majullo Re: Test. 20.05.10, 20:39 1.A 2.D 3.szkoda mi go 4.nie 5.w paczce nie,ale w klasie tak 6.B Odpowiedz Link Zgłoś
pepu odpp. 26.05.10, 13:15 1. Używka którą próbowałam/em to: e) nic 2. Na co dzień: e)nic 3. Kiedy widzę pjanego/ naćpanego na ulicy człowieka, myślę sobie.... O nie.. pewnie mnie zaczepi . . 4. Czy kiedy kolwiek przedawkowałeś narkotyki/arkochol? Nie. 5. Czy w twojej paczce są stosowane różnego typu używki. jak tak, to jakie? i co sądzisz o zachowaniu swojej paczki? nikt z nich nie srosuje używek.. mysle ze bardzo dobrze robia. 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega/koleżanka z klasy biorą narkotyki to: d) odzywam się, rozmawiam normalnie, ale unikam bliskiego koleżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Test. 26.05.10, 13:18 1. a (szampan też się liczy?) xD 2.e 3. ohyda 4. nie 5. nie 6. d Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Test. 26.05.10, 13:33 1. Używka którą próbowałam/em to: a) tylko arkochol b) papierosy c) narkotyki d) chociaż dwa wymienione powyżej .... (jakie?) e) nic V 2. Na co dzień: a)palę b) piję c) ćpam d) chociaż dwa wymienione powyżej.... (jakie?) e)nic V 3. Kiedy widzę pjanego/ naćpanego na ulicy człowieka, myślę sobie.... WARTO SOBIE NISZCZYĆ ŻYCIE?! 4. Czy kiedy kolwiek przedawkowałeś narkotyki/arkochol? NIE 5. Czy w twojej paczce są stosowane różnego typu używki. jak tak, to jakie? i co sądzisz o zachowaniu swojej paczki? Hmm... chyba nie jednak gdyby ćpali i pili to pewnie powiedziałabym coś w tym stylu: Niszczą sobie życie i myślą że są kÓl 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega/koleżanka z klasy biorą narkotyki to: a) dalej się z nim koleguje, i nie obchodzi mnie to b) koleguję się, ale uważam na to żeby nie dać się wciągnąć w nałóg. c) nie koleguję się, zrywam kontakt. d) odzywam się, rozmawiam normalnie, ale unikam bliskiego koleżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl aha i pytanie szóste 26.05.10, 13:34 6. Kiedy dowiadujesz się że kolega/koleżanka z klasy biorą narkotyki to: a) dalej się z nim koleguje, i nie obchodzi mnie to b) koleguję się, ale uważam na to żeby nie dać się wciągnąć w nałóg. c) nie koleguję się, zrywam kontakt. d) odzywam się, rozmawiam normalnie, ale unikam bliskiego koleżeństwa. V Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Test. 26.05.10, 13:35 1.d 2.e 3.a co mam myśleć?upił się i tyle. 4.nie. 5.nie są. 6.a Odpowiedz Link Zgłoś
avrilka_lavigne Re: Test. 26.05.10, 13:55 1.e 2.e 3. dlaczego on/ona sobie to robi ??? 4.Nie 5.Nie 6.d Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaaaa Re: Test. 26.05.10, 14:20 1. d) papierosy i alkohol ;// 2. e) Nic 3. Współczuję mu . 4. Nie...Nie chcę sobie zniszczyć życia 5. Nie , trzymam się z ludzi którzy nie korzystają z używek 6. d) odzywam się, rozmawiam normalnie, ale unikam bliskiego koleżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Test. 26.05.10, 14:29 1. alkohol... ale nie byłam w stanie wypić dwóch łyków. Było okropne. 2. nic. 3. Myślę, że jest to żenujące, ale cóż... wszyscy jesteśmy tylko ludźmi. 4. nie. 5. papierosy i alkohol. Nic nie sądzę, to ich życie. 6. dalej się z nim koleguję, nie obchodzi mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka. Re: Test. 26.05.10, 14:53 1. Używka którą próbowałam/em to: e) nic 2. Na co dzień: e) nic 3. raczej sie juz do tego przyzwyczailam, ale czasem mysle ze niszczy sb zycie 4. nie 5. chyba nie 6. b) koleguję się, ale uważam na to żeby nie dać się wciągnąć w nałóg. Odpowiedz Link Zgłoś