sheinlove_ 21.05.10, 15:28 mam problem.bardzo łatwo się rumienię. jak nad tym zapanować?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikson Re: NEED HELP!!!! 21.05.10, 15:35 ee .. przypudruj sobie policzki , .. nie no może to oznaka dojrzewania , ile masz lat? albo poprostu uczulona jesteś na coś .. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: . 21.05.10, 15:44 Nie wiem ;/ Na szczęście nie mam takiego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: . 21.05.10, 15:47 sama niewiem ponieważ ja się nie rumienie , tylko czasami jak sie zawstydze . może już tak masz? Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Ja też się rumienie i uaważam... 21.05.10, 17:04 że to dość fajne...Wszystkie dziewczyny są opalone , a ja blada z rumieńcami ... "Jestem wyjątkiem ... " Ja sie rumienie jak sie wstydze albo denerwuje przy chłopaku ... Odpowiedz Link Zgłoś
milus Re: NEED HELP!!!! 22.05.10, 16:28 To jest chybarzecz, nad którą nie da się zapanować. ; D Ale nie przejmuj się.. też tak mam. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
hayley910 Re: NEED HELP!!!! 22.05.10, 16:32 nad tym nie możesz , ale możesz sprawić ze nie będzie tego widać , wybierz sobie jakiś podkład do twarzy ...poeksperymentuj chłodź twarz ... Odpowiedz Link Zgłoś
olusia_rbd Re: NEED HELP!!!! 22.05.10, 16:39 Niestety chyba nie ma na to rady, sama także mam taki problem lecz ja mam to z powodu że jestem alegriczką i ciągle mam lekkie rumieńca, a co tu mówic o zmęczeniu się lub o zawstydzeniu! Ale puder troszkę to ukrywa, niestety trzeba się do tego przyzwyczaic. Odpowiedz Link Zgłoś