Dodaj do ulubionych

Pan Krzysztof Jackowski i jego przepowiednia

08.05.10, 11:59
Dla niepoinformowanych - Krzysztof Jackowski to jasnowidz, który bardzo rzadko się myli.
Jest brany do różnych śledztw, aby pomagał szukać ofiar i dzięki jego wskazówkom udaje
się je odnaleźć.. Przewidział też m.in. Katastrofę w Smoleńsku, ale niestety nikt go nie
słuchał. Wiem, że piszę trochę nieskładnie, ale jestem oszołomiona filmikiem, który przed
chwilą zobaczyłam. Oglądając go miałam dreszcze. Normalnie olałabym sobie głupią
przepowiednię, bo nie wierzę we wróżki, ale pan Jackowski jest wyjątkiem. Uważam, ze
skoro już tyle razy miał rację, to i teraz niestety, mówi prawdę. Zresztą, sami zobaczcie.
www.youtube.com/watch?v=SDSWNWsOVE4
Co Wy na to?
Wiem, ze większość z Was się nie przejmie, ale może inni się trochę zastanowią? Chodzi tu
o trzeźwość patrzenia na życie.
Popatrzcie. Każde pokolenie przeżywało jakieś tragedie. Czy to I, czy II wojna światowa,
okupacje itp. W dalszych czasach różnego rodzaju walki, podczas których ludzie cierpieli.
Tylko nasze pokolenie, chodzi mi o Polskę, jak narazie spokojnie sobie żyje.
Nie chcę być złym prorokiem, ale ostatnie wydarzenia mówią same za siebie. I aż mnie
korci, zeby zahaczyć o Katastrofę w Smoleńsku, podać Wam najnowsze informacje, ale...
Zastanawiałam się nad tym i swierdzam, ze lepiej schować dumę do kieszeni i nie
wywoływać sporów. Właśnie przez takie zachowanie - przez drążenie tematu i
rozsprzestrzenianie faktów - może dojść to tej strasznej wojny. A ja wojny nie chcę.

Co sądzicie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • thuskawka Re: Pan Krzysztof Jackowski i jego przepowiednia 08.05.10, 12:04
      kosz
      • angelina5 Re: Pan Krzysztof Jackowski i jego przepowiednia 08.05.10, 12:07
        Taaa to się nazywa patrzenie na życie przez różowe okulary uncertain Takie jak Ty mają dobrze,
        ale kiedy przychodzi co do czego... Z resztą, nie będę tracić czasu
      • gosika11x WEJDŹ 08.05.10, 12:16
        JA TEŻ SIĘDZE W TAKICH ŻECZACH GDZIE PISZĄ O WOJNIE I O KOŃCU ŚWIATA CHOĆ
        OCZYWIŚCIE WOLE TO DRUGE.JA TAKŻE SIĘ BOJE,CHOĆ WIEM ŻE CO MA SIĘ
        ZDARZYĆ TO SIĘ ZDARZY.CZESTO CZYTAM O NOSTRADAMUSIE I TAKŻE PISZE ZE ROK
        2010 BGEDZIE FATALNEY...angryscared
        • sandrolaxd Re: WEJDŹ 08.05.10, 12:24
          gosika11x napisał(a):

> JA TEŻ SIĘDZE W TAKICH ŻECZACH GDZIE PISZĄ O WOJNIE I O KOŃCU ŚWIATA CHOĆ
          > OCZYWIŚCIE WOLE TO DRUGE.JA TAKŻE SIĘ BOJE,CHOĆ WIEM ŻE CO MA SIĘ
          > ZDARZYĆ TO SIĘ ZDARZY.CZESTO CZYTAM O NOSTRADAMUSIE I TAKŻE PISZE ZE ROK
          > 2010 BGEDZIE FATALNEY...angryscared
          pisze się rzeczach ;ppp
          • theblair [...] 08.05.10, 13:22
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • music11 Re: Pan Krzysztof Jackowski i jego przepowiednia 08.05.10, 12:14
      Ja nie chce tak umierać.Nie tak szybko..gdy skończe 18 lat wyjade z rodzicami do
      Chin...jak najszybciej !tongue_out Ja w to wierze.Ale żeby wojna była w 21 wieku!?hm...w prawdzie
      mówiąc boje sie.Teraz mówią że jesienią ma sie coś strasznego wydarzyć,jeszcze bardziej
      strasznego niż tragedia w Smoleńsku!
      • music11 Re: Pan Krzysztof Jackowski i jego przepowiednia 08.05.10, 12:15
        I żeby np. w Warszawie gdzie jest dużo ludzi np. na ulicach...tak poprostu zaatakowano?
        hm...kto rozpocznie ta wojne?
        • misska666 Re: Pan Krzysztof Jackowski i jego przepowiednia 08.05.10, 12:34
          co bedzie to bedzie. a co do tragedii w smoleńsku, to Jackowski sam powiedział,
          że tego nie przepowiedział...wiec nie ma co sie doszukiwać drugiego dna ;d
          Nostradamus też tego nie przepowiedział, mówie uprzedzając wasze pseudomądre posty.
    • karolcia741 Ja też wojny nie chcę! Pierdolona polityka 08.05.10, 12:34
      Polityka wszystko miesza. Skurwysyny jebane. Wszystko wywołają a potem spierdolą
      za granicę a niewinni ludzie będą cierpieć. Otóż to jest w naszych czasach
      sprawiedliwość.
      • angelina5 Re: Ja też wojny nie chcę! Pierdolona polityka 08.05.10, 12:47
        Masz rację, to właśnie cholerna polityka często prowadzi do zguby
    • hienita Re: Pan Krzysztof Jackowski i jego przepowiednia 08.05.10, 12:36
      jestem wstrząśnięta crying(( ja che żyć!!!scianasciana
    • blondzia Re: Pan Krzysztof Jackowski i jego przepowiednia 08.05.10, 12:45
      Ja też nie chcę wojny giną ci najbliżsi i to w bólu a ty możesz być tego
      świadkiem nie wyobrażam tego sobie ,że na moich oczach ginie ktoś kogo kocham i
      cierpi !

TO JUŻ CHCE KONIEC ŚWIATA ALE WOJNY NIE !

Dużo słyszałam na temat wojny ,że Polska ma walczyć z Wielką Brytanią a Rosja z
      Japonią crying

I dużo się mówi o tym po katastrofie w Smoleńsku sciana

Bardzo to wszystko przeżywam indifferent Co ma być to będzie trudno indifferent zginę i będzie
      plus nie będę może pisała matury ani egzaminów gimnazjalnych i się stresowała
      ale wolałabym je pisać niż umrzeć shockscared
    • minka95 Re: Pan Krzysztof Jackowski i jego przepowiednia 08.05.10, 12:45
      Wierzę w to i się boje...jesteśmy bez prezydenta więc to jest idealna chwila
      żeby nas zaatakowac...
    • angelina5 Powiem jeszcze coś 08.05.10, 12:46
      Może nie na temat, ale dobra. Gdyby nie drążenie historii związanej z Katyniem, nie
      doszłoby do tragedii w Smoleńsku. Po co było rozdrapywać stare rany? Czy nie lepiej
      zapomnieć i spokojnie żyć? Czy nie lepiej jest się zjednoczyć?
      Wojny wynikają tylko z głupoty ludzkiej. Trzeba znać historię, aby nie powielać
      związanych z nią błędów. Ludzie niczego nie nauczyli się po I wojnie światowej i wywołali
      drugą. Modlę się, aby jednak tej trzeciej nie było... Ale niestety istnieje możliwość, ze
      będzie i trzeba być na to przygotowanym. Nic nam nie da udawanie, że wszystko jest OK
      • scarletrose Re: Powiem jeszcze coś 08.05.10, 13:57
        Tak, trzęśmy portkami ze strachu, gromadźmy zapasy i módlmy się do Boga, żeby
        nie było III wojny, bo zaraz źli Ruscy/Niemcy/Włosi czy kto tam chcesz na nas
        napadną!
        Udawanie, że wszystko jest OK? My nie udajemy, wszystko po prostu jest
        ok
        . To wzbudzanie tej durnej, nieuzasadnionej paniki nie jest ok.
    • iheartjustinb wojna wcześniej czy później będzie. 08.05.10, 12:52
      nie trzeba być jasnowidzem, żeby to wiedzieć.
    • katsuumi_17 Re: Pan Krzysztof Jackowski i jego przepowiednia 08.05.10, 12:54
      angelina5 napisał(a):

> Właśnie przez takie zachowanie - przez drążenie tematu i
      > rozsprzestrzenianie faktów - może dojść to tej strasznej wojny. A ja wojny nie
      > chcę.
      >
      > Co sądzicie na ten temat?

O właśnie! Przez drążenie tematu może dojść do niepotrzebnych sporów i wojny. Więc
      dlaczego dalej drążysz temat katastrofy? Ja nie widzę żadnego powiązania z tą katastrofą,
      żadnego. W przepowiednię pana Jackowskiego wierzę, z resztą każdy, kto choć trochę
      logicznie myśli może się domyśleć, że wojna może wybuchnąć w każdej chwili. To
      wiadome. Ale dlaczego od razu wiążesz to z katastrofą w Smoleńsku? Wojna może
      wybuchnąć z różnych powodów, jest wiele międzynarodowych konfliktów, dlaczego
      uważasz, że dotknie akurat Polski? Katastrofa w Smoleńsku to był WYPADEK, nie
      wymyślaj kolejnych teorii spiskowych. Wojna to rzecz naturalna, na świecie jest kilkaset
      krajów, w których może do niej dojść i w którą zaangażuje się wiele krajów. Moim zdaniem
      za bardzo chcesz dowieść, że w Smoleńsku miał miejsce zamach. Pamiętaj, że to właśnie,
      jak sama napisałaś, przez takie drążenie sprawy ludzie mogą rozpocząć konflikt. Mamy
      teraz dobre stosunki z Rosją- a jeśli Polacy będą chcieli im wmówić, że to był zamach,
      choć oczywistym jest, że to nie prawda, wcale się nie zdziwię, że w końcu Rosja będzie
      miała dość. Proszę cię, skończ te głupie domysły, bo wydaje ci się, że robisz dobrze, ale
      sama to wszystko nakręcasz. Zrozumiałabym, gdyby to, co piszesz o katastrofie w
      Smoleńsku było prawdą. Ale po co Rosjanie mieliby zabijać naszego prezydenta, no po
      co? To nieludzkie. A obecni Rosjanie są tylko potomkami tych, którzy mordowali Polaków i
      wykorzystywali w obozach pracy. To zupełnie inny naród, jestem pewna, że oni chcieliby
      się odciąć od tamtych wydarzeń, bo to zupełnie inni ludzie. Nie oceniaj po tym, co było
      kiedyś. To już przeszłość.

Uważam, że ten filmik w niczym nie dowodzi tego, że katastrofa w Smoleńsku nie była
      przypadkiem. To dwie zupełnie różne rzeczy. Poza tym ten jasnowidz mówił o wojnie za
      najbliżesz kilkanaście lat, wiązał to bardziej ze sprawą Ameryki, która straci swą pozycję na
      rzecz np. Chin, co też jest logiczne- gdyż Chińczyków jest ponad miliard, chyba nawet 1,5
      miliarda. Mają z kogo zrobić największą armię na świecie, a więc przyszła ich dominacja na
      świecie jest kwestią czasu. Pozdrawiam!
      • angelina5 Re: Pan Krzysztof Jackowski i jego przepowiednia 08.05.10, 13:06
        To z czym ja wiążę fakty jest tylko moją własną sprawą. Mogłabym poprzeć moją tezę
        wieloma argumentami i informacjami, które ostatnio znalazłam, ale nie zrobię tago,
        ponieważ wszystko sobie przemyślałam i nie chcę drążyć tematu. Z jednej strony
        chciałabym, aby o faktach dowiuedziało się więcej osób, żeby to wszystko nie było
        branbe jedynie jako przypadaek, ale z drugiej strony, jak już wcześniej napisałam, wolę
        schować dumę do kieszeni i spokojnie żyć. Już i tak za dużo osób zaczyna interesować się
        tą sprawą... Własnie przez takie coś moze być wojna.
        Dobra kończe już, bo zaczełam zmierzać do czegoś, o czym nie chciałam mówić.

A to jest wątek o tym, że być może, na szczęście nie na 100% może być wojna, a nie o
        katastrofie w Smoleńsku.

Chciałabym, żebyśmy się zjednoczyli, dopóki nie jest jeszcze na to za późno... A drążenie
        historii w tym nie pomoże, nic nie da.
        • katsuumi_17 Re: Pan Krzysztof Jackowski i jego przepowiednia 08.05.10, 13:37
          Jeśli nie odniesiemy tego do historii, twoje oskarżenia Rosjan są jeszcze bardziej
          bezpodstawne i niedorzeczne. Ja już kończę dyskusję. A jeśli to, z czym wiążesz ten filmik
          jest twoją sprawą, to nie staraj na siłę udowodnić ludziom, że się mylą.
      • theblair katsuumi_17 08.05.10, 13:26
        oo dokładnie! Katsuumi ma rację! I proszę cię angelina5 nie doszukuj się już
        żadnych dziwnych rzeczy i przestań roztrząsać tę sprawę.
    • heyyeah Osz kurna. Znowu ty! Tłumaczyłam ci to już! 08.05.10, 13:21
      • diamond_girl12 Re: Osz kurna. Znowu ty! Tłumaczyłam ci to już! 08.05.10, 13:27
        Kurrr.... Co ty masz dziewczyno z tą wojną?! Niby dlaczego ona miała by być?! Cholera... nerwy mi puszczają... kosz. Niech Kot Cię zablokuje.
        • angelina5 Re: Osz kurna. Znowu ty! Tłumaczyłam ci to już! 08.05.10, 13:36
          WOLNY KRAJ
          • diamond_girl12 Re: Osz kurna. Znowu ty! Tłumaczyłam ci to już! 08.05.10, 13:45
            angelina5 napisał(a):

> WOLNY KRAJ

No właśnie jesteśmy wolni. Nie jesteśmy w niewoli więc skąd pomysł że będzie wojna. Jak napisała katsuumi_17 - dzisiejsi Rosjanie to jedynie potomkowie, ludzi którzy zabijali 70 lat temu. Nie ma powodu żeby ta sprawa się powtórzyła. Jeżeli tylko Kaczyński nie będzie dalej wyciągał pochopnych wniosków to nic się nie stanie. Nie, nawet z tym nie będzie wojny, mogą jedynie popsuć się trochę stosunki Polsko- Rosyjskie, to wszystko.
    • nikaa_ ee tam. 08.05.10, 13:23
      akurat.
    • lady_cat Pan Krzysztof Jackowski i jego przepowiednia 08.05.10, 13:36
      ale to nagranie pochodzi z piątego grudnia. czyli przewidział wojnę na 2OO9r. , a jej nie
      było. nie wiem co o tym myśleć ... wojna prędzej, czy później będzie kiedyś w
      przyszłości... nie chciałabym widzieć krwi, tysiące zabitych ludzi. wczoraj oglądałam katyń
      ze swoją klasa, koniec jest drastyczny ... obejrzeć to na filmie to coś innego, niż na żywo.
      modlę się tylko, by nie było trzeciej wojny. ;/
      • lady_cat Pan Krzysztof Jackowski i jego przepowiednia 08.05.10, 13:41
        jejq, dobra katsuumi ma rację. c :
        i dodała chyba nadzieji i wiary tym osobom, co się obawiają tak ...
    • scream_ . 08.05.10, 13:37
      mam nadzieje że to nie prawda ...
      ja kurwa wojny nie chce , ja pierdole -,-
    • messalina W napisy na nakretce tymbarka tez wierzysz? 08.05.10, 13:46
      Spokojnie sobie zyje?!
      Jak bylo przed 89'? Przeciez Polska jest tak naprawde wolna od 21 lat. Moim zdaniem to
      niewiele, ale jesli masz inne zdanie, gwarantuje, ze szybko osiwiejesz.
      Nie wierze w to.

A co do wojny... Dobrze, ze nie napisalas o Smolensku. Z pewnoscia przez takie
      stwierdzenie, na rozowym portaliku, wywolalabys III wojne swiatowa.

Obawiam sie, ze gdyby spojrzec ci w ucho, ujrzalabym sznurek, ktory przytrzymuje
      drugie. Smutne...

Ave.
      • edysia ... 08.05.10, 13:54
        On przecież to przywidywał na rok 2008... I co?? Jakoś nic się nie wydarzyło...
        Nie wszystko co mówi musi być prawda...
        Może i kilka z jego przepowiedni sie sprawdziło, ale nie WSZYSTKIE!!
        Jakoś nadal wojny nie ma chociaż według pana Jackowskiego miała wybuchnąć dwa
        lata temu...
        A poza tym to wszystkie kraje teraz nie chcą wojny i dążą do zjednoczenia i
        przyjaźni....
        Np. tak Rosja... Tak przyznała się do tego coś się kiedyś wydarzyło, ale to było
        KIEDYŚ !! Teraz chcą to zmienić !!! chcą pokazać, że się zmienili!! Ze teraz to
        jest juz inny kraj i nie chcą wracać do przeszłości..
        Szczerze to ja nie wierzę w to co mówi bo przecież na świecie co chwile zawirane
        są różne traktaty pokojowe itp... Każdy kraj dąży do dobrych stosunków....
    • rosaliee kurwwa no . 08.05.10, 13:50
      co wy sie macie z ta wojna ?

dla mnie to jest glupota .

moze wojna bedzie, moze nie .

nic nie mozemy z tym zrobic. ;/

i dajcie juz spokoj z tym calym Smolenskiem.

minal juz miesiac, a wy dalej macie z tym problem ;/
    • scarletrose Ile można o tym samym? 08.05.10, 13:51
      Pilot zawinił, samolot spadł i rozbił się - bywa. Niejedna już katastrofa
      lotnicza miała miejsce w historii świata, a to że na pokładzie Tu-154 leciała
      cała śmietanka naszego kraju nie oznacza, że od razu ma dochodzić do wojny.
      Jakiś jasnowidz sobie to przewidział? Straszne! Każdy z nas mógłby
      stwierdzić, że biorąc pod uwagę słabe wyszkolenie pilotów wojskowych i starą
      maszynę w najbliższym czasie może dojść do katastrofy, więc mało co mnie
      obchodzi "dar" pana Jackowskiego.

"Trzeźwość patrzenia na życie" powiadasz? Trzeźwe patrzenie na życie to
      nie wierzenie w jakiejś przepowiednie i tym bardziej nie wymyślanie
      teorii spiskowych ani kolejnej wojny światowej! Rozbili się, zginęli, pochowano
      ich. I tyle. Powtórzę chyba po raz setny: katastrofa w Smoleńsku była
      wypadkiem
      . Po co siać tę cholerną panikę, tworzyć w swych umysłach jakieś
      straszliwe pomysły nt. przyszłości?

I wybacz, ale te teksty "każde pokolenie przeżywało jakieś tragedie, nasz kraj
      ciągle był najeżdżany przez wrogów etc." kompletnie nie robią na mnie wrażenia.
      To jakiś typowo pesymistyczny tok myślenia, wręcz śmieszny.
    • bouche2 Re: Pan Krzysztof Jackowski i jego przepowiednia 08.05.10, 13:55
      przestań pisać takie durnoty!
      już nie mogę tego czytać; ileż mozna rozstrząsać to, co już dawno powinno być
      tematem zamkniętym?
      cały czas jest wojna, jakbyś nie zauważyła. w Afganistanie, Iranie, Iraku, była
      w Gruzji, w Strefie Gazy.
    • yourbadream Nie nakręcaj ludzi z tą katastrofą i wojnami! 08.05.10, 14:26
      Sama rozgrzebujesz jakieś idiotyczne teorie spiskowe! Szukasz dziury w całym! I
      straszysz ludzi, nakręcasz ich.
      Skąd ty bierzesz te swoje informacje o katastrofie? Zajmij się własnym życiem i
      czekaj na potwierdzone wiadomości.
      Każdy trzeźwo myślący człowiek wie, że wojna prędzej czy później wybuchnie. To
      wiadomo z historii i jak z historii wiadomo nie da się tego uniknąć, bo ludzie
      są głupi.

Żyjmy normalnie. I nie wybierajmy Kaczora na prezydenta, bo będzie toczył
      politykę antyrosyjską i proamerykańską, jak to czynił jego brat i jak czynili to
      obaj, przed tym jak PO wygrało wybory.
      • yourbadream Jackowskiego nie słucham. 08.05.10, 14:28
        Moja wiara w Boga mi nie pozwala na słuchanie przepowiedni ludzi. Co wcale nie
        oznacza, że nie wierzę, iż to potrafi.
    • marsjanka115 -.-" 08.05.10, 14:30
      nudzi się ludziom i bzdury wymyślają ;D
    • angelina5 "Przyjacielska" Rosja 08.05.10, 21:02
      Mówicie, że Rosja dąży do zjednocznia, że to nie jest już ten sam kraj, co nył kiedyś. A
      Gruzja? Czy Rosjanie nie zaatakowali Gruzji?
      Dla mnie to zdziczały naród, mam takie poglądy a nie inne.
      • scarletrose Re: "Przyjacielska" Rosja 08.05.10, 21:03
        Zdziczały? Mvahaha! A Polacy to pijacy, moja droga.
      • bez.urazy Re: "Przyjacielska" Rosja 08.05.10, 21:55
        angelina5 napisał(a):

> Mówicie, że Rosja dąży do zjednocznia, że to nie jest już ten sam kraj, co nył
        > kiedyś. A
        > Gruzja? Czy Rosjanie nie zaatakowali Gruzji?
        > Dla mnie to zdziczały naród, mam takie poglądy a nie inne.
        Sorry, ale Polska i Gruzja to co innego. My mamy z Rosją zupełnie inne stosunki,
        dziewczyno! Czy Ty wgl masz jakiekolwiek pojęcie na temat polityki, czy tylko kierujesz się
        stereotypami wyniesionymi z domu?
    • angelina5 Usuńcie ten wątek 08.05.10, 21:05
      Usuńcie, bo nie jestem w stanie dalej czytać tych w większości pustych komentarzy.
      Gówno wiecie, a się wypowiadacie.

Świata nie zmienię. Chciałam co niektórych po prostu uświadomić, ale to jak rzucanie
      grochem o ścianę. Już nie będzie takich wątków.
      • scarletrose Re: Usuńcie ten wątek 08.05.10, 21:09
        Jak ja lubię te dziewczyny, co myślą, że zeżarły wszystkie rozumy świata i teraz
        tylko szastają tekstami "gówno wiecie, a się wypowiadacie", no buah ;f
        Przynajmniej jedną mądrą rzecz powiedziałaś: najlepiej usunąć ten wątek.
        • angelina5 Re: Usuńcie ten wątek 08.05.10, 21:11
          Zamknij morde, błagam Cię. Albo nie, powiedz mi jak usunąć swój profil?
          • scarletrose Re: Usuńcie ten wątek 08.05.10, 21:42
            Jakaś Ty kulturalna, uroczo się zrobiło c: Chcesz usuwać profil? To się nazywa
            tchórzostwo. A ja Ci nic nie powiem, bo jestem pusta i tępa, jak to sama
            określiłaś, ojoj.
    • angelina5 Ostatnie pytanie 08.05.10, 21:06
      Jak usunąć własny profil? Mam nadzieję, że się da, bo nie mam zamiaru przebywać wśród
      tak pustych i ograniczonych małolat
      • trzpiotka Nie rób tego 08.05.10, 21:24
        Co niektórzy naprawde są tu dziwni. Wypowiadają się o czymś, o czym nie mają zielonego
        pojęcia i na dodatek obrażają tych, którzy dysponują pewną wiedzą. Zostań na Kotku,
        proszę smile Podziwiam Twoją wiedzę.
        • trzpiotka Olewać pustaków ;) 08.05.10, 21:28
          A trzymać się garstki osób, które cos o życiu wiedzą.

Ja Cię popieram we wszystkim. Nic dodać nic ująć.
          • angelina5 Pewnie masz rację 08.05.10, 21:31
            wink
      • realistic angelina5, czekaj. : 08.05.10, 21:48
        3 wojny światowej nie będzie

czemu?
        bo jest takie coś jak NATO
        czemu ludzie o tym zapomnieli....

dzięki temu, że jesteśmy w NATO, jeżeli ktoś nas zaatakuje to z innych państw
        zostaną wysłane bronie, pomoce itp. dla nas!

smile
    • kardolina Re: 08.05.10, 21:19
      zabawne, że mówiąc o każdym pokoleniu, masz na myśli tylko XX wiek.
      rzeczą ludzką jest się mylic. więc ten jasnowidz od siedmiu
      boleści równie może się mylic, a rozsiewanie paniki na pewno w niczym nie pomoże.
      • karmel_ . 08.05.10, 21:28
        no cóz . ja w to nie wierzę .
    • hayles właśnie drążysz ten temat... 08.05.10, 21:34
      • pretty_lady wojna. 08.05.10, 21:36
        strasznnnee ; CC

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka