szarex 26.08.06, 22:10 gdy księżyc wychodzi gdzieś spod podziemia budzą się ze snu nasze marzenia mocno uśpione przez dzienne szarości przychodzą znów się u nas rozgościć Więc drzwi im szeroko otwórzmy na oścież :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arogancka_agrafka Re: Marzenia 26.08.06, 23:13 Trochę strach, w każdej chwili może wejść ktoś nieproszony :) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 26.08.06, 23:18 arogancka_agrafka napisała: > Trochę strach, w każdej chwili może wejść ktoś nieproszony :) > to może ktoś go obroni:) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 26.08.06, 23:27 arogancka_agrafka napisała: > Zasłaniając go własną piersią :) > No cóż są jeszcze obrońcy w tym kraju. Może będą go bronić do upadłego:) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Marzenia 26.08.06, 23:30 Muszę wnieść małe sprostowanie. Nie miałam tu na myśli siebie, oczywiście. Imć pana Szarex'a nawet nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 26.08.06, 23:33 arogancka_agrafka napisała: Masz fajny nick agrafka Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Marzenia 26.08.06, 23:36 Ale wierz mi, nie kłuję zbyt dotkliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 26.08.06, 23:32 x_adam napisał: wiem wiem agrafka ze miałas szarexa na myśli:) > Może by go jakoś podnieść na duchu bo sie zmartwi nam na maxa:0 Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Marzenia 26.08.06, 23:34 Myślisz, że jest aż tak wrażliwy, bidulek ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 26.08.06, 23:36 arogancka_agrafka napisała: > Myślisz, że jest aż tak wrażliwy, bidulek ? :) > No ba widzisz jak on to napisał, aż serce co nieco się kraje:) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Marzenia 26.08.06, 23:37 x_adam napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > > Myślisz, że jest aż tak wrażliwy, bidulek ? :) > > > No ba widzisz jak on to napisał, aż serce co nieco się kraje:) Przyjrzałam się i rzeczywiście, masz rację. Budzi instynkty opiekuńcze ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 26.08.06, 23:39 arogancka_agrafka napisała: > x_adam napisał: > > > arogancka_agrafka napisała: > > > > > Myślisz, że jest aż tak wrażliwy, bidulek ? :) > > > > > No ba widzisz jak on to napisał, aż serce co nieco się kraje:) > > Przyjrzałam się i rzeczywiście, masz rację. > Budzi instynkty opiekuńcze ;) Odezwij się szarexie, czy chciałbyś żeby ktoś się tobą zaopiekował.To chciałeś nam powiedzieć:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
szarex Re: Marzenia 27.08.06, 08:55 O co Wam chodzi? Nie bardzo rozumiem :P Człowiek napisze parę linijek a tu jakieś psychologiczne wywody tworzycie na temat: "Co autor miał na myśli?". Otóż nic nie miał :P No, to miłego dnia wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 23:40 Marzenia płyna leciutkie jak piórko, Księżyc przypłynął na nasze podwórko. Gdy noc szybko minie i dzień nas zaskoczy nie schowamy już marzeń do kuferka lecz spojrzymy z uśmiechem w swe oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 26.08.06, 23:41 Marzenia płyna leciutkie jak piórko, > Księżyc przypłynął na nasze podwórko. > Gdy noc szybko minie i dzień nas zaskoczy > nie schowamy już marzeń do kuferka > lecz spojrzymy z uśmiechem w swe oczy? Wątek marzycieli sie robi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 23:44 Już Księżyc zaszdł psy sie uśpiły i ktoś tam klaszcze pod borem........ Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 26.08.06, 23:17 szarex napisał: > gdy księżyc wychodzi gdzieś spod podziemia > budzą się ze snu nasze marzenia > mocno uśpione przez dzienne szarości > przychodzą znów się u nas rozgościć > > Więc drzwi im szeroko otwórzmy na oścież :) ładne kolego, oby tak dalej > Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 26.08.06, 23:47 khinga napisała: > To tylko pozostało... > No wiesz khinga może na naszego gościa Filon bądź jakas Laura czekała:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Marzenia 26.08.06, 23:53 Być może. każdy z nas lubi rozpłynąć się w marzeniach:) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 26.08.06, 23:56 khinga napisała: > Być może. > każdy z nas lubi rozpłynąć się w marzeniach:) > Od czasu do czasu to jest nawet wskazane tak sobie pomarzyć o tym co by się zdarzyło i mogło się zdarzyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Marzenia 26.08.06, 23:59 Oczywiście,że wskazane:) Trudniej wtedy wrócić do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Marzenia 26.08.06, 23:56 khinga napisała: > Być może. > każdy z nas lubi rozpłynąć się w marzeniach:) > Szarex bardzo dosłownie do tego podszedł;) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 26.08.06, 23:58 arogancka_agrafka napisała: > khinga napisała: > > > Być może. > > każdy z nas lubi rozpłynąć się w marzeniach:) > > > Szarex bardzo dosłownie do tego podszedł;) Pewnie nas skrycie obserwuje:) > Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Marzenia 27.08.06, 00:00 Założył wątek i jakoś nie widzę by się udzielał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 00:01 Dobrym ludziom marzenia się spełniają, złym nie. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 27.08.06, 00:02 Gość portalu: * napisał(a): > Dobrym ludziom marzenia się spełniają, złym nie. szarexie to ty?? My tu wszyscy dobrzy jesteśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Marzenia 27.08.06, 00:01 Mam wrażenie,że ktoś mi stoi za plecami....godzina duchów nastała..:) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 27.08.06, 00:03 arogancka_agrafka napisała: > Mam wrażenie,że ktoś mi stoi za plecami....godzina duchów nastała..:) > To Szarex pod kryptonimem "Gość" pewnie się ukrywa:) > Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Marzenia 27.08.06, 00:16 Tak....i zaciska zimne palce na mojej szyi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 27.08.06, 00:18 arogancka_agrafka napisała: > Tak....i zaciska zimne palce na mojej szyi ;) > > Ukłuj go upuść mu troche krwi:) To chyba nie szarex stoi pod kryptonimem "Gość" widziałem jak w innym wątku coś mówił o podniecających laseczkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Marzenia 27.08.06, 00:22 Ojjj przestańcie, bo zaraz ucieknę do lóżka :P Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Marzenia 27.08.06, 00:33 Hahaha:)) Nie bylabym taka pewna:) Może Tobie przypomnieć? :P Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Marzenia 27.08.06, 00:35 No dobrze, przyznaję się :P)) Ale już nie będę,przyrzekam ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Marzenia 27.08.06, 00:45 A jednak! :P Grzeczna dziewczynka ;PP Biada to się powtórzy! :D Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Marzenia 27.08.06, 00:54 Zauważ, jak sobie pięknie bez niego radzimy :D Jego strata:) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 27.08.06, 01:09 Mężczyźni pragną zawsze być pierwszą miłością kobiety. Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny". Mądre słowa masz khinga w wizytówce, szkoda że mi się na odwrot sprawdzają:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Marzenia 27.08.06, 01:17 Nawet jak na odwrót to nie jest tak źle:) Chyba kazda kobieta i mężczyzna chcialby być ostatni... Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Marzenia 27.08.06, 01:21 Nawet jak na odwrót to nie jest tak źle:) > Chyba kazda kobieta i mężczyzna chcialby być ostatni.. Nawet bardzo bardzo.Jednak negatywny poziom kolejnych doświadczeń sprawia że powoli stajemy się mniej ufni, gubią się gdzieś nasze zasady, sami się gubimy w gąszczu niedopowiedzeń, następuje wstrząs, a potem mozolna odbudowa i na nowo kwitnąca nadzieja:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Marzenia 27.08.06, 01:30 Jak śpiewa Szymon Wydra: "gdzieś we mgle gubię drogi swe". Ja już nie wiem,którą mam obrać. Zawsze przeciwności. Smutek,żal,plany ulecialy z jednym telefonem... Wiele mnie kosztowalo podjęcie decyzji. Nagle trach! Dlaczego? Jak dlugo? Na nadzieję chyba jeszcze muszę poczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Marzenia 27.08.06, 01:18 To ja już lepiej pójdę, bo w końcu mi się oberwie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Marzenia 27.08.06, 01:19 Co Ty tu jeszcze robisz?? :P Chyba pora na sen! :PP Odpowiedz Link Zgłoś