justinkissme 19.05.10, 12:57 Za kilka miesięcy idę do gimnazjum.Wybrałam klasę sportową. Ogółem tam się gra w ręczną jest 10 godz wf. Czy wy też bedziecie chodzić do klasy sportowej czy już chodzicie? ile macie godzin ? i co tam sie trenuję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
florek Re: Klasa... 19.05.10, 13:45 ja ide do klasy językowej. a w klasie sportowej to chyba chodzi tylko o to że ma sie więcej lekcji w-fu. Odpowiedz Link Zgłoś
atate_ Re: Klasa... 19.05.10, 13:52 Jedna z moich przyjaciółek idzie do takiej klasy . WF jest codziennie , po 2 godziny + trening ( tylko nie wiem kiedy i ile czasu ) . Będą grać w rękę i ćwiczyć bieganie . Ja bym się tam nie zapisała za nic , ale każdy lubi coś innego . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 ; c 19.05.10, 13:53 nie chodzę do klasy/gimnazjum sportowego, ale bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
blender hm, ja chodzę. 19.05.10, 13:57 tzn. nie chodzę, bo mam przez rok indywidualne, ale wracam w następnym roku. trenuje się u nas siatkówkę, koszykówkę, hokeja, tenisa stołowego i piłkę nożną. jest obowiązkowo dziesięć godzin tygodniowo, no ale dochodzą SKSy. Odpowiedz Link Zgłoś