angelina5
08.05.10, 11:59
Dla niepoinformowanych - Krzysztof Jackowski to jasnowidz, który bardzo rzadko się myli.
Jest brany do różnych śledztw, aby pomagał szukać ofiar i dzięki jego wskazówkom udaje
się je odnaleźć.. Przewidział też m.in. Katastrofę w Smoleńsku, ale niestety nikt go nie
słuchał. Wiem, że piszę trochę nieskładnie, ale jestem oszołomiona filmikiem, który przed
chwilą zobaczyłam. Oglądając go miałam dreszcze. Normalnie olałabym sobie głupią
przepowiednię, bo nie wierzę we wróżki, ale pan Jackowski jest wyjątkiem. Uważam, ze
skoro już tyle razy miał rację, to i teraz niestety, mówi prawdę. Zresztą, sami zobaczcie.
www.youtube.com/watch?v=SDSWNWsOVE4
Co Wy na to?
Wiem, ze większość z Was się nie przejmie, ale może inni się trochę zastanowią? Chodzi tu
o trzeźwość patrzenia na życie.
Popatrzcie. Każde pokolenie przeżywało jakieś tragedie. Czy to I, czy II wojna światowa,
okupacje itp. W dalszych czasach różnego rodzaju walki, podczas których ludzie cierpieli.
Tylko nasze pokolenie, chodzi mi o Polskę, jak narazie spokojnie sobie żyje.
Nie chcę być złym prorokiem, ale ostatnie wydarzenia mówią same za siebie. I aż mnie
korci, zeby zahaczyć o Katastrofę w Smoleńsku, podać Wam najnowsze informacje, ale...
Zastanawiałam się nad tym i swierdzam, ze lepiej schować dumę do kieszeni i nie
wywoływać sporów. Właśnie przez takie zachowanie - przez drążenie tematu i
rozsprzestrzenianie faktów - może dojść to tej strasznej wojny. A ja wojny nie chcę.
Co sądzicie na ten temat?