lucuch. 15.05.10, 17:18 Czy Wam też tak strasznie doskwiera samotność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwkaa13 Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 18:04 niee dobrze się czuje sama ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 19:41 Nie ! ;d Nie czuje sie samotna... Ehh. Nie potrzeba mi narazie chlopaka... Mam przyjaciol i mi wystarczy. ) Odpowiedz Link Zgłoś
dom_998 Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 19:51 Jeszcze nigdy nie miałam chłopaka i nie wiem jak sie wtedy czuje ,ale myślę ,że mi jest dobrze bez chłopaka chociaż czasami marze o pocałónku ... Odpowiedz Link Zgłoś
variablee Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 17.05.10, 21:33 hm...może czasem. ale mam przyjaciół którzy zawsze mnie rozweselą i jest dopsz. jakoś nie czuję potrzeby aż tak wielkiej do bycia z kimś. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 mnie to jakoś nie rusza xd 16.05.10, 14:38 jestem samotna i nie potrzebuję żadnego chłopaka do szczęścia xd mam przyjaciół i to wystarczy. a w ogóle to u mnie w okolicy są sami debile że aż nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellla95 Re: mnie to jakoś nie rusza xd 17.05.10, 21:30 Byłam niedawno z fajnym chłopakiem , po długim chodzeniu zerwał ze mną i złamał mi serce . Każdy tak robi ... dlatego teraz nie szukam , i nie chce mieć żadnego chłopaka , nie jest mi potrzebny do szczęścia ... Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 17:20 Nie, dobrze, a nawet świetnie mi samej.! Chociaż, czasem brakuje mi 'tego kogoś' ,ale to tylko czasem i tylko chwile A Ty nie przejmuj się, wkońcu napewno znajdziesz kogoś Odpowiedz Link Zgłoś
deee_rf Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 17:22 nie . na razie ... Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatebow Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 17:25 a mi tak, doskwiera... ecch . Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatebow Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 17:26 ze względu na chłopaka - tak, ale ze względu na koleżanki- nie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 17:25 nie. jest mi dobrze samej. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi ojejej... i to strashnie ;c 15.05.10, 17:27 nie, nie doskwiera. Przecież mam koleżanki, nje? Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: ojejej... i to strashnie ;c 15.05.10, 17:30 a tam koleżanki.... ; P Z Koleżankami nie robisz niektórych rzeczy ; P Ale nie, nie doskwiera mi. Może trochę brakuje mi jednego chłopaka, ale on mieszka 120 km ode mnie ;< Aleee, od czego są środki komunikacji ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmarzona_evka Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 17:32 No i to jak;/ Z jednej strony cieszę się, że nie mam chłopaka, ale z drugiej mi tego brakuje. No bo która dziewczyna nie chciała by mieć przy sobie kogoś do przytulenia itd. (nie będe wymieniać...xD) Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 17:49 nie .mam znajomych, którzy mi wystarczają . nie muszę szpanować po szkolnych korytarzach , że mam chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
xprincess nie. 15.05.10, 17:51 to, że jestem sama, to nie znaczy że jestem samotna. nie szukam nikogo na siłę, mam przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 17:54 Nie i na razie wolę pobyć sama... Odpowiedz Link Zgłoś
lawenda12 Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 17:55 Mam 12 lat i wiem że jeszcze na to nie czas wiec nie Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 c : 15.05.10, 18:02 Nie ! Mam czternaście lat. U mnie chłopaki z miasta, lub ze szkoły, nie są tak `ofiarowani że tak powiem w zwiąski. Im tylko zależy na tym żeby się pochwalić kolegom, `zaszpanować`. Znudzi się-rzucam. Chłopacy którzy maja od 12-16 lat, nie wiedza co to znaczy miłość. Nie potrzebuje chłopaka , nie szukam go , w pewnym czasie sam przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
saecularis Re: nie -,- 18.05.10, 19:23 Ja KOCHAM samotność. Nie mogę przebywać cały czas z ludźmi, inaczej staję się delikatnie mówiąc szkodliwa i nieprzyjemna dla otoczenia. Jeśli chodziło ci o miłość, nie szukam drugiej połówki. Świetnie bawię się w swoim towarzystwie. Nienawidzę wszelkich "love story", kipiących romantyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_123 ;) 15.05.10, 18:00 nie jest mi nudno ani nic przyjdzie pora i czas na związek Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 18:00 Mi raczej nie doskwiera. Przecież mam przyjaciół i znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.creme Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 18:01 Nie. Cieszę się życiem. Niezobowiązujące flirty, nienachalny podryw, nieszukanie chłopaka za wszelką cenę - teraz to mój plan w 'miłości'. Odpowiedz Link Zgłoś
andz_98 Buuue tak.!!!! ;( 15.05.10, 18:02 Taaaaaaak .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 18:03 nie mam przyjaciół a facet mi do szczęścia nie potrzebny ;DD ale jak by był to może też było by fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
cleo_sertori Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 18:08 nooo mi troszkę. czasami jestem zazdrosna, że moje koleeżanki mają chłopaka, a ja nie. ale widze też w tym wszystkim plusy! mogę też poflirtowac sobie z innymi chłopakami, a gdybym miała chłopaka to już tego nie mogłabym robic. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 18:11 cleo_sertori napisał(a): > nooo mi troszkę. czasami jestem zazdrosna, że moje koleeżanki mają chłopaka, a > ja > nie. ale widze też w tym wszystkim plusy! mogę też poflirtowac sobie z > innymi > chłopakami, a gdybym miała chłopaka to już tego nie mogłabym robic. Mi tez Odpowiedz Link Zgłoś
lalelaleczka Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 18:12 oj i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 18:12 Mam 18 lat (dopiero w październiku) A jeszcze nie miałam chłopaka, ale jakoś mi to nie przeszkadza a wręcz przeciwnie Czuję się z tym bardzo dobrze. Ale pewnie kiedyś zacznie mi to przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Nie. 15.05.10, 18:12 Nie czuję potrzeby posiadania jakiegoś kompletnie niedojrzałego imbecyla, przy którym prawdopodobnie nawet nie mogłabym być sobą. I zapewne nadal nie będę czuła tej samotności, dopóki naprawdę się nie zakocham, a nie przewiduję tego w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
atate_ Re: Do dziewczyn, które nie są w związku. 15.05.10, 18:13 TAK ! Smutno mi jak koleżanki opowiadają randkach i całują się , a ty nie masz możliwości nawet tego nikomu powiedzieć , bo nikt cie nie zrozumie . Czasem mam ochotę przytulić się do kogoś , ale nie do mamy czy młodszej siostry ... ; C Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowana ;-) 15.05.10, 18:16 Czasami, ale nie narzekam. Momentami chciałabym mieć chłopaka, a czasem nie. Jednak mam przyjaciółki i jest git. ;p Odpowiedz Link Zgłoś