Dodaj do ulubionych

,Wpadka i koniec.!

08.05.10, 11:42
Mam chlopaka rok starszego od siebie i chodzimy razem od ponad 2 lat, ale podoba mi sie
inny.. To jest wysoki, przystojny brunet, ktory ma niebieskie oczy, sliczny usmiech i
wogole jest extra.. Mily, uprzejmy, opiekunczy, a takze romantyczny.. I na dodatek chodzi
do mojej szkoly... Mysle o nim calymi nocami i dniami.. Ale..

Pewnego dnia zaprosil mnie na kawe i ciasto po lekcjach.. Nie wiedzialam co zrobic, ale
pomyslalam sprobowac mozna.. Poszlam i to byl chyba moj najwiekszy blad..

Na przywitanie mnie pocalowal i wtedy zauwazyl to Kacper (moj chlopak z ktorym
chodzilam).. Chwile pozniej podeszla do nas jakas dziewczyna i powiedziala do tego Pawla,
w ktorym sie kochalam.. -"Czesc kochanie. Przepraszam za spoznienie, ale musialam isc
jeszcze do biblioteki." To byla wtopa.! Na to on: -"Poznajcie sie to Kasia, moja
dziewczyna." Gdy to uslyszalam wybieglam z placzem.. Do dzis zaluje, ze to zrobilam i ze
bylam taka glupia.!

Kacper (moj chlopak) nie oddzywa sie do mnie. A tamten pewnie sie smieje.. crying Co mam
robic.. Jak odzyskac zaufanie Kacpra.. ? Czy my naprawde mozemy jeszcze byc razem.?
Pomoznie mi uratowac ten zwiazek.. Czekam na wasze rady.. i z gory dziekuje

Zapraszam na mojego bloga tzn. bloga "Porzuconej".. uncertain h t t p : / / m i k o s z 1 2 . g l i t
e r u j e . p l
Obserwuj wątek
    • mikosz12 ,Wpadka i koniec.! 08.05.10, 11:47
      Naprawde nie wiem co robic.! Nie bylo go dzis na zajeciach z niemieckiego, bo razem
      zapisalismy sie.! Moze cos sie stalo.? Napisal mi takiego esmsa: "Z nami juz koniec, nie
      spodziewalem sie tego po tobie, zwlaszcza po tym co nas laczylo. Zegnaj, juz na zawsze."
    • werka197 Re: ,Wpadka i koniec.! 08.05.10, 11:52
      Bardziej mi szkoda kacpra niz CIEBIE IDIOTKO crying .. Ale ciebie tez mi szkoda . Duzo bys
      musiala zrobic aby Ci wybaczyl .. Nie tylko mu pokazac ze go kochac ale tez ze moze ci
      ufac . Ale po takim czyms ... Nie wiem czy to mozliwe . Ale jesli wasza milosc przetrwa to
      znaczy ze bardzo sie kochacie i ze potraficie sobie wybaczyc wszystko , ze sobie ufacie i ze
      sobie potraficie dawac szanse . Powodzenia . kiss
    • julia1049 Re: ,Wpadka i koniec.! 08.05.10, 11:53
      Powiedz mu że paweł cię oszukał. Wyjaśnij mu wszystko. Jeżeli
      naprawdę jemu na Tobie zależy to to zrozumie. Jeżeli nie to powinnaś
      sobie odpuścić. Może znajdziesz kogoś fajniejszego. Ja na twoim miejscu bym mu
      wszystko opowiedziała. Powodzenia!!!smilesmile
      • nevermind_ Re: ,Wpadka i koniec.! 08.05.10, 12:08
        Po pierwsze: Po co Ci przecinek na początku zdania, oraz kropka przed wykrzyknikiem?
        Podchodzisz do chłopaka i mówisz: "Cześć kochanie, podobał mi się taki
        chłopak wysoki brunet, niebieskie oczy, śliczny uśmiech. Wiesz, był zabawny,
        romantyczny, ale okazało się że ma dziewczynę w związku z czym, już go nie chcę.
        Wrócisz do mnie? Przynajmniej do czasu, kiedy zerwie z Kaśką. (: "

Odpuść sobie dziewczyno, bo z tego co widzę, nie dorosłaś jeszcze do takich
        rzeczy. Co do Kamila- mam nadzieję że znajdzie sobie lepszą dziewczynę.
      • misiaaaa Re: ,Wpadka i koniec.! 08.05.10, 17:55
        Skoro spodobał ci się inny tzn że twój chłopak cię zaniedbywał ;]]
        Tak sądzę ale nie wiem czy mam rację ;DD
        Powiedz mu delikatnie że cb zaniedbywał i myślałaś że jak umówisz się z innym to
        zacznie o cb walczyć i będzie tak jak na początku ..;]]
        Ale powiedz mu to bardzo delikatnie tak żeby sobie nie pomyślał żę zrzucasz całą
        winę na niego wink
        Powodzonka ;*
    • light Tsa, jasne... 08.05.10, 12:02
      Mnie to wygląda na historię wyssaną z palca jedynie dla reklamy tego Twojego
      'bloga'. Śmiechu warte.
      • jussyxd Re: Zgadzam się z light . 17.05.10, 14:11
    • aileen Re: ,Wpadka i koniec.! 08.05.10, 18:04
      " żegnaj już na zawsze." jakież to dramatyczne i znane.
    • sheisemily Re: ,Wpadka i koniec.! 08.05.10, 18:13
      kosz.wymyslilas ta histrorie zeby ludzie wchodzili na ten link ktory
      napisalas.jak klikna to ty bedziesz miala punkt na gliterach.nie dajcie sie oszukac!
    • dagusia14 Re: ,Wpadka i koniec.! 08.05.10, 18:15
      Porozmawiaj z nim.. napewno zrozumie.. po prostu Kacprowi to wytlumacz wink
    • dagas95 Dziewczyno!!!!!! opamiętaj się! =.= 08.05.10, 18:26
      Dziewczyno!
      masz "niby" 20 lat (w co nie wierze bo pewnie jesteś głupią 12-latką!) i bawisz
      się w te pierdoły?!
      wymyyslasz głupie historyjki by wzbudzic w innych litośc?
      sory ale to jest ŻAŁOSNE!
      opamietaj się!
      ...
    • reigai Re: ,Wpadka i koniec.! 08.05.10, 18:26
      takie wymyślone historyjki nie są zabawne. Wiele osób stara się pomagać innym, a ty to wykorzystujesz to reklamy bloga
      • nastolatkak93 Re: ,Wpadka i koniec.! 08.05.10, 18:36
        taa jasne. jakbyś była taka niby załamana to nie dawałabyś do każdej swojej wypowiedzi
        tego linku, mogłaś przynajmniej to inaczej zapisać od razu widać ze to ściema.
        • matsuri Re: ,Wpadka i koniec.! 08.05.10, 19:18
          Koszyczek smile
    • diefin Re: ,Wpadka i koniec.! 09.05.10, 18:56
      Yhy... jasne
      • unrealizable__ prowokacja 16.05.10, 14:01
    • slodkiporanek Re: ,Wpadka i koniec.! 16.05.10, 18:40
      Jeśli to prawda, to musisz być naprawdę podła.
    • denessa Re: ,Wpadka i koniec.! 16.05.10, 19:08
      no życie . tongue_out ten kacper pewnie zrozumiał jaka jesteś beznadziejna i że
      bardziej zależy ci na gliterach niż na nim . buhaha żegnaj na zawsze ? mogłaś
      się bardziej wysilić .
      • martunia1 Re: ,Wpadka i koniec.! 16.05.10, 19:12
        najprostsza historyjka jaką można wymyśleć.
        następnym razem bardziej się wysil -.-

a teraz.
        żegnaj na zawsze ...
    • sonia07 Re: ,Wpadka i koniec.! 16.05.10, 19:26
      W tym wpisie sama sobie przeczysz. Najpierw piszesz, że jest miły i uprzejmy, a
      potem że pewnie teraz się z Ciebie śmieje. I szczerze powiedziawszy zdziwiła
      mnie Twoja reakcja na wieść, że ma dziewczynę. Rozpłakałaś się? Błagam!
      Ośmieszyłaś się! Poza tym nie zakładałaś takiej możliwości, że może być zajęty?
      Na dodatek pytasz czy jest jeszcze szansa na uratowanie związku, a na samym
      początku piszesz, że podoba Ci się (nadal! w końcu czas teraźniejszy) inny.
      Zachowałaś się podle i nie mam zamiary Ci pomagać. Życzę za to Twojemu
      chłopakowi aby znalazł sobie jakąś wartościową dziewczynę. Przykro mi, ale nie
      pochwalam takiego zachowania.
    • piratka13 Oooooooooooooooooooooooooooooo! 17.05.10, 07:50
      Wiesz ?! Ja Ci nie pomogę . Chłopaka mi szkoda a ciebie nie !
      Najpierw podoba ci się inny ,a teraz nie ,bo ma laskę . To co lepiej by było
      gdyby twój były nie zobaczył wpadki z twojej strony a ty byś mu nic nie
      powiedziała ?! I niby jaki miał by być ten związek ?! z kłamstwami ? daruj ...
    • piratka13 a i ... 17.05.10, 07:54
      nie zrzucaj winy na niego ,że Cię zaniedbywał tylko przyznaj się do porażki a
      nie jak dziecko będziesz się zachowywać i zrzucać winę na innych by Tobie się
      nie oberwało ;/
      jasne ? ! bez tego to się nie opłaca ! rozumiesz ??!! masz tyle lat by mnie
      pojąć ...
    • pinky33 Re: ,Wpadka i koniec.! 17.05.10, 09:05
      ooo spory problem.Kacper pewnie nie może tego znieść.Ja go rozumiem przecież
      zobaczył ciebie z innym doznał szoku.Daj mu czasu na zastanowienie.Zaproponuj
      spotkanie i tam wszystko sobie ustalićie.Powiedz mu żę to był tylko kolega ze
      szkoły i chciałabyś z nim porozmawiać.Jeżeli dalej nie poskutkuje daje mu więcej
      czasu.Gdy go spotkasz mów mu cześc siema ip.Jeśli długo bedzie to trwało zadzwon
      do niego lub napisz sms-a czy już sobie przemyślał.Będzie trudno,wiem.Ale skoro
      byłaś na tyle odważna żeby całować się z innym to teraz bąda cierpliwa aż sobie
      wszystko kacper przemyśli.Sorry.sciana
      • lolcia66 Re: ,Wpadka i koniec.! 17.05.10, 09:32
        On pewnie sobie pomyślał że między tobą i tym kolesiem jest coś więcej przez dłuższy
        czas może mu to po prostu wytłumacz, że to tylko spotkanie a to, że on cię pocałował to
        nie twoja wina.
        • dodus Re: ,Wpadka i koniec.! 17.05.10, 14:03
          Najpierw zastanów się w ogóle czy go kochasz... bo jak podobał Ci się inny to
          trudno żebyś teraz z nim była....przyznam zachowałaś się niesprawiedliwie wobec
          Kacpra ale piszemy tu żeby jej pomóc a nie krytykować choć cześć z was ma
          rację... zadzwoń i poproś o spotkanie... nie będzie odbierał? idź do
          niego...pokaż mu że nadal Ci na nim zależy (oczywiście jak zależy)...jak będzie
          Cie kochał to wybaczy....tylko musisz naprawdę się postarać i nie licz na to że
          od razu Ci zaufa tak jak wcześniej...koleś teraz potrzebuje czasu na
          przemyślenie tego wszystkiego.... życzę powodzenia ;****
    • karoola.006 'zaufanie' jest najważniejsze w związku. 17.05.10, 14:13
      jeżeli Ci nie ufa, to niestety nie masz wyboru ... ; C
      ale spróbuj z nim pogadac .
    • myslicielka123 Re: ,Wpadka i koniec.! 17.05.10, 16:10
      olej ich, to tylko chłopakiwink
      nie tn to następnysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka