że to był nieszczęśliwy wypadek, a nie zamach?
Jak ludzi, którzy prawdopodobnie z powodu ciśnienia w samolocie mogli przeżyć? A potem
zostać zabici przez Rosjan? Czy wy myślicie?
Do moderatorek- przepraszam, że na oficjalnym, Tutaj chyba usuwać nie możecie, ale nie
wiedziałam gdzie to wstawić...

Obserwuj wątek
    • kiwi Re: Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotk 01.05.10, 21:58
      chyba moderatorki mogą z oficjalnego, a jak nie mogą to kot usunie c;
      • thespragniona Kurczę, teraz już czaję! ;3 01.05.10, 22:03
        Chodzi Ci zapewne o angelinę, tak? Sorry, że poprzednio tak naskoczyłam ; o Ona
        jest cholernie irytująca.
    • thespragniona A ty dalej kontynuujesz ten temat.-_-' 01.05.10, 22:00
      Zgadzam się, ale jakby nikt już o tym nie pisał kotkowicze zapomnieliby. Ale
      bądźmy dobrej myśli, w końcu ten wątek moze niektórym przemówić do ich pustych,
      głupich łbów.. indifferent
    • katsuumi_17 Re: Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotk 01.05.10, 22:01
      Ja mogę usuwać, ale niech wątek trochę pobędzie, zobaczymy czy coś się ruszy.
      Sama przyłączam się do Twojego pytania.
    • diamond_girl12 Re: Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotk 01.05.10, 22:01
      Zgadzam się z Tobą.
      Oni nie mogli przeżyć, przecież oni się tam spalili. Więc Rosjanie nie mogli nikogo zabić, ani również strzelać do samolotu bo co takich kilka kulek może Ci zrobić (oczywiście jeśli chodzi o samolot).
      • diamond_girl12 Re: Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotk 01.05.10, 22:02
        Jak coś to na oficjalnym usuwać może Kotek i katuumi_17
    • oola a szczególnie "angelina5" :/ 01.05.10, 22:02
      ta to ma nawalone w tej swojej główce..
      • koaal Re: a szczególnie "angelina5" :/ 01.05.10, 23:10
        no. xd
    • heyyeah Dobra, dobra, wiem... 01.05.10, 22:03
      Cudnie, wspaniale pięknie... A teraz mi odpowiedźcie na pytania : )
      • heyyeah Sorki ; ) 01.05.10, 22:05
        jak dodawałam mój post, to była tylko odpowiedź @kiwi : )
    • yuitza Szczerze? 01.05.10, 22:09
      Jakoś w ciągu ostatniego tygodnia, nie zdarzyło mi się o tym myśleć. Wybory
      prezydenckie tuż, tuż. Najgorsze, że dowiadujemy się o wybitności danego
      człowieka po jego śmierci, zawsze. :[
      To był nieszczęśliwy wypadek, tyle. Rosjanie by spadli na sam dół na arenie
      międzynarodowej (-:
    • heyyeah Re: Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotk 01.05.10, 22:11
      Ale to się sprowadza już do tego, że opisuję się Rusków jako psychopatów! Wszystkich!

To się nazywa generalizacja. Tak samo, jakbym ja powiedziała, że wszyscy Serbowie są źli,
      bo zabili mi kilku krewnych podczas wojny w Kosowie (jestem w połowie Albanką), a nie
      mówię tak, bo to nie jest prawda. Wojna się skończyła. Tymi domysłami wywołujemy naszą
      osobistą na kotku - wojnę kociodomową.
      • yuitza Re: Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotk 02.05.10, 08:58
        Taaak, o tym, że to wina ruskich, najczęściej TU, mówią osoby, które mają tylko
        Biebera i Gomez w głowie. Dlaczego? Bo takie osoby nic nie wiedzą o historii
        kraju (częściowo).

Ostrzcie pazurki ]suspicious
    • elen Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotku 01.05.10, 22:11
      co ja myślę? nieszczęśliwy wypadek, tragiczna katastrofa lotnicza, z którą
      Rosjanie nie mieli nic wspólnego. to, że niektóre doszukują się jakiś intryg,
      spisków i zamachów no cóż, widać co na ten temat sądzą może nie tyle one same, a
      ich rodzice, nauczyciele i znajomi. nie mniej jednak to przykre i irytujące, że
      ta ich chęć doszukania się złych zamiarów Rosjan wobec nas objawia się w temacie
      tej tragedii. szkoda, że mają o nich takie złe zdanie.
      • thespragniona Sorry - moje wypowiedzi są na odwrót. 01.05.10, 22:15
    • light Hmmm... 01.05.10, 22:15
      Zauważyłam, że Polacy mają w sobie coś takiego, że ZAWSZE muszą obarczyć kogoś
      winą. Nawet, jeśli aż w oczy kole, że główną przyczyną katastrofy były warunki
      atmosferyczne.

Gdybyśmy mieszkali bliżej Japonii, pewnie zrzuciliby winę na Godzillę...
      litości.
      • heyyeah @light 01.05.10, 22:18
        dokładnie. Ah, ta mentalność. Ale pamiętajcie! Wszędzie są ludzie i ludziska! W Polsce też!
    • ironic_ Re: Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotk 01.05.10, 22:20
      zaś Ty tylko je nakręcasz. jednak burzliwej konwersacji z ich strony się nie spodziewaj.
      nawet podstaw nie mają, więc i tak gó.wno z tego wyjdzie. trudno jest dyskutować na
      tematy, o których nie ma się zielonego pojęcia. chyba że spotkamy niebywałego mistrza
      kamuflażu, w co szczerze wątpię.
      • heyyeah Re: Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotk 01.05.10, 22:25
        Cóż... Podstaw nie mają, ale chcę wiedzieć co im do łbów strzeliło
        • heyyeah Re: Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotk 01.05.10, 22:31
          ucięło : (

..., że postanowiły oczerniać Rosjan zarzucając im zamach na Lecha KAczyńskiego.
          Pewnie za tydzień będą sobie żartować z "Zimnego Lecha", albo "Kaczki po Smoleńsku" i
          "Polecieli i Spadli" jak moje koleżanki.
    • slodkiporanek Re: Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotk 02.05.10, 09:03
      Tak, był to nieszczęśliwy wypadek.
      I tyle. Nie ma żadnych spisków i tajemnic.
    • violet_ Re: Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotk 02.05.10, 09:04
      czemu Cię nie ma na laście?
      • durex_ ja wiem co one sobie myślą! 02.05.10, 09:14
        one mają po prostu bujną wyobraźnie.One sobie wmawiają że to był zamach albo
        coś tam innego.Ale czym by było życie bez takich osób?
        Nie wiem,może jeszcze dlatego że to rasistki które Rosjan nie tolerują?
        Albo rzeczywiście trudno im sie otrząsnąć po śmierci Lecha Kaczyńskiego i
        próbują każdemu wytłumaczyć że to nie możliwe że to musiał być zamach.
        Ja tak rozumiem te osoby i ich tok myślenia.
    • klarix1 Re: Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotk 02.05.10, 09:13
      jest wiele teorii spiskowych, że to Tusk i takie tam pierdoły. Niektórzy mówią że to Putin
      lub ruscy. Jest chyba z 10 teorii na to że był zamach lub wielki wypadek przez mgłe, ja
      sama nie wiem w co mam wierzyć..
      • dismay12 Re: Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotk 02.05.10, 11:18
        Ostatnio pokłóciłam się o to z koleżanką. ;/ Ja się zgodzę z light.
    • scarletrose Re: Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotk 03.05.10, 22:05
      Jak bardzo się cieszę, że wreszcie znalazły się normalne osoby, które nie
      wymyślają jakiś totalnie idiotycznych teorii spiskowych.
      • heyyeah Buhahaha! Jest nowa teoria spiskowa ; ) 04.05.10, 21:38
        "Ruscy ściągneli magnesem na ziemię tupolewa" XDDDDDDDD
        To jest ŚMIESZNE. Prawie tak samo śmieszne, jak żałosne, żałosna próba
        pokazania pseudo dumy narodowej. Dla mnie to brzmi jak stare uprzedzenia : /
    • cupcakes_ Widziałaś 05.05.10, 18:35
      nagrany filmik przez Rosjanina, kilka minut po katastrofie?
      jeśli nie bez problemu znajdziesz na YT

osobiście nie wierzę, że to był zamach, spisek
      ale wiele z moich koleżanek jest zdania, że to był spisek
      tłumacze im, że to nie prawda
      ale one wciąż podają mi jakieś nowe dowody

np.

co ty na to, że kilka dni po tym jak filmik znalazł się w necie, osoba, która go kręciła
      ZGINEŁA w nie wyjaśnionych okolicznościach?
      na filmiku nie wyraźniej ale widać, że były 3 osoby(na początku mówiono, że 3 osoby żyją) wydostają się z wraku i nagle słychać strzały.. hmm zastanawiające..

a co ty na to, że Rosjanie jak do tego pory nie pokazali nam żadnych akt i w ogóle nic, co dotyczy katastrofy w Smoleńsku?
      ukrywają to, dlaczego?

ale z drugiej strony, po co mieliby to robić?

sama nie wiem co wierzyć, to wszystko je dziwne
      może lepiej tego nie roztrząsać bo może to doprowadzić do III wojny światowej, która będzie gorsza niż poprzednia, bo w używiu będzie broń chemiczna..
    • trufla Re: Conspiracy Theory- czyli głupotomierz na kotk 05.05.10, 18:50
      Tacy ludzie po prostu istnieją nic nie można na to poradzić. Teorie spiskowe są tak
      irytujące i wkurzające. Dajmy tym ludziom spokój po śmierci, nie doszukujmy się winy
      w Rosjanach... Ach ta Polska. Czekam na nowe teorię będzie sie z czego pośmiać...

Łączymy sie tylko w myśleniu o sobie, w tyłku mamy tragedie innych. A media tylko
      nakręcają ludzi.
      • heyyeah @cupcakes- 08.05.10, 13:41
        a skąd masz dowody, że ta osoa naprawdę zginęła? Nie masz ich.
        Rosjanie dali nam 500 stron dokumentów- wciąż mało?
        Czarne skrzynki są ciągle rozczytywane. Osobiście jestem zdania, że piątym głosem był p
        Kaczyński, który kazał lądować pilotom, sam sobie zgotował taki los.
        Pisałam- oni nie byli przytomni w chwili upadku na ziemię.
        Poza tym- widziałaś ten samolot po upadku? Tfu! Jego wrak! Był w maleńkich
        kawałeczkach!!!

Te trzy osoby to byli prawdopodobnie funkcjonariusze szukający ciał. O.
        • heyyeah nie żebym była pro-rosyjska, ale taka jest prawda. 08.05.10, 13:42
    • theblair zgadzam się absolutnie z autorką! 08.05.10, 13:43
      • heyyeah miło, że chociaż ty ; ) 08.05.10, 13:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka