Dodaj do ulubionych

Cała prawda sławy.

07.05.10, 10:36
Kiedyś jak byłam mała ( miałam ok.4-5lat ) mówiłam że zostanę super aktorką, modelką
czy piosenkarką. Teraz jak sobie o tym pomyślę to chce mi się śmiać, bo już nie chcę stać
się wielką sławą.

Według mnie gwiazdy nie mają prawdziwego życia. Ciągle tylko nawiedzają ich fani,
paparazzi czy dziennikarze. Nie mogą spokojnie wyjść na ulicę bez makijażu i w dresie. Co
prawda mogą ale ich powrót do domu zają by 2godziny a normalnemu człowiekowi
15minut.

Co prawda dzięki właśnie fanom gwiazda staje się gwiazdą. Pewnie to przyjemne słyszeć że
ludzie którzy nawet mnie nie znają kochają mnie. Ale do czasu. Już nie raz było słychać o
aferach że fani napadli gwiazdora.

Fani fanami, ale są jeszcze antyfani, którzy życzą śmierci. Np. antyfani życzyli śmierci
Biberowi, Depp'owi itd.

Pieniądze są niby duże ale i tak nie ma jak ich wydać w radosnym, spokojnym czasie.

Jak sobie pomyślę że gwiazdy mają aż tyle minusów w tej całej sławie to aż mi współczuje.
Ja naszczęście się w to nie mam zamiaru mieszać.

A Wy ?
Chcielibyście mieć 'zmarnowane' życie tylko dla sławy, pieniędzy ?

Zapraszam do dyskusji wink

{ Co do wątku :
-szukałam nie znalazłam podobnego smile
-ciekawią mnie wszystkie odpowiedzi, nawet te nie miłe
-jeśli chciecie pisać ''żal' itp. to nie marnujcie czasu, bo i tak będę miała to gdzieś
-jakieś uwagi - pisać
-jeśli te uwagi mają być typu 'głupi wątek' i takie tam to zchowajcie to dla siebie.
}

Czekam na odpowiedzi kiss

martunia1

Obserwuj wątek
    • martunia1 Re: Cała prawda sławy. 07.05.10, 10:37
      zajął
      • mileymandy Re: Cała prawda sławy. 07.05.10, 10:44
        Sama nie wiem.Mój najlepszy przyjaciel radzi mi,abym została sławna,ponieważ uważa,że
        mam ładny głos.Mnie to obojętne.
    • martunia1 Re: Cała prawda sławy. 07.05.10, 10:38
      ?
    • kardolina Re: Cała prawda sławy. 07.05.10, 10:45
      nigdy nie ma takiej sielanki w życiu. to się nazywa cena sławy. stając się
      sławnym, człowiek godzi się na te rzeczy. takimi prawami rządzi ten świat ;]
      osobiście mogłabym byc jakąś tam znaną aktorką, ale nie powiem, że pragnę tego,
      bo mnie póki co (i chyba tak na zawsze zostanie) fascynuje medycyna ;]
      • rosaliee. , 07.05.10, 10:52
        hmm , ja od zawsze chciałam być piosenkarką. i tak mi chyba zostanie . oj , kurde
        przepraszam . nie od zawsze . kiedyś marzyłam by być w w11. haha . ale wracając do
        tematu. ludzie którzy chcą stać się sławni , wiedzą że są ciemne strony sławy. i na to są już
        gotowi .
        • martunia1 Re: , 07.05.10, 11:01
          niby tak, ale raz w wywiadze Jessica Alba podajrze powiedziała że

"Wiedziałam co mnie będzie czekało w świecie show-biznesu i czerwonych dywanów.
          Myślałam, że to proste, że uda mi się przez to przejść ( coś tam, coś tam :p ) Lecz zdarza
          mi się płakać w nocy przez dziennikarzy i klnę na świat czerwonych dywanów
          "

Tylko to udało mi się zapamiętać. Ech, ta słaba główka wink
          • martunia1 Re: , 07.05.10, 11:02
            bodajrze

• julkon393 Re:Cała prawda sławy 07.05.10, 11:20
        To nazywa sie cena sławy. Ja che byc aktorka ale nie dla sławy , fajnie usłyszeć od fana że
        jesteś jego idolem itp,a pieniądze w tym zawodzie nie są najwżniejsze to tylko
        dodatek.Aktorstwo jest niesamowite. Dzięki niemu morzesz rozśmieszaczć ale i też wzruszać
        ludzi.smile
    • fanuskaus54ever Re: Cała prawda sławy. 07.05.10, 11:02
      Szczerze? To chciałabym być aktorką. Grać w teatrze albo filmie. Zawsze o tym marzyłam
      ale kiedy sobie pomyślę, że mogłabym być osaczana przez fanów, ciągłe wywiady, role do
      nauczenia się, wiele poświęceń, mało czasu w domu itd. to się odechciewa. no i czy
      miałabym czas na rodzinę? Odwiedzić mamę, babcię, dziadka, albo założyć swoją...
      wszystko brzmi tak pięknie i wgl ale rzeczywistość jest tak naprawdę inna. Zawód aktorki
      czy piosenkarki jest naprawdę ciężki a większość ludzi zauważa tylko rzeszę fanów, sławę i
      pieniądze.
      • martunia1 Re: Cała prawda sławy. 07.05.10, 11:16
        zgadzam się wink
    • blender Re: Cała prawda sławy. 07.05.10, 11:06
      każdy zawód niesie ryzyko i poświęcenie.
      w szoł biznesie jest to akurat prywatność, której potem nie mają.
      w szpitalu, są to długie godziny pracy oraz patrzenie na cierpienie ludzi.
      i tak dalej.
      • martunia1 Re: Cała prawda sławy. 07.05.10, 11:16
        zawsze znajdują się minusy .
      • glamour Re: Cała prawda sławy. 07.05.10, 11:17
        kocham życie takie jakie jest

Jeśli na przymus musiałabym być sławna(wystąpić gdzieś) to bym wybrała chyba jakiś film i
        zagrać w tle. Sławy nie mają czasu dla przyjaciół. Cały czas w trasie, na planie serialu itp. jeśli
        chodzi o naukę to prywatne lekcje nie są najlepsze. mogę się spotykać na spokojnie z
        przyjaciółmi a sławy muszą liczyć się jeszcze z tłumem PAPARAZZI !!!
    • dziwaczny_xd posłuchaj 07.05.10, 11:16
      !.
      Chciałem robić ten sam wątek normalnie miałem już zakładać heh

2.
      Dla mnie to bezsens. No jakaś osoba np Dolly Parton ona chciała pokazać, że
      potrafi śpiewać, chciała podzielić się swoim talentem a co za to dostała ?
      Siedzi w klatce z fanek. Niby zarabia te nieziemskie sumy za jeden koncert ale
      zapłaciła to swoją wolnością ;/ nie podoba mi się to. Oczywiście moja
      nauczycielka mówi, że marnuje swój talent jak śpiewam tak po prostu sobie ale ja
      nie wiem czy chcę być sławny, nawet nie wiem czy bym został ale i tak się tego
      boje no ale żyje się raz więc korzystam z talentu.

3.
      Gdybym był sławny nie wytrzymałbym z paparazzi bo te flesze no i reporterzy no
      ale fanki no to koniec sad gdziekolwiek pójdziesz " AAAAAAAAAA !!!! TO ONA
      AAAAAAA !!!! "
      Co to za życie ? phi . No ale ja chyba chciał tak żyć no nie wiem ciągle
      zmieniam zdanie heh.

Wypowiedział się
      dziwaczny_xd
      • martunia1 Re: posłuchaj 07.05.10, 11:21
        heh, rzeczywiście zmieniasz zdanie wink
      • julkon393 Re: Cała prawda sławy 07.05.10, 11:27
        Życie wśród fleszy jest trudne ale gdy chcesz byc aktorem ,piosenkarzem to często musisz
        tak żyć ale oni też żyją jak my są normalnymi ludzmi przecież też chodza w dresach i bez
        make-up np;Miley,Demi,Selena,Megan,Madonna i wiele innych sław.Oni tez potrafia żyć
        normalnie ale jest to trude.
        • martunia1 Re: Cała prawda sławy 07.05.10, 11:35
          chodzi mi oto że tak jak np. Jolie gwiazdy żałują że są gwiazdami.
          • julkon393 Re: Cała prawda sławy 07.05.10, 11:38
            Czasmi napewno, ale nie karzdy.Jest to wkurzajace ale napewno da sie wytrzymac ze
            wszystkim da sie zyc
    • martunia1 Re: Cała prawda sławy. 07.05.10, 11:36
      ktoś jeszcze napisze swoje zdanie ?big_grin
    • aguus13 Re: Cała prawda sławy. 07.05.10, 11:51
      > Fani fanami, ale są jeszcze antyfani, którzy życzą śmierci. Np. antyfani życzyl
      > i śmierci
      > Biberowi, Depp'owi itd.

Ok. nie lubię takiego czegoś .. "Nie życz nikomu co tobie nie miłe" o Bieberze
      słyszałam[nie jestem fanką Biebera] .. ale o Deppie nie .. i ci którzy życzą im
      śmierci są DEBILAMI .. moje zdanie .. ja uwielbiam film PZK wszystkie części i
      to Jak John robi z siebie dupka i jest to śmieszne .. ale bez przesady żeby
      życzyć śmierci komuś kogo się nie zna , co mu nic nie zrobił .. moim zdaniem
      mówią tak bo mu zazdroszczą .. sciana
    • light Re: Cała prawda sławy. 07.05.10, 11:52
      Jeśli ktoś kocha śpiewać, pisać piosenki i grać na jakimś instrumencie... Robi
      to dla własnej satysfakcji, bo uważa, że gitara jest jego kochanką, a nie
      dlatego że zyski są ogromne... Wtedy chyba nie patrzy na to, czy ktoś go będzie
      dręczył, nawiedzał, czy nie - będzie to robił bez względu na wszystko.
      Bo robi to co kocha.
      Kiedy słyszę wypowiedzi takiej Kristen S.: "No, ja kończę ze zmierzchem bo mnie
      fani wkurwiają", to myślę sobie - dziewczyno! Jeśli kochasz teatr, to nic nie
      powinno ci tego obrzydzić!

Takie jest moje zdanie.
      • martunia1 Re: Cała prawda sławy. 07.05.10, 11:55
        yhym. ciekawe ^^
        pzdr.
    • music11 an cafe to maja życie! 07.05.10, 11:57
      No pewnie że chciałabym być słwana!Zobacz jak fajnie mają an cafe!
      • martunia1 Re: an cafe to maja życie! 07.05.10, 11:59
        big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka