fungirl627 09.05.10, 15:01 hey Mam bardzo jasną cerę, a na mojej twarzy jest bardzo dużo Piegów których nienawidzę.! Jak mogę się ich pozbyć bez używania pudrów itp. kosmetyków (mam alergię więc nie mogę)... ? z góry dzięki (jeżeli już było to KOSZ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Piegi :/... 09.05.10, 15:05 Nie da się ich pozbyć na stałe. Jedynie możesz zakryć je kosmetykami, ale tego nie polecam, bo piegi dodają uroku i oryginalności, ciesz się z nich . Odpowiedz Link Zgłoś
miss1111 Re: Piegi :/... 09.05.10, 15:12 katsuumi_17 napisał(a): > Nie da się ich pozbyć na stałe. Jedynie możesz zakryć je kosmetykami, ale tego > nie > polecam, bo piegi dodają uroku i oryginalności, ciesz się z nich . ona ma racje po prostu je polub Odpowiedz Link Zgłoś
paramore2788 Re: Piegi :/... 09.05.10, 18:12 Też mam ten problem. I nie piszcie jej żeby je polubiła, nie próbujcie zmieniać jej zdania. To jest jej opinia. A co do katsuumi_17 to mówisz tak bo pewnie ich nie masz. Gdybyś je miała też byś narzekała. Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Piegi :/... 09.05.10, 15:07 Szczerze? Nie mam pojęcia. Jednak uważam, że piegi są bardzo ładne i nie ma potrzeby żeby je jakoś "zatuszować' Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Piegi :/... 09.05.10, 15:13 dobra , dobra ... piegi dodają uroku sralalala .... ale ona chce się ich pozbyc .... radzę unikac słońca ... noś jakieś czapki z daszkami czy coś .... podobno pozytywne efekty przynosi "wywabianie" cyryną Odpowiedz Link Zgłoś
xx_crazyy_xx Re: Piegi :/... 09.05.10, 15:10 jeśli masz tego dużo na buzi to współczuję ale jeżeli trochę to zazdroszczę dla mnie fajnie to wyglada ale nie wieem jak zlikwidować Odpowiedz Link Zgłoś
kama.xd Re: Piegi :/... 09.05.10, 15:18 Macie racje. Piegów nie da się pozbyć, ale można je rozjaśnić. Można ogórka pokroić w plastry i kłaść na twarz itp. Odpowiedz Link Zgłoś
4 gó.wno prawda. x d da się pozbyć . x d 09.05.10, 15:18 A własnie że da się ich pozbyć , moja kumpela miała bardzo dużo piegów. Zaczęła używać jakiegoś kremu i wszystko jej zeszło , ale nie szybko , jeszcze ma troszkę ale prawie wcale , trzeba być cierpliwym bo ona go używa już chyba rok. Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: Piegi :/... 09.05.10, 17:25 możesz użyć zelu z rokitnika, jeśli tak bardzo nienawidzisz swoich piegów. Odpowiedz Link Zgłoś
nieosiagalnaxd Re: Piegi :/... 09.05.10, 17:25 Też mam jasną skórę i piegi. Kiedyś nawet miałam taki krem, ale jakoś tak wyszło,że przestałam go używać. Kiedy tylko wychodzi słońce, to mam ich po prostu multum ! Ale jakoś się tym nie przejmuję. ; ) Może jakiś krem ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Piegi :/... 09.05.10, 18:35 Jak ja bym chciała mieć piegi! Są urocze. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudencja sokiem z cytryny podobno. 09.05.10, 18:46 tak czytałam, ale tez mam piegi wprawdzie niewiele, ale czasem wyglądaja naprawdę dziewczęco i uroczo niektórym chłopcom podobają się piegi ;> Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: sokiem z cytryny podobno. 09.05.10, 18:52 ty to jeszcze ja jestem ruda ( chociaz teraz na brąz sie przefarbowałam ) i mam całą twarz w piegaach mam je na rękach i na ramionach . masakra totalna ! i idę na laserowe wybielanie pod koniec czerwca ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet Re: sokiem z cytryny podobno. 11.05.10, 17:49 Mi ktoś tam powiedział że gdy się mocniej opalisz to znikną ale nie wiem czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
kissandcontrol Re: Po co.? piegi są fajne. chciałabym mieć. ;] 11.05.10, 18:03 własnie! ja mam nie tak zbyt duzo kiedys tez ich nie nawidziłam probowałam tych róznych maseczek itp., ktore i tak nie działały a teraz nie oddałabym ich tzn.piegów za żadne skarby ) xD Odpowiedz Link Zgłoś
happy_girl27 Re: Po co.? piegi są fajne. chciałabym mieć. ;] 12.05.10, 17:00 Ja tez mam troszkę piegów ;d Słyszałam o maseczce ale jeszcze nie próbowałam: potrzeba: kilka truskawek cytrynę Rozgnieć truskawki i dodaj kilka kropel soku z cytryny. Następnie nałóż maseczkę na twarz i po ok. 10-15min zmyj ją Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Piegi :/... 12.05.10, 17:10 Też je miałam w zesazłe lato.. ale znikły.. Podejrzewam że wrócą.. -.- Cytryna pomaga tylko na "trochę".. Piegi mi zjaśniały ale potem znowu stały się ciemniejsze i było ich więcej! ;x No ale znikły.. oprócz takiego jednego który został na moim nosku.. wygląda jak pieprzyk.. : )) Odpowiedz Link Zgłoś