prinsesska 06.05.10, 15:44 Macie takie rzeczy, których np. nigdy nie dostajecie, albo gdzie nie pojedziecie?? Ja zrozumiałam,że nigdy nie znajdę prawdziwej przyjaciółki i nigdy nie pojadę na kolonie <jak coś to kosz> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka04 Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 15:46 ja że nie pojadę do usa . Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 16:03 nie polece w kosmos Odpowiedz Link Zgłoś
kicio326 Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 17:27 ja ze nigdy nie pojade na koncert Odpowiedz Link Zgłoś
smileymiley1995 just dreamin'..every thing is possible 06.05.10, 20:46 Dla mnie nie ma rzeczy nie możliwych...xD A może jest...taka jedna...może 2.. 1.NIGDY NIE BĘDĘ PROSTYTUTKĄ! 2.nigdy nie będę miała rodzeństwa...jestem jedynaczką^^(rozpieszczoną) Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 15:49 ja to chyba nigdy marsów na żywo nie zobaczę Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina @marsjanka115 06.05.10, 20:53 no to współczuje ja ich będę widziała w sieprniu na COke Music Festival <3 xd moje marzenie się spełnia <3 Odpowiedz Link Zgłoś
patimari22 Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 10.05.10, 16:17 NIE POJADE NA KONCERT HANNAH MONTANA ALE MOZE JAK BEDZIE W POLSCE Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 15:50 hhm. nigdy nie polecę w kosmos <tak mi się wydaje > nigdy nie będę miała skrzydeł. i ... inne rzeczy niemożliwe jakoś spróbuje spełnić, tylko w te dwie wątpie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
fantagiro Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 07.05.10, 11:17 Co tam kosmos , nigdy nie schudnę na tyle zeby wbić się w cudowne jeansy s.Oliver które dała mi siora Odpowiedz Link Zgłoś
oola aha ... ? 06.05.10, 15:50 nie masz przyjaciół? hm.. najwidoczniej jesteś nielubiana, cóż. życie. xd a czemu nie pojedziesz na kolonie? <lol2> boisz się spać bez rodziców, czy jak? xdd Odpowiedz Link Zgłoś
prinsesska Re: aha ... ? 06.05.10, 16:18 oola napisał(a): > nie masz przyjaciół? hm.. najwidoczniej jesteś nielubiana, cóż. życie. xd > a czemu nie pojedziesz na kolonie? <lol2> > boisz się spać bez rodziców, czy jak? xdd Nigdy nie będę miała PRAWDZIWEJ przyjaciółki.Każda jaką miałam zostawiła mnie lub poszła do innej.A przyjaciół mam wiele. No cóż takie szczęście Moją rodzinę nie stać na kolonię, jak widać Cię to bawi... Odpowiedz Link Zgłoś
toffi_15 Re: aha ... ? 06.05.10, 17:13 oola napisał(a): > nie masz przyjaciół? hm.. najwidoczniej jesteś nielubiana, cóż. życie. xd a dlaczego od razu musi być nie lubiana?ja mam dużo znajomych którzy mnie lubią ale nie wiem czy mogę nazwać któregoś z nich przyjacielem Odpowiedz Link Zgłoś
theblair xd 06.05.10, 15:51 nigdy nie urodzę się (no chyba, że w następnym życiu xD) w USA w Idaho, albo jakimś innym uroczym, malowniczym stanie ( i nigdy tam nie zamieszkam ;p łeeee...i tylko niech nikt mi nie piszę, co ja widze w USA, że tam jest do dupy itp. bo mnie po prostu ten kraj strasznie podnieca ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 @theblair 06.05.10, 16:11 theblair napisał(a): > łeeee...i tylko niech nikt mi nie piszę, co ja widze w USA, że tam jest do dupy > itp. bo mnie po prostu ten kraj strasznie podnieca ;D To jest nas dwie ; d Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: xd 10.05.10, 16:09 to tak jak mnie, niektorzy sie z tego smieja albo maja dosc, ale ja mam to gdzies. Ale czemu sie poddajesz, ze tam nie bedziesz mieszkac? To wszystko zalezy wylacznie od ciebie! Ja w to wierze i robie wszystko zeby sie tam wyprowadzic,a jak nie da rady to do kanady. to praktycznie to samo tylko wiz nie trzeba, bo moja siora tam byla Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 15:51 nie będę miała NIGDY piątki z matematyki, ani na półrocze, ani na koniec roku. i jeszcze, że nie zjem Rafaello hahaha c : Odpowiedz Link Zgłoś
realistic Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 15:52 nigdy... nie dostane(naraz) : psa, kota, chomika, 2 świnki morskie a gdzie nigdy nie pojade... no nie wiem xd tzn; zamierzam w przyszłości 'w 79 dni dookoła świata' Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 15:58 @oola , to akurat nie jest miłe ;/ ani smieszne -.- . A jeśli by ktoś tobie tak pojechał, że jesteś tchórzem i jeste brzydka? Podobało by ci się to -.-? To gratulacje . I nie mów, że boi sie spać bez rodziców , bo może nie wszystkich na kolonie stać ;/ . Więc , kur*wa zastanów się trochę . Tylke do niej . A czego ja nie bd miała? Hm , Nie nagram nigdy płyty (wiecie takie jak TS, HS itp...) . Nie wyjadę za granicę(chociaż jak bd miała szczęście) . *,* Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 15:55 bardzo pesymistyczny wątek, nie ma co. nigdy nie będę w pełni szczęśliwa, oto cała prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
julkowa Re: tss 06.05.10, 15:55 o wspołczesne problemy nastolatek.: niegdy nie znajede przyjaciołki. <br /> może ty sama nie jestes godna zaufania , dlatego jej jeszcze nie znalalzałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 15:57 nigdy po powrocie do domu, nie powita mnie w drzwiach Bojan Krkić z naręczem kwiatów i pluszowym misiem Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 15:58 nie wiem. na tą chwilę mam wszystko co chcę i co mi wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet1604 Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 16:01 Nigdy nie będę z Kamilem ... Przygnębiające ... Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 16:01 nigdy nie będę miała prawdziwego przyjaciela/ przyjaciółki. Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaczek001 Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 16:03 Nigdy nic nie wiadomo wszystko przed nami Jestem optymistką Odpowiedz Link Zgłoś
thatshouldbeme Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 16:04 nigdy nie zaśpiewam z Bieberem . haha . Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 16:06 a ja nigdy nie będe miała/znała odpowiedzi na to pytanie, bo nie wiem co przyniesie przyszłość . Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 16:08 nigdy nie znajdę prawdziwej miłości, ponieważ jestem bardzo brzydka ; / Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 16:12 nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 16:34 hmm..zazwyczaj mam te rzeczy które chce ale po jakimś dłuższym czasie zawsze chciałam pojechać na koncert ale mama mi nie pozwoli aż do moich 16 urodzin Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 16:38 Zapewne nigdy się szczęśliwie nie zakocham, bo, tak na marginesie, prawdziwa miłość nie istnieje. I zapewne nigdy nie odnajdę w ogóle mężczyzny, który by mi odpowiadał w choć małym stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 16:45 nigdy nie będę z takim kolesiem, ponieważ nie interesują go takie gówniary. nigdy nie będę mieć większych piersi (wywnioskowałam z tego, że od jakiegoś roku ich wielkość się nie zmieniła) Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa # 06.05.10, 18:33 Nigdy nie osiągnę prawdziwego szczęścia, mama nie pozwoli mi zostać zakonnicą i zaadoptować murzynkę, nie będę miała tyle kasy żeby zwiedzić cały świat, nie nagram płyty ;D, nie spotkam gwiazd które na prawdę podziwiam : Victoria Beckham, Beyonce, Lianna Fowler, Jake T. Austina, Chase. Inne rzeczy niech pozostaną tajemnicą, bo lepiej żeby nikt o nich nie wiedział ; P Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 16:48 Ja na kolonie to też pewnie nigdy nie pijadę Nie bd mieć prawdziwej przyjaciółki i innych dupereli. Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 16:49 nie będę miała chłopaka, nigdy nie będę szczupła tak jak chce być. z tym chłopakiem, to tak, przeze mnie, własny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 ymmmm... 06.05.10, 16:53 ja jeśli coś chcę proszę o to rodziców i dostaję to. żadna filozofia. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 16:58 nigdy nie przestanę wierzyć w romantyczną miłość. bo ja wierzę, ze taka istnieje . jejq . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
agus2341 Re: rzeczy których nigdy nie będziecie miały?? 06.05.10, 17:02 Ja nigdy (w młodych latach xD) nie będę miała profesjonalnego aparatu fotograficznego za 3 tysiaki Moje marzenie Odpowiedz Link Zgłoś