kararock 11.05.10, 18:54 czytał może ktoś z was tą książkę, bo z recenzji fajna się wydaje, ale chciałabym wiedzieć co wy myślicie na jej temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7_things Re: "Piękne Istoty" 11.05.10, 19:00 Przykro mi, nie czytałam tej książki Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: "Piękne Istoty" 11.05.10, 19:00 ja nie czytałam ale fajny ma tytuł musze przeczytac Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Re: "Piękne Istoty" 11.05.10, 19:07 Nie , nie czytałam . Właśnie wygoogluję sobie ten tytuł i sprawdzę o czym jest . Może mnie również zachwyci ? Ale muszę przyznać , że tytuł jest taki magiczny , bardzo mi się podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: "Piękne Istoty" 11.05.10, 19:19 właśnie wczoraj sobie kupiłam i mam zamiar potem zabrać się za czytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: "Piękne Istoty" 11.05.10, 20:20 Może być, ale czytalam lepsze; ) Jestem dopiero w połowie ksiązki i nie wiem czy koniec bd przewidywalny, ale książka typowa dla nastolatków; )) mozesz przeczytac; p Odpowiedz Link Zgłoś
betty570 Re: "Piękne Istoty" 12.05.10, 18:26 Też czytałam tą książkę i uważam że jest niezbyt przewidywalna (z właszcza porównując do książek tego gatunku) Ja bardzo polecam!!! Mnie w sklepie sama okładka się podobała Obejrzyj zwiastun: www.youtube.com/watch?v=hrVl6pq1gNE Odpowiedz Link Zgłoś
i_like_my_photo Re: "Piękne Istoty" 12.05.10, 20:24 jest świetna! właśnie ja czytam i jestem wprost zachwycona! radze ci ja przeczytać! nie zastanawiaj się ani chwili dłużej tylko leć do najbliższego sklepu i ja kup! teraz! zaraz! już! polecam ci bardzo gorąco, że aż parzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś