werka197 Re: Pamiętacie W.I.T.C.H ? 15.06.10, 22:41 no pamietam . Mialam z 500 karteczek ^^ ,,,A jesli chodzi o gazedke to kupowalam kazdy numer ;D Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Pamiętacie W.I.T.C.H ? 27.06.10, 11:04 OMG, pamiętam. Chyba nawet mam gdzieś na strychu karteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
forgotten. Re: Pamiętacie W.I.T.C.H ? 27.06.10, 11:10 Pamiętam! Miałam z tym pełno karteczek, gazet. I codziennie to oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pajlov4 Re: Pamiętacie W.I.T.C.H ? 27.06.10, 11:16 no a kto tego nie pamięta? XD nie przegapiłam wtedy rzadnego odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob. Re: Pamiętacie W.I.T.C.H ? 27.06.10, 11:13 oczywiście, kochałam tą gazetkę. pamiętam, że wychodziła co dwa tygodnie w piątek i zawsze rano już jej brakowało. zawsze do szkoły przynosiłam, normalnie takie podniecające to było. skończyłam czytać pod koniec 4 klasy i odrazu poczułam się doroślejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
orginalna W.I.T.C.H ? HIHIHI 27.06.10, 18:12 Omg, pamiętam ! Kupowałam, oglądałam i uwielbiałam ! Ale teraz oczywiście znienawidziłam ! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_arbuza Re: Pamiętacie W.I.T.C.H ? 27.06.10, 23:17 To były czasy Tak... u mnie w szkole to była wielka mania Witcha!! Ale to było tyle lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.12 Re: Witch 28.06.10, 17:45 hej! ja to pamiętam też to lubiałam teraz to cały czas tylko wyżucam te gazety bo co z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
coco_modnisia_ Przepraszam ,że wątek się powtórzył/ 28.06.10, 18:02 szukałam, ale nic nie znalazłam o tym,ale może już go modelatorki usunęły.No cóż przepraszam . Ale jak chcecie to piszcie . Odpowiedz Link Zgłoś
cudna_ Zobacz!!! 28.06.10, 18:08 Tak, ja kiedyś zbierałam wszystko z Witch. Miałam wszystkie numery, te specjalne też i miałam wszystkie karteczki, torby, długopisy, ołowki, piórniki i wogóle miałam cały pokój w takim stylu i miałam takie wielkie plakaty i wygrywałam wszystkie konkursy o nich Ale ja jestem suuuuuuuuuuuper Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Pamiętacie W.I.T.C.H ? 28.06.10, 18:09 Ja juz nie pamiętam w której klasie byłam, ale tez nałogowo czytałam tą gazetę , zbierałam wszystkie gadżety i karteczki ; D Odpowiedz Link Zgłoś
emova.007 taakk. 28.06.10, 18:16 Dobre czasy;d;d kiedy to było;d lalki, karteczki, książki, prezenty, gazety...bosh ;D ;] Odpowiedz Link Zgłoś
avrilka_lavigne O taak 28.06.10, 18:18 Pamiętam.. Ja tak kochałam ta od wody.. A Irmę ! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy oj, pamiętam. 28.06.10, 18:21 uwielbiałam tę gazetkę. była na prawdę świetna. komiksy, prezenty i w ogóle. a teraz nawet WITCH schodzi na psy. chciałam być Will. Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Pamiętacie W.I.T.C.H ? 28.06.10, 18:27 ja pamiętam ;D To był szał ;D Zawsze się bawiłam z koleżankom i ja byłam Will a ona Cornelia ;D Może niekoniecznie "z mocami" ale nawet w coś innego - w szkołę (że my się świetnie uczymy, a Uriah jest taki poje.. xd), albo siostry i że adorują nas Matt i Peter ;D Kochałam to ;D Miałam komiksy od 47 (w biedronce po raz pierwszy zobaczyłam;D) do 120 (jakoś tak, bo mama powiedziała, że szkoda kasy). Teraz uważam, że to faktycznie strata kasy - najpierw kupowałam za 4.80, potem doszło do 5.90 i powiedziałam "STOP" i czytałam skróty na necie, ale potem usunęli tą stronę xd buhahahaha ! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: 28.06.10, 18:28 ojj pamiętam to były czasy miałam całą szafkę tych gazet Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: 28.06.10, 18:36 kupowałam tą gazetę, choć nie nazwałabym jej gazetą tylko komiksem. To była moja ulubiona bajka, leciała na Jetix. haha . : D Odpowiedz Link Zgłoś
katiusia12 w.i.t.c.h a kto nie pamięta? 28.06.10, 19:16 To by było ciekawe cofnąć się w czasie o kilka lat Odpowiedz Link Zgłoś
desire Re: w.i.t.c.h a kto nie pamięta? 30.06.10, 01:06 'Witch to my a w nas potężna jest moc, ratujemy świat przed złem.. ' jeea ! W.I.T.C.H rulezZz ! Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka. Re: Pamiętacie W.I.T.C.H ? 30.06.10, 12:06 Pewnie , że pamiętam , ale ja kupowałam to od zerówki do 2 klasy . ; dd I oglądałam i zbierałam karteczki . ^^ Chociaż karteczki mam do dziś , ale już się nie " wymieniam " . ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka Re: Pamiętacie W.I.T.C.H ? 30.06.10, 12:09 Pamiętam to, te gazetki, a karteczki to już w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Pamiętacie W.I.T.C.H ? 30.06.10, 12:12 Tak pamiętam to! Kupowałam gazetki, zbierałam karteczki i oglądałam w TV, ale to było w 1 klasie podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex tak , kupowałam witch 30.06.10, 19:54 miałam swoją gazetkę w zeszycie o nich , jakieś ich drzewo genealogiczne , etc dobrze wspominam te czasy : D Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Pamiętacie W.I.T.C.H ? 30.06.10, 21:31 gazet nie czytałam , ale oglądałam serial i zbierałam karteczki Odpowiedz Link Zgłoś
unthinkable Re: Pamiętacie 01.07.10, 14:06 oczywiście , że pamiętam . jako dziecko uwielbiałam to czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ Ja!!! 01.07.10, 21:46 Pamiętam ! O .....kiedy to byyyłłłłooooo Miałam obsesję żeby kupować karteczki, pamiętam jak najbardziej cenne były te świecące, bo była tylko jedna taka na zestaw .Albo jak wymieniało się dwie karteczki małe za jedną dużą ! HAHAHA to się nazywa umiejętność handlowanie Ja uwielbiałam Cornelię bo dla mnie była najładniejsza i ona była......chyba od ziemi czy coś w tym stylu Ah... te stare czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ Re: Ja!!! 01.07.10, 21:47 A i jeszcze serial oglądałam na Jetix i kupowałam książki, a nawet miałam bluzkę z Cornelią Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Ja!!! 01.07.10, 21:56 ahh .< ,33 Kochałam W.I.T.C.H.A . . ahh .. te dawne czasy .. uwielbiałam Corneliee. < ,3 miałam lalki z nimi . bluzki . . i wogg .. taka megga fanka byłam ! XD no i oczywiście , że zbierałam karteczki .. potem jak mi sie to znudziło , sprzedawałam to wszystko , na podwórku , mniejszym ode mnie . ; - dd PS .Świetny wątek ! . Odpowiedz Link Zgłoś
coco_modnisia_ Do cuukierkova :D 02.07.10, 21:54 Thx Fajnie że komuś się spodobał Odpowiedz Link Zgłoś
avriltoja HIHIHI 01.07.10, 22:57 no jasne też kupowałam ) ah...stare dobre czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 No ba! :D 02.07.10, 21:58 Kurde, mam jeszcze w szafce gazety. xD I karteczkami się wymieniało z koleżankami.. Ach.. Stare, dobre czasy. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa_xd Re: Pamiętacie W.I.T.C.H ? 02.07.10, 21:56 tak,kupowałam to i zbierałam z tego karteczki......byłam wtedy w 2 klasie Odpowiedz Link Zgłoś
smile23 Re: Pamiętacie W.I.T.C.H ? 02.07.10, 22:00 kupowałam , zbierałam i oglądałam serial Odpowiedz Link Zgłoś
jb002 : Pamiętacie W.I.T.C.H ? HIHIHI 02.07.10, 22:00 O tak miałam aż 2 segregatory Odpowiedz Link Zgłoś