10.05.10, 16:54
Jaką macie klasę? Zabawną, fajną, a może niezgraną? Opowiadajcie. smile
Ja osobiście mam strasznie niezgraną klasę, chłopacy nawet boją się czy wstydzą zagadać
do dziewczyn z mojej klasy, a jak już coś powiedzą to jakieś przezwisko lub coś
podobnego...

Nie sprawdzałam czy jest taki temat, sorki.
Jeśli był - to kosz.
Obserwuj wątek
    • anana97 SzAł CiAł <33 10.05.10, 17:44
      moja klasa jest the best ale, jak przychodzi co do czego gotowi są siebie zabić
      za drobne błędy bądź pomówienia....nie narzekam na nich bo wiem że, nawet w
      mojej budzie są gorsze...devildevildevil każdy jest inny i trzeba to uszanować
      ...a, jeśli chodzi o chłopaków i ich stosunek do nas do płci pięknej to marny u
      większości tylko chcą się z nas nabijać ale, są i tacy którzy zapraszają do
      tańca i są gotowi pocałowaćkisskisskisskisskiss KONIEC
      • zakochana_w_th Re: Klasa. 10.05.10, 17:54
        Hmmm.. pierwsza z której się wypisałam była tragiczna i lubiłam z tamtąd tylko jedną dziewczyne. Teraz jestem w o wiele fajniejszej, może nie jestesmy idealnie zgrani czy coś, ale jest okej. Bynajmniej ja ją lubię.
        • stokroteczka11 było. c: 10.05.10, 17:55
          koszyczek. ;3
    • lolcia15 Re: Klasa. 10.05.10, 17:58
      moja klasa jest czadowa big_grin
      można z nią robić wszystko a na lekcjach jest z nią bardzo śmiesznie tongue_out
    • idiotka_ Re: Klasa. 10.05.10, 18:01
      różnie bywa. czasami niektóre osóbki z mojej klasy chcę wręcz udusić, ale
      czasami świetnie się dogaduje.
    • magdaaaa Re: Klasa. 10.05.10, 18:10
      Nasza klasa jest... jakby to określić.. dziwaczna. Jedni są spokojni, inni
      potrafią tak zagadać nauczycieli, że oni zapomną, że mają prowadzić lekcję.
      Niektórzy wznoszą okrzyki typu "Hurraa"kiedy dowiadują się, że są zagrożeni na
      koniec. Pani od j. polskiego powiedziała, że nigdy w życiu takiej klasy nie
      znała ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka