Dodaj do ulubionych

Głupia koleżanka

21.05.10, 19:40
W czerwcu kończe podstawówke xD I ide z moją paczką do gimnazjum i... jeszcze tam
idzie taka dziewczyna której nie lubimy, a ona ciągle za nami chodzi, podlizuje sie
nauczycielom, skarży...I ona chce chodzić z nami do klasy a my nie chcemy...!Co mamy
jej powiedzieć, ale tak delikatnie bo zacznie ryczeć i naskarży...Proszę o pomoc!sciana
Obserwuj wątek
    • kiwi Re: Głupia koleżanka 21.05.10, 19:44
      napisz podanie do gimnazjum, ze nie chcesz, aby ta koleżanka uczęszczała z wami
      do klasy, a później jej wygarnij wszystko.
    • werka197 Re: Głupia koleżanka 21.05.10, 19:44
      olewajcie ja ;] a niech se idzie gdzie chce ;P
    • in_the_dark_xd Re: Głupia koleżanka 21.05.10, 19:47
      Może jak tamta dziewczyna, której nie lubisz pójdzie do nowego gimnazjum, to
      znajdzie tam sobie jakieś przyjaciółki i was zostawi w spokoju? Chyba nie dacie
      rady zmusić ją, aby nie jechała... więc..
      Ciężka wam się trafiła osoba, nie wiem, co moglibyście jej powiedzieć.
      Może po prostu:
      - Wiesz, nie masz szans, żeby znaleźć się w naszej paczce. Nie poszukujemy
      nowych osób, wystarczy nam tak, jak jest, więc znajdź sobie inne koleżanki,
      dobrze ci radzimy.

No nie wiem, co ja bym zrobiła... ^^
      • in_the_dark_xd Re: Głupia koleżanka 21.05.10, 19:48
        Tam miało być zamiast *jechała - poszła. XD
        • simsowa Re: Głupia koleżanka 21.05.10, 19:53
          My napiszemy w podaniu że nie chcemy ale za pewne ona napisze że chce z nami ale i tak
          wielkie dzięki za pomockiss
        • loveash Re:Głupia koleżanka - miałam taką samą, a teraz... 21.05.10, 20:22
          U mnie była podobna sytuacja, jeszcze rok temu. Tyle, że mojej klasy nie dzielili bo jest za
          mała (miała 16 os. a teraz jest 20).
          Jak cała klasa będzie przeciwko niej, to małe szanse, że nauczyciele będą jej wierzyć. (tak
          jak u mnie taka jedna, wielka "księżniczka", która chciała wszystkich sobie
          podporządkować już w przedszkolu, do tej pory jest pośmiewiskiem i nic tego nie zmieni,
          bo jest po prostu sobą, a ma taki charakter i tak się zachowuje, że szkoda gadać).

Ciągle za wami łazi? Idzcie gdzieś i dajcie jej wyraźnie do zrozumienia, że nie jest mile
          widziana.

Jeśli jest kablem, to zrób tak jak u mnie: jak tylko jej się zdarzy zrobić coś nie tak, leć na
          skargę(np. jak będzie spisywała czy coś) - jeśli ona jest kablem i szkodzi wam, niech dozna
          tego samego(Skutkuje!).
          Nikt nie był dla niej miły, wszyscy się na nią wyzywali, jak leciała na skargę to zaczynała się
          nasza gra aktorska. A jak zgłosiła nauczycielom lub rodzicom, to miała prze*rane. Cała
          klasa do niej z mordą, wszyscy "bojowo" nastawieni, wredne odzywki, zaczepki. Szybko
          odechciało się jej być zas*anym konfidentem.
          Raz powiedziała dla wychy, że nikt jej w klasie nie lubi i wszyscy jej dokuczają, to pani
          zostawiła w klasie same dziewczyny i pytanie do każdej: "dlaczego jej nie lubicie?"
          Tylko ja i 2 dziewczyny(na 11) powiedziałyśmy dlaczego. Reszta mówiła, że nie wie itp. Po
          tej lekcji dłuuugo tego żałowała(klasa nie użyła siły, jakby co).

Jaka jest teraz? Nie donosi, jest znośna. Zmieniła się na lepsze. ALE DO TEGO potrzeba
          wkładu CAŁEJ KLASY! Chyba, że zapyta się wprost dlaczego jej unikacie. Wtedy walcie
          prosto z mostu.

Pozdrwink
    • fano__x mam dosłownie to samo! -.- 21.05.10, 19:50
      też u nas nikt nie wie jak jej to powiedzieć, jest okropna. nie powiem jej
      tego bo mi tak głupio, ale to już jest wkurzające, wszędzie się pcha, łazi za
      nami. grrr -.-'
    • karolcia741 Re: Głupia koleżanka 21.05.10, 19:53
      Cóż każdy idzie do szkoły do jakiej chce i tego niemożna nikomu zabronić, ale
      możecie powiedzieć aby się od was odczepiła, powiedzcie że nie życzycie sobie
      jej towarzystwa. Szczerość to podstawa ja bym ją zbryzgała z góry na dół.
    • sandrolaxd Re: Głupia koleżanka 21.05.10, 19:54
      współczuje ...Nie wiem.xD nie mam pomysłu.;- Nie myślę dzisiaj wgl.;//
    • music11 Re: Głupia koleżanka 21.05.10, 19:54
      możecie gadac że tam są narkotyki itp.
      • simsowa Re: Głupia koleżanka 21.05.10, 19:56
        ale ona i tak tam idzie bo jej siostra tam idziesciana
    • mewusia Re: Głupia koleżanka 21.05.10, 19:57
      normalnie 'ee.. coś Ci powiemy ale nie rycz : nie chcemy byc z tobą w klasie "
      a jak pójdzie do pani to jej powiecie <pani>"przecież mamy prawo jej nie lubić .. i nie
      chcemy z nią być w klasie , ,, "
    • marti672 Re: Głupia koleżanka 21.05.10, 19:58
      nie mam pojęcia....big_grin
    • gosika11x hm... 21.05.10, 20:02
      Pwiedz jej że nie potzrebujecie nowych koleżanek i najlepiej jest wam być razem bez
      nikogo więcej.Niech poszuka nowych znajomości smile
    • selenka89 Re: Głupia koleżanka 21.05.10, 20:27
      Powiedz jej że idziesz co A a wy pójdziecie do B albo powiedz jej żeby się
      odczepiła bo nie należy do waszej paczki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka